delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Masquerade said: liseli serap yüzünden kameralı telefon yasak. muhaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 aabbbii bilenler bilir, veli arayıp işlem başlatmak her lisede klasikleşmiş geyiktir özellikle bizim lisede hakkında işlem yapılanlar ceza alsaydı, sanırım ben dahil kimse bitiremezdi okulu, ki anadolu lisesi, hemde bursada ilk 3'te falan okulun namı şanı falan değil, olay yayılmasın, ya da yayılmış ise yapanların gözü korksun diye bi iki gidecek anne baba, çocuk bi iki dersten inecek idare odasına sonra siz bile unutacaksınız, %70 ihtimalle bu &30 ihtimalle, yukarıdaki gibi unutulması için okul aile birliğine biraz "bağış" yapmanız gerekecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 arkadaşım evde kalmış hoca meselesiyse, dynun çıkarıp vursun masaya dememi istedi :S afasfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 kopya çekmek bir sanattır, ama hocalar sanattan anlamiyöre geçmiş olsun uzaklaştırma alabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 lan bu öğretmenleri aklım almıyor ya. benim annem babam da öğretmen, babam müdürlük yapıyor hatta. kopya çekenlere geyik çeviriyolar bildiğin, hatta çok değişik yeni bi yöntemse fazladan puan veriyolar lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 şimdi pru; senin ailenin suç ve suçluyu övmesi neyse ki aklı başında eğitim neferlerinin ideallerinden ayrılmalarına sebep olmamış ve onları doğru yoldaaağnn. yok lan yapamayacam.. kopya çeken adama maks göz korkusu verir tartaklarsın arkadaş.. ne disiplini? versen bile ibretlik bi karar aldırtmazsın. o yusuf yeter ona zaten. gereksiz ama işte.. gereksiz. disiplinmiş..ne gereksiz şey yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 abi lise yani. bitiriyor herkes bi şekilde devamsızlık veya kavgadan falan atılmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ya acaip delikanlı hocalar da var .lisede fizikten kopya çekmiş 98 almıştım :) ki okul birincisi bizim sınıftaydı ve 72 almıştı ahahahhahah . okulun en yüksek notunu almış olmama rağmen hoca sınıfta notları açıkladıktan sonra "kopya çekenler olmuş olabilir ama sınavda yakalanmayanın notu geçerlidir" dedi.hadi bu kadarını birçok hoca yapıodur ama adam hiç kafayı takmadı bana daha sonraki sınavlarda özellikle yanıma gelip napıor die izlemedi ,sözlüme düşük falan vermedi.en ilginci de sınavda en ön sağ tarafta oturuyordum ve hoca bütün sınıf ordan rahat görülüyor die benim önümde durmuştu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 hayatımda 1 kere kopya çekerken yakalanmadım, masters degree. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Dynun said: abi aradık şimdi okulu -lise evet- biz sadece sizi bilgilendiriyoruz işlemler başladı, kararı disiplin kurulu verecek falan diyo adam. kafaları iyi heralde ya. adam mı dövdü, hırsızlık mı yaptı. ilginç. neyse yarın görücez edicez bakalım ee kopya çekmekte hırsızlık değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 çalışmadan etmeden başarılı kopya çekiminde hakkın olmadan iyi not alıyosun ee bas baya hırsızlık işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ben bu konuda hep cok sanssiz oldum hep ya. bütün sinif kopya cekerdi, ben de cekip cekmemek arasinda muallaklarda kaldiktan soora akabinde hadi ben de cekiyim ya nolcak derdim.. ve ögretmen sadece beni yakalardi! ha bi kere kitap actigim oldu sinavda, ama soora ögretmen ''nil en iyi notu aldi, sorularinizi ona sorun!'' gibi imali bi tepki verince yine döte gelen ben oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 2 metre boyla en ön sırada tek başıma otururken kopya çektim, beat this, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Phae said: Yakalayan hoca büyük ihtimalle lisede kopya çekenleri görüp "not ortalamsı yükseliyor, öss'de yüzdem hede hödö olacak" diyen uyuz tiplerden biridir. Bütün hayatını da bu eksende oturtmuştur. Eşeklik ekseni. bi not vericek süründürür, bi dönem ödevini fazladan vericek süründürür, çoğu işine gelmeyen şeyde yardımcı olmaz. Bağdat'taki alimler şimdi yaşıyo olsaydı bu öğretmen dediğimiz varlıkları ıslak gazeteyle döverlerdi. küfürü editlemek için paragrafı sildim, küfür yasak /müdüriyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 gittik okula. müdür karşıladı çaylar falan. babamın yanına oğlunu staja vermek istiyormuş... yakalayan hoca ise sorunları varmış sanırsam bugün okula gelmemiş. ortada da bişi yok yani. herzamanki gibi. çağırdı keratayı müdür yardımcısı, 2 azarladı falan. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Hadi geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Böjeek said: Dynun said: abi aradık şimdi okulu -lise evet- biz sadece sizi bilgilendiriyoruz işlemler başladı, kararı disiplin kurulu verecek falan diyo adam. kafaları iyi heralde ya. adam mı dövdü, hırsızlık mı yaptı. ilginç. neyse yarın görücez edicez bakalım ee kopya çekmekte hırsızlık değil mi emek hırsızlığı lafına çok gülüyorum çektirmeyin sizde kardeşim alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 xaty said: Evde kalmış hocası varsa sıkıntıdan bile uğraşır, hayatında ilginçlik arar falan. Benim de böyle bir hocam vardı Almancacı, yıllarca kan kusturdu bize Fraulein. Sonra nişanlanınca birden huzura erip melek olmuş melek, bitch! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Böjeek said: çalışmadan etmeden başarılı kopya çekiminde hakkın olmadan iyi not alıyosun ee bas baya hırsızlık işte gayet emek harcanmış oluyo kopyada. onu yapan hak etmiştir. başkasından kopya alıyosan onun rızası varsa o da uygundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Masquerade said: liseli serap yüzünden kameralı telefon yasak. o film el kamerası ile çekildi birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar