Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kopya

Dynun

Öne çıkan mesajlar

aabbbii
bilenler bilir, veli arayıp işlem başlatmak her lisede klasikleşmiş geyiktir

özellikle bizim lisede hakkında işlem yapılanlar ceza alsaydı, sanırım ben dahil kimse bitiremezdi okulu, ki anadolu lisesi, hemde bursada ilk 3'te falan

okulun namı şanı falan değil, olay yayılmasın, ya da yayılmış ise yapanların gözü korksun diye bi iki gidecek anne baba, çocuk bi iki dersten inecek idare odasına

sonra siz bile unutacaksınız, %70 ihtimalle bu

&30 ihtimalle, yukarıdaki gibi unutulması için okul aile birliğine biraz "bağış" yapmanız gerekecek
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi pru;
senin ailenin suç ve suçluyu övmesi neyse ki aklı başında eğitim neferlerinin ideallerinden ayrılmalarına sebep olmamış ve onları doğru yoldaaağnn.

yok lan yapamayacam..

kopya çeken adama maks göz korkusu verir tartaklarsın arkadaş.. ne disiplini? versen bile ibretlik bi karar aldırtmazsın. o yusuf yeter ona zaten.

gereksiz ama işte.. gereksiz. disiplinmiş..ne gereksiz şey yaw..
Sosyal ağlarda paylaş

ya acaip delikanlı hocalar da var .lisede fizikten kopya çekmiş 98 almıştım :) ki okul birincisi bizim sınıftaydı ve 72 almıştı ahahahhahah . okulun en yüksek notunu almış olmama rağmen hoca sınıfta notları açıkladıktan sonra "kopya çekenler olmuş olabilir ama sınavda yakalanmayanın notu geçerlidir" dedi.hadi bu kadarını birçok hoca yapıodur ama adam hiç kafayı takmadı bana daha sonraki sınavlarda özellikle yanıma gelip napıor die izlemedi ,sözlüme düşük falan vermedi.en ilginci de sınavda en ön sağ tarafta oturuyordum ve hoca bütün sınıf ordan rahat görülüyor die benim önümde durmuştu :)
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:

abi aradık şimdi okulu -lise evet- biz sadece sizi bilgilendiriyoruz işlemler başladı, kararı disiplin kurulu verecek falan diyo adam.

kafaları iyi heralde ya.
adam mı dövdü, hırsızlık mı yaptı. ilginç.

neyse yarın görücez edicez bakalım

ee kopya çekmekte hırsızlık değil mi
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu konuda hep cok sanssiz oldum hep ya.
bütün sinif kopya cekerdi, ben de cekip cekmemek arasinda muallaklarda kaldiktan soora akabinde hadi ben de cekiyim ya nolcak derdim.. ve ögretmen sadece beni yakalardi!

ha bi kere kitap actigim oldu sinavda, ama soora ögretmen ''nil en iyi notu aldi, sorularinizi ona sorun!'' gibi imali bi tepki verince yine döte gelen ben oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

Phae said:

Yakalayan hoca büyük ihtimalle lisede kopya çekenleri görüp "not ortalamsı yükseliyor, öss'de yüzdem hede hödö olacak" diyen uyuz tiplerden biridir. Bütün hayatını da bu eksende oturtmuştur. Eşeklik ekseni.

bi not vericek süründürür, bi dönem ödevini fazladan vericek süründürür, çoğu işine gelmeyen şeyde yardımcı olmaz. Bağdat'taki alimler şimdi yaşıyo olsaydı bu öğretmen dediğimiz varlıkları ıslak gazeteyle döverlerdi.

küfürü editlemek için paragrafı sildim, küfür yasak /müdüriyet
Sosyal ağlarda paylaş

gittik okula.
müdür karşıladı çaylar falan.
babamın yanına oğlunu staja vermek istiyormuş...

yakalayan hoca ise sorunları varmış sanırsam bugün okula gelmemiş.

ortada da bişi yok yani.
herzamanki gibi.
çağırdı keratayı müdür yardımcısı, 2 azarladı falan. gg.
Sosyal ağlarda paylaş

Böjeek said:

Dynun said:

abi aradık şimdi okulu -lise evet- biz sadece sizi bilgilendiriyoruz işlemler başladı, kararı disiplin kurulu verecek falan diyo adam.

kafaları iyi heralde ya.
adam mı dövdü, hırsızlık mı yaptı. ilginç.

neyse yarın görücez edicez bakalım

ee kopya çekmekte hırsızlık değil mi

emek hırsızlığı lafına çok gülüyorum
çektirmeyin sizde kardeşim alla alla
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...