Mülteci Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Gaap said: L'amante said: "şu saçma yarışmaya hala en iyi gruplarımızı göndermeye çalışıyorlar diğer ülkeler dalga geçiyor yarışmayla" said: "manga eurovisiona fazla bile" said: Bu iki yoruma katıldım... manga ve iyi grup? manga eurovision a fazla gelecek bir grup? güldürmeyin beni. ıster gul ıster gulme.adamlar gayet ıyı grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 emo muziği seven avrupalı kızlar sever bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 L'amante said: Gaap Mesele Manganın iyi bir grup olup olmaması değil zaten, bu yarışmayı bu kadar ciddiye almamıza gül bence... e manga'yı gondermisler iste, ciddiye almamıslar? sarkı da les bu arada, ilk 10 a giremez. manga'nın daha iyi sarkıları var, beni benimle bırak guzel mesela fena degil. bu sarkı yok yani bi milyon kere dinlesem yine sevemem. surda da anket var lol. http://www.ntvmsnbc.com/id/25064943/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 aslında kimin oraya çıktığı pek önemli değil, adam gibi şarkı ile çıktıktan sonra omzumda karga ile çıksam ben bile kazanırım. şov + hatun + hareketli böyle ne bilim discolarda insanı coşturacak şarkı ile kazanılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 senin ingilizcene koyduğun türk ezgilerine şarkının sözlerine eurovision'a bide guizaya çok ağır laflar hazırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 çok kötü melodi cok tanıtık geliyor. üstünede g. söz uydurmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Bunu daha çok evirip çevirirler, düzenlerler süslerler. Every way that i can'in ilk hali ile son hali arasında ne kadar büyük fark vardı anımsayın.. Hatta her şarkı için bu böyleydi. Şu şey hariç. Rimi rimi ley diye bişey vardı, ilk dinlediğimiz şey aynen kaldıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ucuz bi şarkı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 b u n e l a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 sallayın abi her sene aynı muhabbent huehue bu arada dinleyemedim şarkıyı da ingilizce mi bari, umarım Türkçe deildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Dartanian said: http://www.facebook.com/video/video.php?v=1362555671336&ref=nf Aboww kötü ötesi. hakketten athenadan sonra bu ülkeye birincilik gelmez bune lan yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 örövizyonda dereceye girer..okadar kötü yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Karşında süper star daha iyiydi valla. En azından meme bacak görüyordu izleyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ahah komedi lan parça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bende güzel olmuş. özellikle nakarat çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 SNA1L said: örövizyonda dereceye girer..okadar kötü yani.. ekşiden çalmayın len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Kutsal damacana itmen filminin Cannes film festivaline katılması gibi bişey lan bu. Nasıl bi şarkı o öyle. Elemeleri geçemeyiz umarımda daha fazla rezil olmayalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Buyse said: SNA1L said: örövizyonda dereceye girer..okadar kötü yani.. ekşiden çalmayın len baktım ve gördüm tamamen rastlantı..:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 lol abi sadece şarkı lansmanı yapıldı, gösteri ve kostüm ya da danslar yok.. neden anlamak bu kadar zor ki? "Lucky Strike" said: Şarkı tırt,kostüm leş.Bilader ilkokullarda yarışma mı düzenliyorlar bu sözlerle gidelim diye,anlamadım bu nedir yaa?Belki 1. olur ,malum örovizyon avusturya ve almanya'da ki soydaşlarımız bütün gece sms'e abanırsa >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Hayır nasıl bi kostüm ve dansla bu şarkıyı kurtarabilirler merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 şarkı iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ulan mükemmel sonisphere'de manga dinliycez. bi popçular dışarı nidası başlasa da yüzlerine yüzlerine bağırsak tipitiplerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 manga avrupa'da tanınıyor, almanya'da fransa'da vs. türkler dışında dinleyenler var.. kostüm, dans vs. hepsi ayarlanır şarkı klasik eurovision şarkısı, ne bekliyordunuz ki anlamadım? şarkı iyi bu arada, her dinleyişte daha iyi geliyor.. bence ilk dinleyişle bir şarkının iyi olup olmadığına karar vermek dünyanın en saçma şeyi, kaldı yeni bir albüm dinlerken bile sevmeniz için bir 3-4 kere dinlemeniz gerekir... manga sevmem, hiç sevmedim ama bu son albümleriyle eski çocuk kafalarından sıyrılmışlar çoktan. müzikleri de olgunlaşmış (bu şarkıdan bahsetmiyorum) dans, kostüm, gösteri eklenince bence bu şarkı ilk 5'e kafadan girer yukarıda avrupa'da biliniyor demiştim ya: eurovision mayıs'ta ve mayıs'a kadar en az 15-20 konser verip bu şarkıyı çok fena pushlıcaklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Niye abi? Amaç ne ki yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar