Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eurovision - Manga Gidiyor

Chris_Metcalf

Öne çıkan mesajlar

Gaap said:

L'amante said:

"şu saçma yarışmaya hala en iyi gruplarımızı göndermeye çalışıyorlar diğer ülkeler dalga geçiyor yarışmayla" said:

"manga eurovisiona fazla bile" said:

Bu iki yoruma katıldım...

manga ve iyi grup?

manga eurovision a fazla gelecek bir grup?

güldürmeyin beni.

ıster gul ıster gulme.adamlar gayet ıyı grup.
Sosyal ağlarda paylaş

L'amante said:

Gaap

Mesele Manganın iyi bir grup olup olmaması değil zaten, bu yarışmayı bu kadar ciddiye almamıza gül bence...

e manga'yı gondermisler iste, ciddiye almamıslar?
sarkı da les bu arada, ilk 10 a giremez. manga'nın daha iyi sarkıları var, beni benimle bırak guzel mesela fena degil. bu sarkı yok yani bi milyon kere dinlesem yine sevemem.

surda da anket var lol.
http://www.ntvmsnbc.com/id/25064943/
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu daha çok evirip çevirirler, düzenlerler süslerler.

Every way that i can'in ilk hali ile son hali arasında ne kadar büyük fark vardı anımsayın..

Hatta her şarkı için bu böyleydi. Şu şey hariç. Rimi rimi ley diye bişey vardı, ilk dinlediğimiz şey aynen kaldıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

lol abi sadece şarkı lansmanı yapıldı, gösteri ve kostüm ya da danslar yok..

neden anlamak bu kadar zor ki?

"Lucky Strike" said:

Şarkı tırt,kostüm leş.Bilader ilkokullarda yarışma mı düzenliyorlar bu sözlerle gidelim diye,anlamadım bu nedir yaa?Belki 1. olur ,malum örovizyon avusturya ve almanya'da ki soydaşlarımız bütün gece sms'e abanırsa >:D<
Sosyal ağlarda paylaş

manga avrupa'da tanınıyor, almanya'da fransa'da vs. türkler dışında dinleyenler var..

kostüm, dans vs. hepsi ayarlanır

şarkı klasik eurovision şarkısı, ne bekliyordunuz ki anlamadım? şarkı iyi bu arada, her dinleyişte daha iyi geliyor..

bence ilk dinleyişle bir şarkının iyi olup olmadığına karar vermek dünyanın en saçma şeyi, kaldı yeni bir albüm dinlerken bile sevmeniz için bir 3-4 kere dinlemeniz gerekir...

manga sevmem, hiç sevmedim ama bu son albümleriyle eski çocuk kafalarından sıyrılmışlar çoktan. müzikleri de olgunlaşmış (bu şarkıdan bahsetmiyorum)

dans, kostüm, gösteri eklenince bence bu şarkı ilk 5'e kafadan girer

yukarıda avrupa'da biliniyor demiştim ya: eurovision mayıs'ta ve mayıs'a kadar en az 15-20 konser verip bu şarkıyı çok fena pushlıcaklar..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...