Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eurovision - Manga Gidiyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"şu saçma yarışmaya hala en iyi gruplarımızı göndermeye çalışıyorlar diğer ülkeler dalga geçiyor yarışmayla" said:

"manga eurovisiona fazla bile" said:

Bu iki yoruma katıldım...
Mesaj tarihi:
ya bence eurovisiona bizi alırken 100 yıl süreli anlaşma imzalattılar, ne olursa olsun bu yarışmayı ciddiye alacaksınız diye.

83te çetin alp gerçi anlaşmayı bozmuş biraz gerçi
Mesaj tarihi:
şaka gibi bir şarkı yapmışlar hadi geçmiş olsun diyorum, şu vıccı vıccı turntable'ın ardından ney çalması hay allam ya:D aksan zaten I love u I love u do you love me yes I do dan öteye gitmemiş of of.

Şu eurovision'ı kimsenin piklemediğini ve çok tırt bir yarışma olduğunu bi türlü öğrenemedik. Ulusal derdimiz oldu.
Mesaj tarihi:
Şarkı tırt,kostüm leş.Bilader ilkokullarda yarışma mı düzenliyorlar bu sözlerle gidelim diye,anlamadım bu nedir yaa?Belki 1. olur ,malum örovizyon avusturya ve almanya'da ki soydaşlarımız bütün gece sms'e abanırsa >:D<
Mesaj tarihi:
L'amante said:

"şu saçma yarışmaya hala en iyi gruplarımızı göndermeye çalışıyorlar diğer ülkeler dalga geçiyor yarışmayla" said:

"manga eurovisiona fazla bile" said:

Bu iki yoruma katıldım...

manga ve iyi grup?

manga eurovision a fazla gelecek bir grup?

güldürmeyin beni.
Mesaj tarihi:
o kadarda kötü değil abartmışsınız sanki biraz.en azından gene 4. 5. felan oluruz.şu tırt yarışma memleket meselesine dönüştü.tüm dünya dalga geçiyor bi biz kıçımızı yırtıyoruz heralde şu yarışma için.
  • Yeni Oluştur...