reddiye Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 canlı performans çok kötüymüş hakatten drive tonu öyle kötü olmuş ki hele baştaki alakasız bozuk akorlar 45 saniye yetti sözlerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 "şu saçma yarışmaya hala en iyi gruplarımızı göndermeye çalışıyorlar diğer ülkeler dalga geçiyor yarışmayla" said: "manga eurovisiona fazla bile" said: Bu iki yoruma katıldım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ya bence eurovisiona bizi alırken 100 yıl süreli anlaşma imzalattılar, ne olursa olsun bu yarışmayı ciddiye alacaksınız diye. 83te çetin alp gerçi anlaşmayı bozmuş biraz gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 şarkı çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=1362555671336&ref=nf Aboww kötü ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Çok da kötü bir şarkı değil,bildiğimiz manga şarkıları gibi olmamış,türk müziği katalım demişler dinledikçe sevilebilir gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bıkmadılar şu ney mey koymaktan şarkılara. şarkı çok boktan ayrıca bu düzenlemeyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bu şarkıyla oy toplamaları çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 çok kötü lan şarkı. hepimiz kardeşiz ayağına puanmı kasacaklar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 şaka gibi bir şarkı yapmışlar hadi geçmiş olsun diyorum, şu vıccı vıccı turntable'ın ardından ney çalması hay allam ya:D aksan zaten I love u I love u do you love me yes I do dan öteye gitmemiş of of. Şu eurovision'ı kimsenin piklemediğini ve çok tırt bir yarışma olduğunu bi türlü öğrenemedik. Ulusal derdimiz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 BU NE LAN !!!!! boşuna masraf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bu bile daha fazla oy alır. http://fizy.com/s/1aihcj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Strike Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Şarkı tırt,kostüm leş.Bilader ilkokullarda yarışma mı düzenliyorlar bu sözlerle gidelim diye,anlamadım bu nedir yaa?Belki 1. olur ,malum örovizyon avusturya ve almanya'da ki soydaşlarımız bütün gece sms'e abanırsa >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 eurovision için idare eder bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ben de begenmedim sarkıyı hani sıradan canlı müzik olan bi cafe de rahatlıkla dinleyebilecegin bi parca olmus.neyse sonucta emek var umarım basarılı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz24 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Sanmıyorum gerçekten kafiye bile tutmamış çok şaşırtıcı bence hiç beklemezdim böyle rezillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 budur http://www.facebook.com/video/video.php?v=1295970933557&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 manga'nın şarkısı ilk başta kötü geliyor ama 2-3 kere daha dinledim iyi şarkı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 şarkının ilk birkaç saniyesinden "kovaladıkça kaçan ateş böceği misin?" şarkısı aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 L'amante said: "şu saçma yarışmaya hala en iyi gruplarımızı göndermeye çalışıyorlar diğer ülkeler dalga geçiyor yarışmayla" said: "manga eurovisiona fazla bile" said: Bu iki yoruma katıldım... manga ve iyi grup? manga eurovision a fazla gelecek bir grup? güldürmeyin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 eurovision ne lan manga gayet güzel grup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 o kadarda kötü değil abartmışsınız sanki biraz.en azından gene 4. 5. felan oluruz.şu tırt yarışma memleket meselesine dönüştü.tüm dünya dalga geçiyor bi biz kıçımızı yırtıyoruz heralde şu yarışma için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Gaap Mesele Manganın iyi bir grup olup olmaması değil zaten, bu yarışmayı bu kadar ciddiye almamıza gül bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 klasikler cikmis gene -sarki cok kotu, sonuncu oluruz -butun dunya dalga(wat?) geciyo, bi biz kasiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 12. oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar