Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Valide beni sallamıyor

Brigand

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

başlıktan anlayacağımız üzre uyku sorunu olan bir genç ile karşı karşıyayız. gece yatmaz, sabah kalkmaz cinsinden. halbuki erken kalkan yol alır..

yine başlıktan hareket edersek çocuğumuzun, evladımızın derdi aslında uyandırılmak değil. aslında bilinçaltı sıkıntının bu olmadığını biliyor.. evet! kendisi de biliyor yani..

bakın evladım, çocuğum ne demiş " Valide beni sallamıyor " yazmış başlıkta..

isteği bebeklik zamanındaki gibi anasının onu ayağında sallaması ve uyku saatinde minik ve masum bir bebek gibi uyutmasıdır.

canım küçücüğüm,
ne yazık ki 21yaşındaki bir bireyi ayakta sallamak zor olacaktır, senin de tahmin edebileceğin gibi.. umarım eve bir beşik alır ve onda kendi kendini sallarsın. ninni için ise mp3 yardımcın olacaktır diye düşünüyorum.

huzurlu ve tatlı uykular sevimli küçük adam. rüyanda masallar diyarını gör e mi.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk yazıda takıldığım nokta "21 e geldik laf anlatamıos" kısmı. çok yanlış bence. 21 büyük bi yaş değil yani onu söölim. ayrıca onların evinde yaşadığın ve ekonomik özgürlüğünü kazanmadığın sürece seve seve uyucaksın o evin insanları ve kurallarına. zor gelebilir ama gerçekler bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

ben 21 yaşındayım. bi 21 sene daha annemin yanında kalsam/kalabilsem keşke..

çok kafa kadın yahu :)

unutma genç adam, o kadın sen daha agularken boklu donları yıkadı elleriyle. Sen şimdi onun için böyle bişey yapabilir misin? Tenezzül edebilir misin ?

Bence hayır.. Kıymetini bil, kaybedince anlama sonra. "ulan annem olsaydı da sabah erken uyandırdığı için kızabilseydim keşke" demeyesin sonra.

beyaz melek'te çok güzel bi söz vardı yamulmuyosam; "Anne-babalar küçücük yüreklerine tüm evlatlarını sığrdırırlar ama evlatlar koskoca apartman dairelerine, villalarına bi anne babayı sığrdıramazlar."
Sosyal ağlarda paylaş

Bazen annemde beni çileden çıkarır. Anlamak istemez. Yüzde yüz haklı olmama rağmen beni resmen köşeye sıkıştırır. Köşeye sıkışan her canlı gibi bende bazen patlarım, mesela korkak bir köpeği kovalayın sizden kaçar ama onu bir köşeye sıkıştırın, azıcık üztüne gidin can havliyle kurtulmak için sizi ısırabilir, tamamen kurtulmak için.

Bende aynen bu durumlarda bazen hatalar yaptım, yine olsa yine yaparım çünkü köşeye sıkıştırıldığımız zaman hepimiz aynısını yaparız. Nihayetinde ermiş değil, insanız.

Elbette Annem ve Babamı seviyorum. Ama nasıl ben insansam ve hatalar yapıyorsam, onlarda insan ve hatalar yapıyorlar işin özü bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...