gecko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 he de geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Longshanks said: ahaha VALİ DE beni sallamıyor anladım vali niye sallasınki lan diye düşünürken selfgötüngen mekanizmam devreye girdi ahahafgsdfdffg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 valide ne lan 2010 yılındayız hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 valide demiyom heralde anne diyom burada öyle yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 di mi halbuki. mom bugün çok kızdı, ben de saçlar no dedim. demesi lazım idi.. kangracıleyşıns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 evleri ayirma vaktin gelmis senin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Prosciutto said: valide ne lan 2010 yılındayız hahah. babaya, peder demek cok zevkli ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Ben bazen babalık diyorum, çok kızıyo o zaman. dfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Anneler genelde dinlemez, kızamazsında annedir sonucunda, öyle ayar ayar kalırsın; Çözüm YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 balon said: Bi de anne,babaya verilecek en iyi cevaptır he he baba, tamam anne. bunu verin. bunu ciddi biçimde söyleyin ama sonra "taş.. mı geçiyosun benle lan" diye bi çıkış yapabilir babalar sfdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 valide beni sallamıyor yazısını görünce, hani bebekleri bacaklarında sallarlarya o geldi. Bu iğrenç espriyi yazmadan edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 yaptım lan ben onu.. bak önceki sayfalara bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Eserinden gurur duyan adam nidasiyla tekrar yaziyosun bi de dasaa. Ayip denen bisey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 dasaaa said: başlıktan anlayacağımız üzre uyku sorunu olan bir genç ile karşı karşıyayız. gece yatmaz, sabah kalkmaz cinsinden. halbuki erken kalkan yol alır.. yine başlıktan hareket edersek çocuğumuzun, evladımızın derdi aslında uyandırılmak değil. aslında bilinçaltı sıkıntının bu olmadığını biliyor.. evet! kendisi de biliyor yani.. bakın evladım, çocuğum ne demiş " Valide beni sallamıyor " yazmış başlıkta.. isteği bebeklik zamanındaki gibi anasının onu ayağında sallaması ve uyku saatinde minik ve masum bir bebek gibi uyutmasıdır. canım küçücüğüm, ne yazık ki 21yaşındaki bir bireyi ayakta sallamak zor olacaktır, senin de tahmin edebileceğin gibi.. umarım eve bir beşik alır ve onda kendi kendini sallarsın. ninni için ise mp3 yardımcın olacaktır diye düşünüyorum. huzurlu ve tatlı uykular sevimli küçük adam. rüyanda masallar diyarını gör e mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 tabii gurur duyuyorum.. yakında reboot'unu da çekicem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 çabuk annenden özür dile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Brigand said: allah belanı versin dedim . Buraya topiği senin annen açsaydı ve oğlum bana böyle diyo deseydi, burdan senin için yazılacakları düşünemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ilk yazıda takıldığım nokta "21 e geldik laf anlatamıos" kısmı. çok yanlış bence. 21 büyük bi yaş değil yani onu söölim. ayrıca onların evinde yaşadığın ve ekonomik özgürlüğünü kazanmadığın sürece seve seve uyucaksın o evin insanları ve kurallarına. zor gelebilir ama gerçekler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ben 21 yaşındayım. bi 21 sene daha annemin yanında kalsam/kalabilsem keşke.. çok kafa kadın yahu :) unutma genç adam, o kadın sen daha agularken boklu donları yıkadı elleriyle. Sen şimdi onun için böyle bişey yapabilir misin? Tenezzül edebilir misin ? Bence hayır.. Kıymetini bil, kaybedince anlama sonra. "ulan annem olsaydı da sabah erken uyandırdığı için kızabilseydim keşke" demeyesin sonra. beyaz melek'te çok güzel bi söz vardı yamulmuyosam; "Anne-babalar küçücük yüreklerine tüm evlatlarını sığrdırırlar ama evlatlar koskoca apartman dairelerine, villalarına bi anne babayı sığrdıramazlar." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 para olayında sorun yoksa yarın ayrı eve çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Bazen annemde beni çileden çıkarır. Anlamak istemez. Yüzde yüz haklı olmama rağmen beni resmen köşeye sıkıştırır. Köşeye sıkışan her canlı gibi bende bazen patlarım, mesela korkak bir köpeği kovalayın sizden kaçar ama onu bir köşeye sıkıştırın, azıcık üztüne gidin can havliyle kurtulmak için sizi ısırabilir, tamamen kurtulmak için. Bende aynen bu durumlarda bazen hatalar yaptım, yine olsa yine yaparım çünkü köşeye sıkıştırıldığımız zaman hepimiz aynısını yaparız. Nihayetinde ermiş değil, insanız. Elbette Annem ve Babamı seviyorum. Ama nasıl ben insansam ve hatalar yapıyorsam, onlarda insan ve hatalar yapıyorlar işin özü bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 annenin öldüğünü hayal et.neleri o yapıyor ve neleri yapmazsa neler olucağını filan..bence uyku düzenini ayarlayabilirsen çözülür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 validem beni 5 yaşına kadar ayağında salladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 valide kelimesini sevmem.başlıgı annem beni sallamıyor diye degiştirelim. konuya gelince bas git brigand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 fede said: validem beni 5 yaşına kadar ayağında salladı bende 3 yaşına kadar süt emmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar