copry Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 yuh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 senin vermeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ben en kızları seviyorum paticik kızları, sizi seviyorum canlarıms. onun dışında almanyadaki dayımı ve yengemi, fransadaki ilkokul arkadaşım cemil'i ve mahallemizin sütçüsü mecit amcayı seviyorum. mecit amcaya yoğun bir sevgi duyuyorum sebepsiz yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 <4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 trix said: senin vermeyebilir. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Holy said: ben en kızları seviyorum paticik kızları, sizi seviyorum canlarıms. onun dışında almanyadaki dayımı ve yengemi, fransadaki ilkokul arkadaşım cemil'i ve mahallemizin sütçüsü mecit amcayı seviyorum. mecit amcaya yoğun bir sevgi duyuyorum sebepsiz yere. önemli olan o kızlardan en çok kimi sevdiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 en çok seni,sonra çin pilicini,sonra da beni seviyor olsa gerek di mi holilili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 en çok cansını seviyorum nili de çok seviyorum irini de çok seviyorum ema tanıdığım ilk paticik kızı olduğu için ayrı bir yeri var tabi. 14 f ist olmasıyla da öne çıkıyor. utop ve bella ile de konuşmuşluğum var onları da seviyorum diğer kızlarla hiç konuşmadım ama onlar da varlıkları ile forumumuzu şereflendiriyorlar, iyi ki varlar. edit: ayrıca cansın, beni böyle yavşak bir mesaj yazmak zorunda bıraktığın için çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 burtonesk+utopia (tu) irin+pogodi (tu) 2 sene önce mi neydi. cons+osso bir radyo programı yaptıydı. ve o programa utopia katıldı. o günden beri kendisine saygı duyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 allah belanızı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ben de onu dicektim şimdi. benim allah belamı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 nickimi onla yanyana görmek kusmama sebep oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 aaaa kavga mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 fazla abarttın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 vallaha kavga var lan gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 beyler kız kavgası dediler kameramı da aldım geldim http://coolaggregator.files.wordpress.com/2008/06/63973693xr6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ahahah yok kavga falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 pogodi said: ahahah yok kavga falan haklı bu laf kavgada bile söylenmez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ben bu lafın altında kalacamaa, kamyonun altında kalırım daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ki adam kamyoncu yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 AHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 aaa ayıp olmuş yukarda ama fede gelmiş hem de kamyonuyla herşeyi tatlıya bağlamış<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 tamam şakaydı üzülmeyin, hastasıyım, hasta etti beni demek istedim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ilk aklıma gelen isimler Penth, Chemical, Dorn, Baggio, Sam. Nedeni ise yazdıklarını ve yazım şekillerini çok beğenmem. Daha sevdiğim bir sürü kişi de var tabii ama onlar ayrı. Bu arada Eagleeye'ı hiç sevmem (yok lan severim severim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Cons said: kadir 2 gündür adama gönül koyduydum meğersem yazmış dfgdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar