PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Madcat said: ben onlineım diye yazdın di mi bebeğim ya işte ben bunu seviyorum onlayn oflayn hepsini yazdım la. yerin dibinde olsan bulur yazarım ben çok kaliteli listem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 sağol yavrum bende bi seni bi izmir tayfasını bi pyroyu(onun yeri ayrı sdf) bi anarşiyi bi de bone u seviom o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 gözlerim yaşardı beni seven de varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Osso said: Sevdiklerim: Alexi_Septimus Sevmediklerim: Alexi_Septimus Orçun'a da söyle, o da yazacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ben sevdiydim seni de kaçtın erkenden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Cons said: aleksipetumus yazmis ya olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Alexi_Septimus said: Osso said: Sevdiklerim: Alexi_Septimus Sevmediklerim: Alexi_Septimus Orçun'a da söyle, o da yazacak. YA EN BAŞA YAZDIM YA EN BAŞA. EN BAŞ ENBAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 I think Septimus is a pretty cool guy. eh has kapçuk ağız and doesn't afraid of anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 hmmm hep eskiler gelio aklima zegna thaolin dede cenx sam diab wendigo baal baggio yeni arkadaslarin cogunu tanimiyorum, :) 1 senedir falan gelmeye basladim tekrar buraya zaten.. aradaki 5 sene yoktum zaten.. herkesi yeni taniyorum yani.. sevimli bi kitle ama pati.. hep oyleydi, sanirim hepte oyle olcek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Cassiline said: I think Septimus is a pretty cool guy. eh has kapçuk ağız and doesn't afraid of anything... 1. Septimus is a mammal. 2. Septimus fight ALL the time. 3. The purpose of the Septimus is to flip out and kill people. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Cuce said: en sevdiğim adam Mortis, en kralı o ^_^_^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 bi an görmiyceksin diye cok korkmustum, sana linkliyim diye düşünüyodum ama utandım bıraz acıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Ben Bonec sevmiyorum ya baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Beni seven yokmu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Economics misin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Ben kimseyi sevmiyorum.O yüzden kusura bakma yoksa severdim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Cici çocuk olcam artık seversin beni seversiin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 bu arada unutmuşum. sanki patiden tanımıyormuşum gibi olduu için kenshinhimura+senarious+screwy bide ayrıca unutmuşum net birşekilde füksü aquila hon tayfası avseq01 dışında o kim bilmiyorum. beilowu sevmiyorum. balonu sevmiyorum. alperozg sevmiyorum. vulgar var sonra salt haplobiyont. tartıştıklarını sevmiyosun anladık diyenlere viktorla da tartıştım ama süper adam. onla alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 beni seviyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 seni düşünerek kendime bile dokanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 eyvah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 yok lan sana dokunuyorum direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Estele biraz aşığım ben ama, götü kalkmasın diye çok nadir belli ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 bamboleyyooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar