Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Dartanian said: Alexi lan ben senin hiç bi postunu hatırlamıyorum alexi yazmak isterdim ama yazamıyorum bu nedenle. Yenisin aga ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 yeni ama toplamda 10000 postu var ben böyle boş insan görmedim arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 asdadas ya tam onu konuşuyoduk bırakıcam forumu inş 1-2güne asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Çok nadir yazarım bakarım yani asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 sen forumu bırak benim de adım kezban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Bırakıcam derken bişey olursa ufak tefek yazarım haftada 5-6 post falan onu kastediyorum.Herkes gibi bırakcam bi daha dönmicem değil yani asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 tamam ben de onu kastediyorum maximum 2 hafta sürcek o dediğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Niye bırakıyorsun onu çözemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 8 ayda 10000 post yaptığı için asosyal olduğunu düşünüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 E yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 herkez patiyi bıraksa kaan, olusan bos zamanla dunyayı 8 kez falan kurtarırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 8 ayda 10k post başarıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 mobil de post atiliyo artik, sorun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 işte o yüzden, olmaz bu iş diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Xaenin said: Niye bırakıyorsun onu çözemiyorum. Bazı muhabbetler çok sıktı hoş muhabbet dönüyo da geyiğin boku çıktığı oluyo sıkıldım bi de asosyalleştim.Arkadaşlarla yapılan muhabbetleri burda yapınca ev rahat geliyo yan gelip muhabbet sohbet dışarı çıkasım kalmıyo ben böyle miydim heheyt asdsad Azaltcam bırakmıcam dediğim gibi sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Cuce said: herkez patiyi bıraksa kaan, olusan bos zamanla dunyayı 8 kez falan kurtarırız AHAHA abi evet.. hani bazen kendimi boş boş cevap verilmiş konulara tekrar bakarken fln buluyorum çıldırıyorum.. wow bile bu kadar olmamıştı benim için en azında wowda "amaaan salak salak quest hc yapmadan dolaaşacağıma patiye bakayım" derken yakalıyordum kendimi.. hayır banlansam.. bu sefer sadece okuyucu oluyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 adminler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Sevdiklerim: Alexi_Septimus Sevmediklerim: Alexi_Septimus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Abi bu kıza bişey demicem bi daha bu arada ordan yazıyorum burda görüyorum ads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 dua et ss alıp "garip insanlar" a koymuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Koymadın mı sanki yokum orda ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ben de msnden bakıp yazim bari. güzel taktik. liste sırasına göre yazıyom. postlarını sevdiklerim ve ayrıca sevdiklerim karışık sdfg. deja cyrano hocaefendi pogodi drakoniel gwindonblabla madcat dev laraken İBO (rastlayınca gaza geldim. nikini unutmayı başardım.) chiptech orç di mortis adamınbiri apeiron hardter stifler (yeni niki varsa da bilmiyom) burtonesk utopia urmesq bloodybeast çokakıllıadam cinali fede insayt (aka athlet) lex vanil sağe lyvanna_dolores silmarwen (her ne kadar beni yazmamış olsa da bu şerefsiz) msn dışında olup da: dasaaa griswold cthulhu mum azmo penth korax gimli abso cuce viktor zaugna xaenin babacum sevmediklerim: sir sir sir sir sir sir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ben onlineım diye yazdın di mi bebeğim ya işte ben bunu seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 siru neden sevmiyosunuz lan, mis gibi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar