alperozg Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 etik olmayan aslında bu: insanların o kadar emek verdikleri, bu işten para kazandıkları oyunları, dizileri,filmleri hiç ücret ödemeden indiriyorsun bir de upload ederek başkalarını da buna alet ediyorsun. hırsızlık yapıyorsun, p2p ile başkalarının hırsızlık yapmasına yardım ediyorsun, insanların ceplerinden çalıyorsun, kul hakkı yiyorsun. ben fake upload yapmasam yaptığım downloada göre imkansız ratio tutturmam. elimden geldiğince gönderiyorum, 1mbit ttnetle bu kadar oluyor. Şimdi yok şunu yap bunu yap olur olaylarına girmeyin neyin nasıl çalıştığını gayet iyi biliyorum, bilgisayarı açık bırakabildiğim zamanlar mutlaka download oluyor, haliyle upload yetişemiyor. yani sen uploadunu adam gibi yapmıyorsun sen hırsızsın fln geçin bunları. ülkemizin şartları bunlar, zamanla dünya teknolojisine yetişirsek p2p olayını türkiyeden daha rahat destekleriz ama bu altyapı ve hızla olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 upload yapamıyorsanız vip alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 alperozg said: kul hakkı yiyorsun. Zaa bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 yahu o değil de, 1mb internet ile hız sorunu yaşayan var mı public trackerlarda? 1mb netim var, zamundadan herşeyi full speed çekiyorum, thepiratebayden de aynı şekilde. ya ben bişeyleri bozdum ve mutluyum, ya da sizi bozuksunuz sdfz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 acıtasyon kısmı o. vip alıcam ben en kısa zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 FromTheHell said: yahu o değil de, 1mb internet ile hız sorunu yaşayan var mı public trackerlarda? 1mb netim var, zamundadan herşeyi full speed çekiyorum, thepiratebayden de aynı şekilde. ya ben bişeyleri bozdum ve mutluyum, ya da sizi bozuksunuz sdfz 8mbit var bende, ben de 1mbit hızıyla çekiyorum o yüzden TL tercih ediyorum 950kb/s ortalamayla ohş çekiyorum. 1mbit uploadum var, ratiom da 1.320. yani fakesiz de yapılabiliyor sayın arkadaşlar, akıllı olun sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 herseyi gectim, bu topicte ve forumda kac defa yazdim. zilyon tane mmo ya aylik 13 euro istenildigi zaman pasa pasa veriliyo, hic paramiz yok aga fakiriz :( edebiyati yapilmasin. ayligi 10$ olan seedboxlar var. bir kerelige seedbox tutup 250gb'a yakin upload gayet rahat yapilabilir. ve 0.50 ratio'nun yettigini dusunursek bu 500 gb download demek. sunu bile yapmiyorsaniz kalkip internetimiz kotu, olmaz tu kaka :(( demeyin. ayrica hirsizligi daha cok yayma mantigina sadece lol diyebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 TEVBE EDENLERIN SITESI TEVBE ORG'DA BILE WAREZ DOLU! GUNAH OLSA HIRSIZLIK OLSA ADAMLAR YAPAR MI ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 yok abi onlar tevbe edip günah sıfırlıyolar sürekli ordan kazanıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Ratio: 2.502 Uploaded: 66.10 GB Downloaded: 26.42 GB Slots: Unlimited slots başka trackerdan al koy tlye görüldüğü kadar zor değil =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 o isi beceremedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Indiriyosun bisey. Sonra goturup aynisini TL'den cekmeye calisiyosun. Torrent client bakiyo ki zaten var inmisi, indirmeye ugrasmiyo. Deluge oyle yapiyo en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 populer dosyanin aynisini bulup hemen indirmek lazim. yoksa sonra leecher olmuyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Populer dizileri kullanabilirsiniz o iş için (mesela Lost). Veya oyunlarda iyi iş görür eğer gerçekten beklenilen bi oyunsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 mass effect bioshock lost ve house sayesinde seedi bukadar yükselttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 walla ne diim 1,5 yıldır falan fakeliyorum torrentleeci daha bişii olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Kapalı mı şu anda tl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 yo açık gayet. ya ben bi de başka trackerdan indirip seed kasma olayına kılım biraz. yani "ben hızlı takır takır indirmek için tl'ye üye olmuşum, e hala niye free trackerla uğraşıyorum lan!" dedirtiyor insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 populer olan torrentleri arenadan zaten 8mbitle maxda çekiyorum niye tlden çekip ratio derdine düşeyim boş kaldıkçada makina seede veriyorum ordan çektiklerimi.Tl üyeliğim ise diğer trackerlardan ulaşamadığım veya yavaş torrentler için saklıyorum, misal bu hafta lost ilk tlye düştü hemde 720p olarak diğerlerini beklemeden çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 acc ını kullanmayan varsa öm den bana ulasabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 satayım 100 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 bi de abi seedboxa para vereceğime useneti falan geçtim en kötü bi rapid acc alır upload falan takmaz keyfime bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 mokoko said: TL baya baya saçma bi site yahu. ilk uyelik alınca baya sevinmiştim artık rahat rahat indiririm seed imide yaparım diyede, yeni konan torrentin 2 gun boyunca indirilememesi nedir yahu. hadi film falan cok onemli değilde, dizilerin yeni bolumleri çıkıo indiremiosun. bole saçma şey mi olur? ben diğer publiclerde bunun hızına ulaşamıorm belki ama mx 4 5 saatde indirim bi diziyi. ne uğraşcam 2 gun beklicem bide.bekleme muhabbeti upload edilen gb ve ratio ile alakalı. bir süre sonra zaten aşılıyor. tl iyi bir tracker. ben de mecbur free trackerdan çektiğimi seed ediyorum ama değiyor. inanılmaz hızlarda dl yapılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar