Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Torrentleech uyeligini 2 saatligine acti, kosun.

Disappear

Öne çıkan mesajlar

etik olmayan aslında bu:
insanların o kadar emek verdikleri, bu işten para kazandıkları oyunları, dizileri,filmleri hiç ücret ödemeden indiriyorsun bir de upload ederek başkalarını da buna alet ediyorsun. hırsızlık yapıyorsun, p2p ile başkalarının hırsızlık yapmasına yardım ediyorsun, insanların ceplerinden çalıyorsun, kul hakkı yiyorsun.

ben fake upload yapmasam yaptığım downloada göre imkansız ratio tutturmam. elimden geldiğince gönderiyorum, 1mbit ttnetle bu kadar oluyor. Şimdi yok şunu yap bunu yap olur olaylarına girmeyin neyin nasıl çalıştığını gayet iyi biliyorum, bilgisayarı açık bırakabildiğim zamanlar mutlaka download oluyor, haliyle upload yetişemiyor. yani sen uploadunu adam gibi yapmıyorsun sen hırsızsın fln geçin bunları. ülkemizin şartları bunlar, zamanla dünya teknolojisine yetişirsek p2p olayını türkiyeden daha rahat destekleriz ama bu altyapı ve hızla olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

FromTheHell said:

yahu o değil de, 1mb internet ile hız sorunu yaşayan var mı public trackerlarda?
1mb netim var, zamundadan herşeyi full speed çekiyorum, thepiratebayden de aynı şekilde. ya ben bişeyleri bozdum ve mutluyum, ya da sizi bozuksunuz sdfz

8mbit var bende, ben de 1mbit hızıyla çekiyorum o yüzden TL tercih ediyorum 950kb/s ortalamayla ohş çekiyorum.

1mbit uploadum var, ratiom da 1.320. yani fakesiz de yapılabiliyor sayın arkadaşlar, akıllı olun sdfg.
Sosyal ağlarda paylaş

herseyi gectim, bu topicte ve forumda kac defa yazdim. zilyon tane mmo ya aylik 13 euro istenildigi zaman pasa pasa veriliyo, hic paramiz yok aga fakiriz :( edebiyati yapilmasin. ayligi 10$ olan seedboxlar var. bir kerelige seedbox tutup 250gb'a yakin upload gayet rahat yapilabilir. ve 0.50 ratio'nun yettigini dusunursek bu 500 gb download demek. sunu bile yapmiyorsaniz kalkip internetimiz kotu, olmaz tu kaka :(( demeyin. ayrica hirsizligi daha cok yayma mantigina sadece lol diyebiliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
populer olan torrentleri arenadan zaten 8mbitle maxda çekiyorum niye tlden çekip ratio derdine düşeyim boş kaldıkçada makina seede veriyorum ordan çektiklerimi.Tl üyeliğim ise diğer trackerlardan ulaşamadığım veya yavaş torrentler için saklıyorum, misal bu hafta lost ilk tlye düştü hemde 720p olarak diğerlerini beklemeden çektim.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

TL baya baya saçma bi site yahu. ilk uyelik alınca baya sevinmiştim artık rahat rahat indiririm seed imide yaparım diyede, yeni konan torrentin 2 gun boyunca indirilememesi nedir yahu. hadi film falan cok onemli değilde, dizilerin yeni bolumleri çıkıo indiremiosun. bole saçma şey mi olur? ben diğer publiclerde bunun hızına ulaşamıorm belki ama mx 4 5 saatde indirim bi diziyi. ne uğraşcam 2 gun beklicem bide.
bekleme muhabbeti upload edilen gb ve ratio ile alakalı. bir süre sonra zaten aşılıyor. tl iyi bir tracker. ben de mecbur free trackerdan çektiğimi seed ediyorum ama değiyor. inanılmaz hızlarda dl yapılabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...