Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Torrentleech uyeligini 2 saatligine acti, kosun.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2mb/s ile atmıştım 2hafta kadar önce arkadaşın accountuna, çakan olmadı henüz ^^

seeder az , leecher fazla olanlara atıyorum genelde fazla dikkat çekmiyo, tabi miktarda önemli 15 20gb atılırsa direk gg
Mesaj tarihi:
iki gün önce bi arkadaşım (patiden de ismini vermiyim fdsg) mindfuck movie pack'ini (29gb) hiç dl etmeden direk 20gb fake upload yaptı. ratiosunu 0.7ye falan çıkardı işte direk 10mb/s ile falan. hiçbişi de olmadı, acaba belli zaman aralıklarında falan mı kontrol ediliyor yoksa yırtmış mıdır?
Mesaj tarihi:
ben yıllardır torrent kullanıyorum public olanlar da bile ratiom 1 den fazladır. indir filmi bırak zaten ratio derdin olmuyo. niye kasıosunuz bu tür işlere hiç anlamıyorum.
Mesaj tarihi:
said:
This is a automatic warning because your share ratio is too low at this moment.

You have 5 days to higher your share ratio above 0.4, if your share ratio is too low after these 5 days you will be banned permanently!

ne diyo bu?
Mesaj tarihi:
Hizli baglantiniz yoksa, ratio'nuzu yuksek tutmak imkansiz gibi bisey bu TL'de.

7 gb'lik bisey cektim aksam eve gelince. Ben cekmeye basladigimda 6 seeder 33 leecher vardi. 10 dk falan surdu benim cekip bitirmem. Sonra seed etmeye basladim. Su anda 40 seeder 41 leecher var. Max 1-2 saat daha adam akilli seed eder, sonra kalir oyle.

Bu arada kontrol ettim de simdi mesaji yazarken, 1-2 saat cok iddiali olmus. Yarim saat veriyorum =)
Mesaj tarihi:
yok öyle upload değil, aynı release'i başka yerden indirip seed yapmak manasında.

şimdi benim ratio 0.82, 4 slotum var, slot olayını tam anlamadım hala aktif torrent sayısı falan demişsiniz ama ne alaka yani
Mesaj tarihi:
di said:

Hizli baglantiniz yoksa, ratio'nuzu yuksek tutmak imkansiz gibi bisey bu TL'de.

7 gb'lik bisey cektim aksam eve gelince. Ben cekmeye basladigimda 6 seeder 33 leecher vardi. 10 dk falan surdu benim cekip bitirmem. Sonra seed etmeye basladim. Su anda 40 seeder 41 leecher var. Max 1-2 saat daha adam akilli seed eder, sonra kalir oyle.

Bu arada kontrol ettim de simdi mesaji yazarken, 1-2 saat cok iddiali olmus. Yarim saat veriyorum =)

yok ya gene ediliyo. ben darksiders diye oyun cikmisti. 10 gun gecmesine ragmen hala 70kb/s falan upload ediyodm (max 100~kb/s). ozellikle buyuk dosyalarda leech sayisi dusuk olsada cekiliyo.
  • Yeni Oluştur...