Farinal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 origin olmasın abi çok toy da olmasın böyle bad ass olduğu bol espri yaptığı zamanlardaki gibi olsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 David Tennant oynasın Spider-Man'i asasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 spider man 1 fena degildi be? ben begenmistim sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 yanlış beğenmişsin demekki azmo origine flashbacksiz olmaz kolay kolay. umarım 16-17 yasından alırlar lise bitmeden uni baslamadan. konuda biraz tecrube kazanmışken takılır işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 neyse yapılınca göreceğiz artık da, umarım değer bu değişikliklere. iron man kadar iyi yapabilseler daha fazlasını istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 daha origini ne ki lan bunun? orumcek isiriyo iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ısıran örümceğin anasını babasını anlatacaklarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Cuce said: yanlış beğenmişsin demekki azmo origine flashbacksiz olmaz kolay kolay. umarım 16-17 yasından alırlar lise bitmeden uni baslamadan. konuda biraz tecrube kazanmışken takılır işte. abi yani sukrunun dedigi gibi, ne kadar degisik olabilir ki origins filmi? Herifi orumcek isiriyor iste. gg hf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 abi spiderman 1 de origin filmi. ultimate spiderman'ın ilk 6 sayısıyda origin hikayesi. mokuyun görün yanı ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 fede said: ısıran örümceğin anasını babasını anlatacaklarmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 cizgi roman okumam. filmi var hazir sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 sorunda oya, cizgiromanın filmi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 çizgiromanın filmi olması mı gerekiyo peki. ben bunu anlamıyorum, çizgiromanı 100 kişiden 5 i okuyosa filmini çektiğin zaman 100 kişiden 70 80 ine ulaşacaksın. niye sadık kalmak zorunda olduklarını düşünüyosunuz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 geek misiniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 değilim lan işte ekşınlı film istiyorum, oricinli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ben spiderman o salak mephistolu sayıdan beri okumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 cunku senaryo yazarları, ve raimi gibi yonetmenler kendini beğenmiş, kendi yazıcaklarının, 50 senelik karakterin biriktirdiği kalitenin iyi olucağını düşünüyorlar. aptallar, cirkinler, kakalar, boklar. Cizgiroman yazarları cok daha sahane insanlar. Cizgiroman senaryoları cok daha sahane. bu yüzden hazır kaliteli olana sadık kalsınlar, kendi kıclarından senaryo uydurup, anlamadıkları bilmedikleri kendilerinden büyük ve eski karakteleri bok etmesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 origini fln geçtim artık, Marvel olması insanı rahatlatıyo. isterse shadowcat ile çıktığı zamanı bile çeker işte o zmn hll team hatta deadpool gelsin kaçırsın bunları of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 şimdi deadpoolun hakkını deadpool'a. ultimate deadpool, wolverine origins deadpool kadar kötüydü nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 bence bir army of darkness 50 yillik orumcege bedel. btw http://www.imdb.com/title/tt0948470/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ben beğenmiştim, son modifiyelere kadar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 aquila said: bence bir army of darkness 50 yillik orumcege bedel. btw http://www.imdb.com/title/tt0948470/ işte bu yüzden sen aquilasın bense CUCE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 bence tobey oynamali gene, kim ne derse desin adam ozdeslesti spider manle, yeniden de cekseler tobey oynamali spider mani, baskasi olmaz bu saatten sonra, en azindan bir 5-6 sene daha tobey oynamali spidey i biraz daha yaslanana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 do I sense sarcasm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar