Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Amazing Spider-Man (2012)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yanlış beğenmişsin demekki azmo

origine flashbacksiz olmaz kolay kolay. umarım 16-17 yasından alırlar lise bitmeden uni baslamadan. konuda biraz tecrube kazanmışken takılır işte.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

yanlış beğenmişsin demekki azmo

origine flashbacksiz olmaz kolay kolay. umarım 16-17 yasından alırlar lise bitmeden uni baslamadan. konuda biraz tecrube kazanmışken takılır işte.

abi yani sukrunun dedigi gibi, ne kadar degisik olabilir ki origins filmi? Herifi orumcek isiriyor iste. gg hf.
Mesaj tarihi:
çizgiromanın filmi olması mı gerekiyo peki. ben bunu anlamıyorum, çizgiromanı 100 kişiden 5 i okuyosa filmini çektiğin zaman 100 kişiden 70 80 ine ulaşacaksın. niye sadık kalmak zorunda olduklarını düşünüyosunuz ki
Mesaj tarihi:
cunku senaryo yazarları, ve raimi gibi yonetmenler kendini beğenmiş, kendi yazıcaklarının, 50 senelik karakterin biriktirdiği kalitenin iyi olucağını düşünüyorlar.

aptallar, cirkinler, kakalar, boklar.

Cizgiroman yazarları cok daha sahane insanlar. Cizgiroman senaryoları cok daha sahane.

bu yüzden hazır kaliteli olana sadık kalsınlar, kendi kıclarından senaryo uydurup, anlamadıkları bilmedikleri kendilerinden büyük ve eski karakteleri bok etmesinler.
Mesaj tarihi:

origini fln geçtim artık, Marvel olması insanı rahatlatıyo. isterse shadowcat ile çıktığı zamanı bile çeker işte o zmn hll team hatta deadpool gelsin kaçırsın bunları of

Mesaj tarihi:
bence tobey oynamali gene, kim ne derse desin adam ozdeslesti spider manle, yeniden de cekseler tobey oynamali spider mani, baskasi olmaz bu saatten sonra, en azindan bir 5-6 sene daha tobey oynamali spidey i biraz daha yaslanana kadar.
  • Yeni Oluştur...