Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Bahafin said: hayamk.com tamam arkadaşlar. yalnız aynı fikirle mi devam etmeli, yoksa daha iyi bir fikir mi üretmeli artık bunu tartışabiliriz :) kişisel olarak hayamk.com'un daha güzel olduğunu ve konseptin değişmemesi gerektiğini düşünüyorum. Daha iyi fikir, daha farklı bir şey ne olabilir ki? Aklıma da gelmiyor bir şey açıkçası. Ama bu haliyle güzel gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konsept güzel. hayamk sadece daha bize özgü olduğu için tutar gibi geliyor bana. s.hayatimi dediğin zaman bizim günlük hayatta kullanmadığımız bir kalıp olduğu için çok yabancı geliyor kulağa. FML konsepti gibi paragrafı yazıp, sonuna HAYAMK ekleyerek daha güzel bir siteye dönüşür bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bahafin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 beyler şu dk itibariyle siteyi çekip çeviren adam olarak konuşmak istiyorum, 1. shayatimi.com un başarısızlığının en büyük sebebi bence dışardan içerik beklemesi. girdin bi baktın ertesi gün girip baktığında yeni bir yazı okuyamıyorsan bi süre girmeyi ertelersin, sonrada unutrsun zaten. 2. adı, adının yanlış okunması vb sebepler. şimdi 2. yi düzelttik diye bakıyorum. içerik bizim hegomanyamamıza mı girmeli, dışardan beslenmeye devam mı etmeli? (belki sadece biz hayamk anlarından oluşan video resim vb şeyler paylaşabiliriz) yada şöyle demeli, isim değişince sizce insanlar yazmaya başlar mı? başlamıyorsa eninde sonunda içerik sağlayıcı biz oluyoruz. bizimde her gün kötü bişey gelmiyor başımıza çok şükür =) mevcut konsept devam edicekse, sizce insanların katkısı nasıl artar? yukardaki konular dışında bencede sitenin css(baya bir hata var 3. parti proglamlarla test edince ve düzeltemedim) ve dizayn açısından eksikleri mevcut, dinan el atmak istersen her teklife açığız :) bu arada başlık iyiden iyiye bizim siteden uzaklaşıp, ilgi çekici bir site neleri karşılamalıya doğru gidiyor ve umarım bize faydası olur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 valla en buyuk rakibiniz itiraf.com olsa gerek bana icerikleri benzer gibi geldi, bizde bi ara itiraf.com gibi bi site yapmaya yeltendiydik, hatta bizimki gavur olacakti sonra ayni sizin sitenin orjinaline denk geldik fml dedik zaten parsellemisler, sonra biraz basladik fln ama sonra vazcaydik. icerik icin insan gelmesi lazim tabi onun icinde reklam falan kendimizden ornek vereyim bizdede o sikinti var, ben genelde teknik islere fln bakiyorum sagolsun arkadaslar facebook grubu falan acmislar ordan insanlarin gelmelerini falan sagliyolar o sekilde olabilir, kisilerin girdigi entryleri de twitterda fln paylasabilirsiniz. siteniz bence genel anlamda gayet hos duruyor, ben begeniyorum yani :) biraz daha inceliyim daha fazla yorum yazarim hatta basimdam gecen hay aq seklinde entryleride girerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 yapanlar koc tan dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 bahafin 2 tane yazar alıcaksınız entry başına para vericeksiniz, bu kadar basit =) en kolayı budur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 delimanyakcapkin said: yapanlar koc tan dimi? soru banamiydi? bana ise yok degil izmirden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bahafin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 delimanyakcapkin said: yapanlar koc tan dimi? bizim için sorduysan koç'ta var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar