Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Benim arkadaşlar yapmış fmylife.com'un türkçe versiyonu şimdilik hoş gözüküyor sizin de paylaşmak istediğiniz birşey varsa; shayatimi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BunuBanlayanToptur Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 of özenip duruyolar yabancılara . batının ahlakına özenmeyin arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 direk chicken translate yapmış adamlar fml yi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 shayatımı hiç olmamış ya, fml değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 aklimi... vardı bi de eskiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 abi konsept iyi ama isim çok çok kötü yani. hadi fikir de veriym bari yol yakınken değiştirsinler sitenin adını falan HASS olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BunuBanlayanToptur Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 abi direk copy paste direkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 olan olmuş açılmış site artık değişmez=) direk c/p de olabilir ama ingilizce bilmeyenler naapsın mantığıyla açtılar diye biliorm nese böle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 abi nası değişmez tutabilecek bir fikiri heba ediyolar boşu boşuna. neyse ben php bilen arkadaşıma söyliym belki o açar kendisi rakip çıkar size :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 aga cinsiyet yazmıyor :O:O:O said: Bugün, bi kıza aşık olmusum (farkında değilim).Normal bi kız olmasını umarken kendısının st.(aziz)'lerden oldugunu kızla konusmaya baslamadan google.dan orendım butun kendıme guvenım gttı artık aynaya baktgımda bıle burnumu yamuk goruorum..psıkolojık destege ıhtıyacımın oldgunu dusunuorlar .ben hala herkes evınde kurufasulye yemıomuydu tarafında kaldım yardıma muhtacım galıba.sHayatımı!!! bir de bunlar var tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 banner başarılı oldukça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 banner mı başarılı? banner değil de erdil yaşaroğlu karikatürü başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ohahahha süper http://www.shayatimi.com/view/Cinsellik/77 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 süper http://www.shayatimi.com/view/Di%C4%9Fer/62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 razzRaziel said: banner mı başarılı? banner değil de erdil yaşaroğlu karikatürü başarılı. Karikatürün siteyle uyumundan bahsettim ben de anlaybilmiş olacağın üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 http://www.fmyscript.com/ 49 a yapmislar site siteyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 şayatimi okudum 5 sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 reyou said: http://www.fmyscript.com/ 49 a yapmislar site siteyi :) lol başka bilgiler varmı adamları kıllandırim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 utanmayın girin siteye ya adminde oluorm artık peşini bırakmamam lzm yakarım hepinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 farklı bir domain aldır site sahiplerine ilk iş olarak. bu domainle iş yapmanız çok zor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 yahu neden öyle söylüyorsunki tamam chicken translate flnda bence o kadarda kötü değil..sizin varmı bi tavsiyeniz domain ismi olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 www.hayamk.com yani domain nasıl kötü gelmedi sana anlamadım :) gerçekten çok kötü, s yerine kelimenin kendisi yazsa bile uzun ama düzgün olurmuş, shayatimi hiç olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 şayatimi olarak okuyorum sürekli. aklimisikiyim.com vardı bi ara hayamk güzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Güzelmiş ya bi sorayım bakalım teşekkürler=) Peki sitede sizce olması gerekip de olmayan şeyler var mı? Veya başka düzeltilmesi gereken bir yanı?=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 merhaba ben de şayatimi diye okuyanlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar