Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 John Woo'nun filmografisini incelerken gördüm de 2006 yılında gösterime girecekmiş. Daha ortada pek bir şey yok ama imdb müdavimleri msg boardu doldurmaya başlamış. http://www.imdb.com/title/tt0414429/[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 John woo yapıyorsa, tamam.. sçtk..Rezil olacak konu..Filmde rezil olacak...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Bana mutluluğun bisikletini sürebilir misin fatma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konu Tom Clancy'den -romandan uyarlamayı başka bir arkadaş yapıyor ama olsun-.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Çok güzel son derece kalite bir yapım olucagına eminim... 2 senesi var bekliyelim 06 da pirates of the caribbean da cıkıcakmış bekliyoruz.. ama J.Deep i hala kandıramamışlar 2x para vermişler gene kabul etmemiş adam..[signature][hline]opinions are like penis. womans dont have usefull one. =P eternalyzer [Bu mesaj Eternal tarafından 19 Temmuz 2004 21:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: Halfmumi, 19 Temmuz 2004 21:15 tarihinde demiş ki: John woo yapıyorsa, tamam.. abi şu arayı okuyunca dedim ki ahanda "face off"u izlemiş.. sçtk..Rezil olacak konu..Filmde rezil olacak... bunuda okuyunca dedim ki; aha "mi2" yu izemiş [signature][hline]a.k.a. Duxus --------- God, it feels like it only rains on me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Bilemiyorum, eğer düzgün insanlar seçilirse roller için bence güzel bir film olur. Ancak filmin senaryo uyarlamasını bizzat Clancy'nin yapmasını isterdim ben, yoksa yüzüklerin efendisindeki gibi efsane bir senaryo beklerken saçma sapan bir sürü değişiklikle karşılaşabiliriz. Chavez Ding'i kim oynayacak acaba...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 dieter weber için dolph lundgreni görmek isterim:)[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar