di Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Selam, Bir hafta yurumek yasak bana. Yeni degil bu eski hastalik, kendimi sakatladim ama yolda yururken =) Her ne kadar vanille "konu ac kiskansin ibneler" dese de sakatlanmaya degmez demek istiyorum. Sekiz aydir falan cekiyorum mereti. Hani tekerlekli sandalyede kosmaya ozenen tipler olur ya filmlerde. Onlar gibiyim lan ayni. Kendinize mukayet olun gencler. 100 kilo ustundeyseniz futbol maci yapmayin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bende 2 hafta sora ameliyata giricem. cizdircez kıçı. kıl kaçmış biraz. :D 2 3 hafta yatıcakmısın. pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bari patinin halısaha maçına gelseydin =) başka maçta sakatlandın kalbim kırıldı :P geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 eheh o fena ya. gecmis olsun simdiden. ama en azindan 2-3 haftayla yirtiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 said: Her ne kadar vanille "konu ac kiskansin ibneler" dese de sakatlanmaya degmez demek istiyorum. Sekiz aydir falan cekiyorum mereti. nasi yalan belli degil. tasma baglayip dilendirelim de, islevin olsun ehehe. simdi bütün foruma hakaret etmis diye ban yersem, gelir bi de ben sakatlarim seni timucin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 oo şikayete abandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 butonun üstüne çıktım zıplıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 abi acc u verimde beni bi 80 yap bari bos durma yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 said: Tim - şakası bile komik (kendisini sen düşün!) says: cokta yalan degil aslinda. her gun vay ibneler diyosundur en az bi kere. nille says: ahahahah Yalan degil abi. Icini okudum kizin. Elimde buyudu sayilir ayrica =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 hani nerde demisim, gülmüsüm iste. ehi ehi desem demek ki, sülalelerine bile küfretmis sayiliyorum. haksiz davanda yaninda degilim timucin, sari saclarindan sen suclusun sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 niçin kıskanıcaz? hasta oldugun için mi yoksa 100 kilo üstünde oldugun için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Bir hafta raporlu oldugum icin ama zaten bos beles bir tipseniz bir anlami olmayacaktir haliyle. Bir de diyorum ya sakat yatmak yerine calismak, acisini cekmemek daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ben istediğim zaman kendime izin yazabildiğim için kıskanmadım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 mokoko said: bende 2 hafta sora ameliyata giricem. cizdircez kıçı. kıl kaçmış biraz. :D 2 3 hafta yatıcakmısın. pfff yaptırma ameliyat öle hemen. kıllı dönmeler olcam bir ara bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 8 ayıdr çekiyorum mereti demişsin yani 8 ay önce mi sakatladın ayağını bir şey yok diyip 1 hafta yattıktan sonra bıraktın sonra yine nüks mü etti uykusuzum yanlış anlamışta olabilirim. Çünkü benzer bir durumum var 2 ay önce ayağımı sakatladım 1 hafta yattım sonra yürümeye başladım ama yüklenemiyorum acı çekiyorum falan arada. İncinmedir dedim bıraktım patlamıyalım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Abi kikirdak/eklem incinmelerinde surec cok yavas isliyor. Minimum 6 ay ilac kullaniyorsun. Doktorun dedigine gore kikirdaga kilcal damar gitmediginden cooook yavas iyilesiyormus. Ben 8 ay once sakatladim kendimi. Bir iki haftada gecmeyince doktora gittim, kikirdaklari zedelemissin dedi. Ilac falan verdi. Onceleri pek sallamadim ama cileye donustukce ilaclara sarildim aksatmadim vesaire. Yine de kurtulamadim. Surekli olarak hafif bir agri cekiyorum. Cin iskencesi gibi ayni. Bir de yolda yururken sert sekilde adim atsam bile sakatliyorum kendimi. Agri artiyor, aksamaya basliyorum vesaire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Fistan said: niçin kıskanıcaz? hasta oldugun için mi yoksa hundred club a üye oldugun için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 bide geçmiş olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 yazık yaww =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 hayda niye ibne olduk durduk yere, gayet düz bir insanım geçmiş olsun bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 benden ipne olmaz sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Senin de sorunun bitmiyor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Yau sorun diye yazacak olsam 7-8 ay once yazardim. Geyik olsun diye actim konuyu. Ciddi soru gelince ciddi cevap veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Böjeek said: benden ipne olmaz sori Bununla ilgili super bi film sahnesi var eurotrip'te ama bulamadim bi turlu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Ne zamandır hundred club üyesisin peki? Cevap ver o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar