Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir hafta raporluyum

di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Bir hafta yurumek yasak bana. Yeni degil bu eski hastalik, kendimi sakatladim ama yolda yururken =)

Her ne kadar vanille "konu ac kiskansin ibneler" dese de sakatlanmaya degmez demek istiyorum. Sekiz aydir falan cekiyorum mereti.

Hani tekerlekli sandalyede kosmaya ozenen tipler olur ya filmlerde. Onlar gibiyim lan ayni.

Kendinize mukayet olun gencler. 100 kilo ustundeyseniz futbol maci yapmayin =)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Her ne kadar vanille "konu ac kiskansin ibneler" dese de sakatlanmaya degmez demek istiyorum. Sekiz aydir falan cekiyorum mereti.

nasi yalan belli degil.

tasma baglayip dilendirelim de, islevin olsun ehehe.
simdi bütün foruma hakaret etmis diye ban yersem, gelir bi de ben sakatlarim seni timucin.
Sosyal ağlarda paylaş

8 ayıdr çekiyorum mereti demişsin yani 8 ay önce mi sakatladın ayağını bir şey yok diyip 1 hafta yattıktan sonra bıraktın sonra yine nüks mü etti uykusuzum yanlış anlamışta olabilirim.

Çünkü benzer bir durumum var 2 ay önce ayağımı sakatladım 1 hafta yattım sonra yürümeye başladım ama yüklenemiyorum acı çekiyorum falan arada. İncinmedir dedim bıraktım patlamıyalım sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kikirdak/eklem incinmelerinde surec cok yavas isliyor. Minimum 6 ay ilac kullaniyorsun. Doktorun dedigine gore kikirdaga kilcal damar gitmediginden cooook yavas iyilesiyormus.

Ben 8 ay once sakatladim kendimi. Bir iki haftada gecmeyince doktora gittim, kikirdaklari zedelemissin dedi. Ilac falan verdi. Onceleri pek sallamadim ama cileye donustukce ilaclara sarildim aksatmadim vesaire. Yine de kurtulamadim.

Surekli olarak hafif bir agri cekiyorum. Cin iskencesi gibi ayni.

Bir de yolda yururken sert sekilde adim atsam bile sakatliyorum kendimi. Agri artiyor, aksamaya basliyorum vesaire.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...