fede Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 burger filan iyi de öyle çok lezzetli, mahrum kalınmıcak bi tadı yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 en son 8 sene önce felan yemiştim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flashPlayer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 burger king yenmez burger kingden yemek yenir _______________________________________________________ Captain Obvious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 sonunda kfc yedim, pişmanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 burger king'in birşeyi yok ki, bi whooper. mc donald's dururken burger'a gitmek saçma. mc donaldsın normal hamburgeri bile burgerın çoğu hamburgerinden güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 flashPlayer said: burger king yenmez burger kingden yemek yenir _______________________________________________________ Captain Obvious Thank you captain obvious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 2 tane steakhouse soyle Beni anca kesio sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quzdiez Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 normal yemeği hatta makarnayı bile özledim! haftalardır tek çıkış noktamız burger king. "2 menü mü peki ordayız o zaman gene" şeklinde geçiyor her bir gün :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ben de -dondurulmuş pizza -dondurulmuş sigara böreği -sosis -dondurulmuş hamburger köftesi -kaşarlı tost -dondurulmuş paçanga böreği şu yukarıdaki yemekler arasında dönüp duruyorum son 10 gündür falan. genetiğim bozuldu anasını satiym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 oha çok kötü. ben bi extreme menü yedim gözlerim doldu üzüntüden. seni düşünemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Burger'dan tek beğendiğim şey tendercrisp.Spicy ve extra cheese ekleriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Ben de çok az yemeye başladım fast-food. İğreniyorum artık resmen, çok zorunda kalmadıkça, dışarda acele bişey yemem gerekmiyorsa hiç dokunmuyorum bile. Halsizlik yapıyor, kalp yanması yapıyor eşşek sıpası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 kfc midelere zarar oluyo bende :/ çok özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 heart attack burgers!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Hamsi tava iyiymiş aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bi hamsi tava yaparım beni bile yersiniz (hani parmaklarınızı yersiniz ya hızınızı alamassınız benim parmaklarımı da falan neyse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 oy oy. biz kendi parmaklarımızda kalalım saol :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Domino's bir. Mc Donald's iki. Burger King üç. KFC dört. Yums. Vazgeçemem bebeğim, asla. Önden göbeğim arkadan da kıçım genişlerse dalga geçmek serbest ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Burger güzel bi. Ama şöyle sağlam bir patlıcan kebabını değişmem. http://img132.imageshack.us/img132/7959/patlicankebabi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 burger>>>mc sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bugün umarım hayatımın son fast foodunu yemişimdir. hiç bu kadar pişman olmamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 buzdolabı bozulunca kahvaltıya gitmeye başladım. açmayın şu topiği kötü hissediyorum :( ps: Double steakhouse menü IMMMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 parlak bilekler sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 varlok said: burger king'in birşeyi yok ki, bi whooper. mc donald's dururken burger'a gitmek saçma. mc donaldsın normal hamburgeri bile burgerın çoğu hamburgerinden güzel. Ya bırak uzun zaman sonra Big Mac yedik, berbattı. Whooper'ı özledim hemen. Burger King en iyisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Big kingin peyniri off bi tane ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar