Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ne sıcağı yahu buz gibin buralar ya da ben mecazı anlamadım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 abi ahahahaha bi oku ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Maça saatler kaldi takimlar hazir degil.Hadi amağ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Abi taktik savaşı,son saate kadar kadroları saklı tutuyorlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 benim durum 14:0 da belli olacak siz ben gelmeyecekmişim gibi birini ayarlamaya çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 shagrath geliyor maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 balon dreagloth cavanagh(+1) holy subzero wish babacum arkasokak tolga konn shagrath cthulhu pha ildeniz gelmesse 13 kişiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 onur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 onur yok sınavları var sanırım hiç gözükmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 kermit'e sordum işte olacağı için gelemiyor o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 fde gelsin o zaman, bide beni al bir yerden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ya şu istanbulda düzenimi ve adam gibi bi işimi ayarlasam süper olacak işe gidip gitmemek arasında kaldım halısaha maçı denince. kötü oldu gelememek =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 maça gelcen mi diye sordum adam işe gidicektim de acaba assam mı lan bugün demeye başladı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 dreagloth said: fde gelsin o zaman, bide beni al bir yerden :) fde gelir gelmesine de takımları dengeli kuramayabiliriz=) edit: aradım geliyo fde, 14 kişi olduk takımları ayarlicam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 1/ cem(fde)-dreagloth-arkasokak-holy-balon-cthulhu-subzero 2/ wish-cavanagh-pha-tolga-konn-murat(fde)-shagrath babacum gelmicekmiş gibi adam ayarladım, ama subzero herhangi bir mesaj atmamış başlığa son günlerde msg attım cvp da vermedi, bilemiyorum artık=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Ana oynuyomuyum yani ben şimdi? Nasıl lan ne zaman maç? anam nasıl olucak nerde olucak? noluyo yaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 suBzer0 said: Bu sefer bende oynarım yer olursa.. 1 kere oynadık bidaha oynayamadık , üzülüyorum valla :( hamza sen şu mesajı atmadın mı abi=) niye şaşırıyosun bu kadar ahaha=) 5-6 göztepede maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 AHAHAHA KADRO ŞAŞKIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 valla öyle attım haklısında.. ne biliyim arada atıyorum hiç oynayamıyorum ondan :) bi de bakamadım finallerden dolayı foruma filan şimdi çok bi heyecanlandım böyle ayaklarım karıncalandı :P Sabah kalktım eşya meşya almadan işe geldim.. ayakkabı filan ayarlamam lazım , saat 2 ye kadar haber versem acaba çok mu .ötlük yapmış olurm son dakikada? adam filan bulamazsanız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 walla ben bulamam adam onu söliyim +3 getiriyorum zaten, bütün kredilerimi kullandım holy de bulamaz diğer arkadaşlarının maçı var sen gelmessen eksik oynicaz yani=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 fde kim? wish'i ve tolgayı tutarsak çılgın atarız.. sercan'lı holy'li kadro güzel olmuş. ayrıca cava beni de al la =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 suBzer0 said: valla öyle attım haklısında.. ne biliyim arada atıyorum hiç oynayamıyorum ondan :) bi de bakamadım finallerden dolayı foruma filan şimdi çok bi heyecanlandım böyle ayaklarım karıncalandı :P Sabah kalktım eşya meşya almadan işe geldim.. ayakkabı filan ayarlamam lazım , saat 2 ye kadar haber versem acaba çok mu .ötlük yapmış olurm son dakikada? adam filan bulamazsanız? halısaha ayakkabı kiralıyordur herhalde.. gerçi o ayakkabıyı giydikten sonra koku çıkmıyor çoraplardan yıknasa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 eevet o zaman 1 adet 44 veya 45 numara top ayakkabısı olan bana kiralamak isteyen , hayrına veren , yok abi senin ayağın kokar ben vermem diyen. daha sonra ayakkabıyı yıkayıp teslim etmek şartıyla bu sorunu aşabilicek kişi var mı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 tekrar baktım karşı taraf çılgın atar gibi geliyor.. saygın falan da varmış abarey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 fde'lerden biri geçen hafta izlemeye gelip de oynayan adam, diğeri de başka bir arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar