-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 evet bir elektronik alet rage'i daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 10 senede akillanmadiysa bu vakitten sonra ugrasmasin bi zahmet. Umut yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thisisnotdom Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 taze ve fresh, yo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 taze ve fresh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 yazıcı, tarayıcı tamam. feks ne ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 lan evde yapılacak iş mi bu yaptığın bir de "yangın çıkmasın die mutfakta yapıom" demiş cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bu ne yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 garantisi yok muymuş :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ögrenciye ev verilmemesinin sebebi =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 böle organize rage olmaz arkadasim, delirceksen adam gibi delir. tribünnere oynamis bu argadas. ama bi konuda kendisine katiliyorum hp printerlari sucks hakkaten de. bende de var aynisi. ikinci hp printerim hatta, hep bi yatislarda. en iyisi biraz daha fazla paraya kiyip canon falan almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 hp pc alana zaten bedavaya veriyorlar hp yazıcı. para verip almak saçma. bedavaya verilen bişeye para vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=DJVBsUX-zCM rage dedigin bole olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ahahaha mal yo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 hey stop yo. yoyoyoyoyoyoyoyooyyoyoyoyoyoyoyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bende de hp var. daha bi sorun cıkarmadı bayadır da kullanıyorum. kartusları da gayet iyi gidiyor. bekledigimden iyi en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bu da gittigidiyor şeysi olmasın? güvenmiyorum artık böyle şeylere. hp de taş gibidir. fake bu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 barbu said: bende de hp var. daha bi sorun cıkarmadı bayadır da kullanıyorum. kartusları da gayet iyi gidiyor. bekledigimden iyi en azından. Aynen. Elemanı yemişler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 annesi gelip gerizekalı lan bu çocuk deseymiş keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 yazıcı tarayıcı feks ve scanner? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Musluğunun debisi ne güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thisisnotdom Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 reklammiymis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 abi 11 senedir hp psc 500 kullanıyorum. bi kere bozulma belirtisi bile göstermedi lan alet helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 yakıyosun bari delikanlı gibi sonuna kadar yak öyle azıcık tutuşturup kolonya yanınca su dökmek yakışmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ben de geçen gün kartuş kırdım bu sinirden. allahtan yedek boş kartuş vardı onu doldurdum şimdi mutluyum. ama printerla beraber gelen kartuşların aşırı dandik olduğu bi gerçek, hemen bitiyolar ufacık. doldurunca falan bi ton da sorun çıkarmak için tasarlanmış ama biraz tecrübe edinince sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar