Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

motor GİRDİ

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayır abi ilk sınav için 80 lira verdim
yine 80 lira vercem

yine o yinesi

oha bi dk sınav nası 40 lira lan
80 aldı şerefsiz kurs benden
40 lira bankaya 40 lira onlara şimdi bunlar ayaküstü kazıkladımı beni
Mesaj tarihi:
ulan.
gelin almanyada girin, min. 1600€yu bayilin.
arkanizda nazi torunu hocalar otursun, nasi giriyomus annarsiniz.

ben haftaya teoriye gircem, bakalim biz nolcaz.
ki bizde ilk seferde gecememek cok normal bisey artig.
Mesaj tarihi:
dershaneye 2 kez ayıp olmasın diye gitmiştim aldığımda, o da trafik işaretlerini bir hatırliyim diye fdsf, gerisine son gece netten geçmiş yılların sorularını indirdim pdf, 1 saat baktım sorulara geçtim lan.
Mesaj tarihi:
sene 2003 ehliyet sınavı sistemi değişti ve ilk sınav ablamla bana denk gldi.. kursa ben bir ders gitmişim (o da ilk yardımdı sınıfda oturdum geometri tsti fln çözdüm) ablam hiç derse gitmedi

sınavdan bir gece öncesi oturduk motor çalışıyoruz önce tamamını bir ekre okuduk sonra yarısını ezberlemişdik ki bir de baktık gece olmuş saat 3, kalanınıda engin genel kültür bilg,imizle yaparız olmadı motordan gireriz artık nasip dedik yattık uyuduk (ablalı kardeşli tembeliz o dönemde birimiz medeni hukuktan ötekimiz össden ilallah etmiş)

ertesi gün gittik sınava ayrı salonlarda girdik, trafik ve ilk yardım çok kolay geçti sonra motor sorular bir geldi.. ezberlediğimiz hiç bir soru yok.. göz aşinası olduğum 4-5 soru var bir kaçtane de gelen kültürden sağdan soldan bildiğim var.. dedim battı balık yan gider sağ çapraz ve sol çaprazımda oturan elemanların kağıtlarına odaklandım ikisininde ortak aynı yaptığı cevapları yazdım ortak aynıcevabı vermedikleirnde de ya o piti piti yaptım ya da artık "bu herif bu soruyu kesin bilemez" diye tiplerine bakarak değerlendirdim..

ben ilk girişimde geçtim ablam bir kere daha sınava girmek zorunda kaldı

ZAAAAAAAAAA
  • Yeni Oluştur...