Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 önsöz: klavyem çalışmadığı ve on-screen keyboard'la yazdığımdan uzundur tasarladığım o cafcaflı hasret yazısını yazamayacağım; özel mesajlara muhtemelen cevap veremeyeceğim ve (ÇİN İŞKENCESİ GİBİYDİ ŞU İKİ SATIRI YAZMAK BİLE!!! :((( ) foruma katılımım okumaktan ibaret olacak gibi sorunu çözene kadar, portta sorun varsa (sanırım) işim iş gene.. herkesi çok özledim, (isim saymam felsefi değil teknik olarak imkansız bu sefer) sayısız kere kulaklarınızı çınlattım ve dört gözle klavyemi düzeltip forumun at gözlüklü paladinliği görevime dönmeyi bekliyorum ;) sonsöz: paticik olarak değişmişiz, hayırlı olsun![hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 eh selamlar sana ;)[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 oo! hoşgelmişsin hoşgelmişsin! valla hissettik eksikliğini forumlarda.. artık hatta yeni gelenlere adetten balon da veriyoruz.. sana da manevi olarak 24 saatlik bi balon vermiş sayalım :) bi daha uzak kalmazsın inşallah buralardan[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 samcim bak 1 günle kaçırdın fallout forumu açıldı 2 gün önce falan, sora kayboldu :P[hline]WoW - Swg - Ao Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 bu arada yeni bölümleri de eklemek lazım şu "hoşgeldin" mesajına.. biraz eskidi o mesaj artık *!konuyu saptırmıştır* ne diyoduk? evet tekrar hoşgeldin.. bissürü yeni bölüm açıldı 2 gün (ya da 3 gün) önce.. half-life modlarıyla ilgili genelde bu bölümler ve bi de garbage bölümümüz var ekistıra olarak[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] [Bu mesaj Kenderleme tarafından 28 April 2003 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 fizboz maşallah kurtulus savaşı gazisi gibi donanmışsın, Allah bereket versin diyelim.. ;) bone'un sırrını çözdüm bu arada, adam kesin os keyboard kullanıyor olmalı, evliya olunur böyle yazarken.. ekleme: yeni bölümler de hayırlı olsun, fo bölümü de olursa bir barbie giydirme bölümü eksik kalacak gibi.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! [Bu mesaj Sam tarafından 28 April 2003 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 hoşgelmişsiiin onu soylemeyi unuttum 3-4 kisilik bi fot grubu kurduk arada oynuyoruz seni de gormek istiyoruk samcim :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Hoşgeldin tekrar Sam, hepimizin gözü aydın =] Bugünü Paticik Sam Günü ilan ediyor ve her sene kutlamayı öneriyorum =] :tebrikz: Bu smileye gıcığım aslında, ilk kez kullanıyorum, yerinde en azından ehe [Bu mesaj Nefr tarafından 28 April 2003 19:59 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 melun os keyboard oyun içinde çalışsa :( ip yazamam herhalde.. bu arada eski tanıdıklardan ayrılan oldu mu? ekleme: nefr ve noel serpent bize yeter o ayrı ;) [hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! [Bu mesaj Sam tarafından 28 April 2003 20:01 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 said: Nefr, 28 April 2003 19:58 tarihinde demiş ki: Hoşgeldin tekrar Sam, hepimizin gözü aydın =] Bugünü Paticik Sam Günü ilan ediyor ve her sene kutlamayı öneriyorum =] :tebrikz: Bu smileye gıcığım aslında, ilk kez kullanıyorum, yerinde en azından ehe [Bu mesaj Nefr tarafından 28 April 2003 19:59 tarihinde değiştirilmiştir] kabul edildi :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 *Ayakta alkışlar* Helal Olsun Yürrü bea kim tutar seni! :)[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Sen yokken kopyaların peydah oldu... Yeni üyemiz: sam_ ; Aramıza hoşgeldiniz :)[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 HAHAHAHAHA ! SÜPEEEER ! nası sevindim varya ! ! ! :) :) :) bin tane smiley koymak istiorum :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) süpersin abi ya nası özledim seni ![hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 welcome back ![hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 imza.. ehehueu[hline] Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki: eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da a.k.a. Uçan Sam Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki: süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ahaha :) HOŞGELMİŞİN BRE ahah.. *!Kutlar*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ödedim, geldim de sonra kaybol.. yok öyle yağma ! :) çık ortaya korkak mutant :P[hline] Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki: eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da a.k.a. Uçan Sam Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki: süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 tekrar hoşgeldin.. :tebrikz:[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NR_GladiatoR Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Hoşgeldin :) Fazla özletme kendini...[hline] - Age Of Mythology - http://www.aomcrazy.com.tr.tc Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 :tebrikz: acilin ulan Sam abiniz gelmis... :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 heh dün gece 24-05 arası ve bugün 16-22 arası kendimi paraladım cpu'sundan modemine kadar herşeyini takıp çıkarttığım aleti çalıştırmak için ama şu mesajları görmek için değer valla ;) arcane sana yeni imzalar çıkartabilmem zor olacak bu tek parmak yazı hızıyla.. :p thim bizimkilerden ne haber? utforum şifremi hatırlayınca kendim bakacağım da sizi de çok özledim, önemli bişi olduysa diye sordum.. :) dostlar zırt diye kaybolursam asus'u dava edersiniz k7v serisi anakartlar için, az daha makineyi kıracaktım bugün.. ;)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 :tebrikz:[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 aaa samcim, hoşgeldin yahu. du öpiim :* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Sam, yeni bulduğum minigun'ı sana vermek istiyorum. İlk sen dene istedim.[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 on-screen keyboard ile bile ilham kaynağısın hocam :) bombalarının devamını dilerim.. ehueuh[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.