Drall Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 yarın/yarındansonra/öbürsü gün. ALLAH KOMİTE SİSTEMİNİN BELASINI VERSİN. iliğim kemiğim kurudu, kalıcam lan büte 21 temmuza kadar ders çalışıcam anasının ellerinden, kardeşlerinin gözlerinden öpeyim :( negzel olsa sınavlar ayrı ayrı, bıraksam biyokimyayı anatomiyi, geçsem gerisini, temiz. ama olur mu? anca beraber kanca beraber dostum diyolar, GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 databases sınavı bir girdi bana boyle anlatamam. utandım kagıdı verirken hoca baktı mal mı bu diye. sınavda 8 soruluk kısı 6.5/10 puan degerinde. diger 14 soru ise 3.5 puan. saka gibi. ben tabiki 3.5 puanlık kısmı yapabildim. boyle sınav olmaz olsun. patladı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Drall said: yarın/yarındansonra/öbürsü gün. ALLAH KOMİTE SİSTEMİNİN BELASINI VERSİN. iliğim kemiğim kurudu, kalıcam lan büte 21 temmuza kadar ders çalışıcam anasının ellerinden, kardeşlerinin gözlerinden öpeyim :( negzel olsa sınavlar ayrı ayrı, bıraksam biyokimyayı anatomiyi, geçsem gerisini, temiz. ama olur mu? anca beraber kanca beraber dostum diyolar, GG. 15 temmuzda benim kurul bütüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 BUGÜN SON BÜTÜM VAR. yihueaa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 selam 3.40 tı benim ortalamam, hadi kolay gelsin yeni gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 12 de 12 yaptım ben, sevinçten uçuyorum. bu dönemki derslerim,lise gibi 12 tane MUKAVEMET-II MAKİNA ELEMANLARI II SOĞUTMA TEKNİĞİ MÜHENDİSLİK YÖNETİMİ VE İNSAN İLİŞKİLERİ BUHAR KAZANLARI FABRİKA ORGANİZASYONU MAKİNA LABORATUVARI II ISI DEĞİŞTİRİCİLERİ İŞ HAYATI İÇİN İNGİLİZCE MAKİNA TEORİSİ KONTROL SİSTEMLERİ AKIŞKANLAR MEKANİĞİ-II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 finaline girmedğm dersten DD ile geçmişim LMAO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 ulan hiç beklemediğim ders ff gelmiş.bitti diye tatile çıkmayı bile planlamıştım herşeyi altüst etti lan pis karı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 stimpak said: finaline girmedğm dersten DD ile geçmişim LMAO o nasıl oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar