Drall Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 yarın/yarındansonra/öbürsü gün. ALLAH KOMİTE SİSTEMİNİN BELASINI VERSİN. iliğim kemiğim kurudu, kalıcam lan büte 21 temmuza kadar ders çalışıcam anasının ellerinden, kardeşlerinin gözlerinden öpeyim :( negzel olsa sınavlar ayrı ayrı, bıraksam biyokimyayı anatomiyi, geçsem gerisini, temiz. ama olur mu? anca beraber kanca beraber dostum diyolar, GG.
barbu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 databases sınavı bir girdi bana boyle anlatamam. utandım kagıdı verirken hoca baktı mal mı bu diye. sınavda 8 soruluk kısı 6.5/10 puan degerinde. diger 14 soru ise 3.5 puan. saka gibi. ben tabiki 3.5 puanlık kısmı yapabildim. boyle sınav olmaz olsun. patladı :(
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Drall said: yarın/yarındansonra/öbürsü gün. ALLAH KOMİTE SİSTEMİNİN BELASINI VERSİN. iliğim kemiğim kurudu, kalıcam lan büte 21 temmuza kadar ders çalışıcam anasının ellerinden, kardeşlerinin gözlerinden öpeyim :( negzel olsa sınavlar ayrı ayrı, bıraksam biyokimyayı anatomiyi, geçsem gerisini, temiz. ama olur mu? anca beraber kanca beraber dostum diyolar, GG. 15 temmuzda benim kurul bütüm
scorch Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 selam 3.40 tı benim ortalamam, hadi kolay gelsin yeni gençler
bosphorus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 12 de 12 yaptım ben, sevinçten uçuyorum. bu dönemki derslerim,lise gibi 12 tane MUKAVEMET-II MAKİNA ELEMANLARI II SOĞUTMA TEKNİĞİ MÜHENDİSLİK YÖNETİMİ VE İNSAN İLİŞKİLERİ BUHAR KAZANLARI FABRİKA ORGANİZASYONU MAKİNA LABORATUVARI II ISI DEĞİŞTİRİCİLERİ İŞ HAYATI İÇİN İNGİLİZCE MAKİNA TEORİSİ KONTROL SİSTEMLERİ AKIŞKANLAR MEKANİĞİ-II
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 finaline girmedğm dersten DD ile geçmişim LMAO
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 ulan hiç beklemediğim ders ff gelmiş.bitti diye tatile çıkmayı bile planlamıştım herşeyi altüst etti lan pis karı.
bosphorus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 stimpak said: finaline girmedğm dersten DD ile geçmişim LMAO o nasıl oluyor ?
Öne çıkan mesajlar