sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 SELAM 8 SAAT SONRA FİNALİM VAR ÇALIŞAMADIK DAHA ARKADŞALARLA. 8 SAAT SONRA OLDUĞU İÇİN 7 SAAT SONRA ÇIKICAZ. SANIRIM UYUMAYACAĞIM. EKONOMETRİ ABV. BYE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 antropoloji sınavım var, 45 sayfa not var ve halen oturmadım ... benim sınavda 10 saat sonra ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 benim sınav 6:30 saat sonra bende hiç bakmadım öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 iyi halt ettin slickers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 7 saat sonra benimki de, başlıyorum şimdi sanırsam. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 sınav 12, ben 6 da kalkıcam. e benimki iyiymiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Milletin derslerini gördükçe keşke boktan bölüme gidip yata yata geçseydim diyor insan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GelbanaGomBana Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 göm bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 hala oturmadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Dün ışık sınavına girdim. Sanırım yine kaldım ya :( Çok zor ak bide çok şey var kim uğraşıcak ezberle ezberle vöfff. haftaya çarşambayada design finali çizimler hazır sayılır max renderı falan yapılcak daha başlamadım öffff pöfffff afra tafraaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 oo kaldım bugünkü finalden kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 mukavemet A gelicek sanırım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Hayatımın en KÖTÜ sınavına girdim. Su kimyasına tek cümle yazıp çıktım. "Suyun sertliği sabunla giderilemeyen +2 değerlikli metallerden ileri gelir" ki bu da yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 kalitatif lab bugün sabahın köründeydi harika geçti. yarın organik var ühüh. birazdan yatıp biraz uyuyup 7 gibi uyanıp deli gibi ineklicem yarına kadar. perşembe de analiz var sonra kurtuluyorum oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Yarın: Mikrobiyoloji, vize 34. Henüz hiç bir dersine girmiş değilim, 200 küsür sayfa latince saçmalık içeren notu slaytı vs.si varmış. Güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 mat finaline girmedim kafam çok rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Dynamic equivalence in the postcolonial translation era demands a Skopos to find its place in a literary polysystem. AAAAAAAAAAAAAAAAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ABİCİM 3-D BRAIDING MACHINE BITTI KOMPOZİTLER GELDİ O BİTTİ LAMİNASYON TEKNİKLERİ GELDİ O BİTTİ PROTECTIVE TEXTILES GELDI O BITTI AUTOMOTIVE AND MARINE APPLICATIONSLA İLGİLİ KAPLAMA MALZEMELERİ GELDİ,2 TANE PROBLEM BEKLİYOR 2 TANE GERİZEKALI PROBLEM. HEY ALLAM YA.ne dankafalarla uğraşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ben mi organik çalışıyorum.organik mi beni çalışıyor belli degil. ühühüh böyle ders olmaz olsun ya.bi de işin komik kısmı şuan organik 1'de gördüğümüz konuları organik 3 gördükten sonra daha rahat anlıyomuşuz. ulan o zaman organik 1'i neden önce gösteriyosunuz allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 yaın 1 de sınav var ve 150 küsür slayt okumam lazım. NAH OKURUM ULAN OKUMUYCAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 herkesin finali bittiğinde bizimkiler yeni başlamış olcak galba ne acı şu an final tatilindeyiz (geçen hafta öğrendim böyle bi tatil olduğunu da, ne kıyakmış lan sdf) haftaya perşembe hariç her gün var toplamda 5 tane. diğer hafta da 2 tane var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 hangi okul o? herkes bitince siz baslıcaksınız cidden?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Ege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 lanet olası istatistik -.- 5 saat sora sınavım, 3-4 saattir çalışıyorum ama başa döndüğüm an herşeyi unutuyorum. 3. kez aynı dersi alıyorum ve yine GG olmak üzereyim. yaz okulunda kredi başına 480 ytl alan üniversiteme $#>@... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bıraktım önümdeki finali hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar