fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 dory said: ben ders calisan insanlar taniyorum bizim bölüm 1.si ve 2.si boyle kimseyle konusmuyolar hep ayni yere oturuyolar sürekli sakiz cigniyolar hergun de zaten mukemmel tuttuklari musvedde ders notlarini, defterlerine geciriyolar. hocalardan baska kimse onlardan not isteyemiyo. resmen kıskanıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 şirketler: 75 / ? makro: 50 / ? borçlar hukuku: 45 / ? mesleki y.dil: 92 / ? nutuk: 78 / ? betimsel ist: 49 / ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Bella said: çevre müh. doğru tahmin. bir arıtılmış çikolata kazandınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 oley ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 doktorum nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Çarşamba kırk kilo tuysuz bi hocanın hayvan gibi zor bi finali olacak, çeviri teorisi perşembe de bi finalim var ama o yalan, kolay olur.. Sonra bitiyor, ama şimdiye kadar manyak gibi proje çeviri vs. yaptığım icin çalışmaya mecalim kalmadı artık, bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ZaugnaKhaldun said: doktorum nerede? aslında burda ama ona da büt girdiği için geçici olarak ulaşılamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 10 sınav, 5 gün, tek adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 İMDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 X(X(X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 benim bitti lan zhaahahah calisin kopekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Yarın son final ama hepsi girdi. hiç ders geçemedim büyük ihtimal :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ilk hafta bitti 5 dersin 2 si kaldı 4 tane daha var bakalım inş geçicez onlarıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 geçen gün twitter'dan finallerimle ilgili şöyle bişi demiştim http://twitter.com/acaneraydin/status/7492522758 bir sürü yeni takipçim olmuş asldkjla. ama şunu girince http://twitter.com/acaneraydin/status/7521365095 hepsi gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 benimde var lan dif yarın böhü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ahahahahahahaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ama yanında 2 sınav daha var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 09.30 da var bugün işte. daha başlamadım 200 sayfa. büte kaldı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ben bb le verdim lan diff i bu donem asdasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bütüne kasıcam valla hayvan gibi, bana dif anlatacak babayiğit var mı bu forumda? anneye anlatır gibi ama. hiç anlamadım yani. derslerine de girmedim. e olm sen ne bok yimeyi okula gidiyon derseniz anneannem gibi, hak veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ben anlatabilirm ama anlatmam. verdim diff i, bi daha suratını gormek istemiyorum lan. daha 12321 tane odevim 2 tanede finalim var. sana kolay gelsin asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 yarın(aslında bugün) 14de istatistik finali :( alan dışı derslerden tiksiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 benim de çarşamba başlıyo. daha fazla bilgi verirsem 18+ içerik olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bugün bilgisayar programlamaya giriş finali var 1. vize 76 2. vize 86. 40.5 puan cepte. Bugün de 80 falan almayı planlıyorum inş inş inş yarın boş çarşamba fizik finali, geçer not alsam yeter perşembe türk dili var, hayvanlar yıllarca test yapmış bu yıl klasik yapıyorlar, tabi testmiş diye girdik klasik çıkınca 44 aldım sdfsf ondan iyi birşey almak lazım, sınavı da akşam 7 de yapacaklarmış ofs cuma sabahtan tarih var, vize 75 idi, bundan da öyle bişey alırım test cuma öğlen matematik I var, vize 28, ortalama 30 idi 52 almam gerek finalden türec falan yapıyorum da, limit hiç sevmiyordum öyle düşük oldu bakalım bu sınav türev ağırlıklı haftaya teknik resim var ilk vize 70 2. okunmadı, final kastırır ama iyi not alırım diye düşünüyorum makine mühendisliğine giriş var birde haftaya, vize 88, finalde iyi birşey alırım, çozevkli geliyor bana, dükkanda haşır neşir olduğum şeyler sfd öyle yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar