Holy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 daum mu? daum kadar egosu yüksek bir teknik adam yok sanırım şu anda türkiye'de aktif çalışan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 cümlenin sonuna "aktif çalışan" eklemenin sebebinin fatih terim olduğunu anlamak çok güç değil hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ehah öyle kurtarıym dedim direk Fatih Terim dışında yazmak istemediğimden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Arkasokak said: Daum bundan daha baba adamdır. bi kokosu vardı ona da tövbe etti. kokosu varken daha başarılıydı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 kokosu varken kendisi çekip taktiği öyle düşünüyormuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mick Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 bu arada bu yazı aceto'nun değil sanırım. ntvspor ya da sporx den birinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Yazı acetonun. Aceto ayrıca sabah gazetesinde çalışıyor, yazının kısa versiyonunu oraya da yollamış sabahta çıkmış. sporx de sabahtaki yazıyı kaynak göstererek yayınlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mick Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 üşenmeden bunu mu araştırdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 birinin nerde yazıp yazmadığını bilmek için araştırma yapmak mı gerekiyor? bunu zaten biliyor olabilir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mick Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 sana fikrini sorduğumu sanmıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 biz de sana fikrini sormadık da zırt diye üye olmuş gelmişsin bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mick Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 kestik hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 dostum burası forum. sanırım konsepti yakalayamamışsın. bişi atarsan ortaya herkesin buna cevap verme hakkı vardır. eğer biriyle direk konusmak istiosan özel mesaj diye bi hizmetide var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 mick mükemmel atarlanmış hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 puhauhauha.. koptum.. mick intikam almaya gelmiş ezel gibi yeni bir yüz yeni bir kimlikle..sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar