mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 http://acetobalsamico.blogspot.com/2010/01/guardiola-ve-hayat-bilgisi.html link bu. muhtemelen cok kişi takip ediodur acetoyu. okumussunuzdur bunu ama okumayanlar için koyayım dedim. cok etkilendim okuduktan sonra. okumayanlarınız varsa mutlaka okuyun okutturun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 öğleyin okumuştum ben de aceto'da, hakikaten okunması gereken bir yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 oha, baba adammış. Milito olayı da bambaşkaymış. moral kazandırma açısından daha iyi bir yol olamaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Cristobal hikayesi çok etkiledi beni ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 boğazım düğümlendi lan okurken. görürsem BABAAA! diye atlarım kucağına sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 içimizi ısıtan bir öykü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 öykü değil hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 josep amca, size baba diyebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 sdsfdsfd blogda aşağıya doğru ilerledikçe burcu esmersoy vs scarlet johanssonu gördüm. abi burcu esmersoy http://1.bp.blogspot.com/_J1xM0arkJPo/S0nsneAAGXI/AAAAAAAARjA/7BwgdN2QWuU/s1600/burcuesm.jpg buysa ntvsporda hergün haberlere çıkan diksiyon özürlü kadın kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 fede said: içimizi ısıtan bir öykü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ben o guardiola'nın o kadar da babacan olabileceğini düşünemiyorum halen, ama helal olsun ya, ben de dün öğlen okudum twitterda aha bak ne yazdım diye gösterince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 oha adam jan valjan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Her şey güzel de bu yaptıkları nereden biliniyor?İyilik yap denize at demişler.Olayların görgü tanıkları mı anlatıyor :) Guardiola'nın ben böyle yaptım demeyeceğini varsayarak bunca olayın basına sızmasına mı yoksa bunların birçoğunun uydurulmuş olduğuna mı inanmalıyız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Adam dünyanın şu anda en ünlü takımının t.direktörü. Futbol dünyasında en çok mercek altındaki 3-5 isimden biri. Her gün hakkında haber yapılmak için her tavrı her yaptığı her dediği didik didik aranıyor. Bırakın da ortaya çıksın bu kadar detaylı incelemede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 İkna oldum tamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aik0 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bence hala teknik direktör değil. rijkard gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 guardiola korkak futbol oynatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 federer tenisçi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Bravo be fakirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Bu hıncal muhabbetinden sonra aklıma geldi.. harrykewell nerede abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 halı sahaya geliyomuş benim yerime. ona hazırlanıyor. cidden son günlerde çok sessiz ya. harry nerdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Fenerbahçe kompleksinin altında ezildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 sen de fenerbahçelilik kompleksinden epey bi ezilmişsin anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 fede said: içimizi ısıtan bir öykü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Daum bundan daha baba adamdır. bi kokosu vardı ona da tövbe etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar