Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop

sesu

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Şimdi ben yeni bir laptop almak istiyorum çünkü elimdeki Toshiba çok ısınıyor, eskidi vesaire. Yeni laptop ile ilgili de şöyle bir durum var;

Desktop'ım var aslında ama çok eski olduğu için üzerinde ekleme/değişiklik yapıp adam gibi hale getiremeyeceğimi farkettim. Ancak yeni bir PC toplayabileceğim en yakın zaman 1.5 sene sonra çünkü yurt dışında okuyorum falan filan. Bir de Türkiye'ye dönünce parama kıyıp güzel bir PC toplayacağım için şu an laptop a da 1k-1.5k YTL arası bir para harcayabilirim (hatta 1.5'a çıkmasa da çok iyi olur) sadece ama sağlam birşey olsun istiyorum. Yani hem ödev, proje yaparken über yavaş çalışmaya başlamasın kısa sürede, hem de deli gibi MW2 oynamak istiyorum sdf. Pek de anlamam bu işlerden hadi bir el atın lütfen^^
Sosyal ağlarda paylaş

Asus'un x serisi çok başarılı bence oyun konusunda.
çevremde 4 kişi kullanıyor ben dahil ve MW2 çatır çatır oynuyorum 40 fps ile. smoke attıklarında 20ye düşüyor ama olsun oyun zevkini çok bozmuyor.

X52SA benimkinin modeli, burdan referans alarak aynı özelliklerde birşey bakabilirsin sanırım 1500 civarıydı fiyatları en son.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yakın zamanlarda laptop baktım ama söylediğin fiyat aralığı biraz düşük gibi.Bahsettiğin oyunu anlamadım da proje falan dediğin den yola çıkıyorum 1.5 fiyatıyla falan hani bulabilirsin sağlam laptop sanırım.Isınma problemi hepsinde yaşarsın gibi geliyor ama.LG alabilirsin ev arkadaşımın lg.Ben 3 laptop değiştirdim çocuk daha bi kere servise bile göndermedi.

Asus marka olarak sağlam da fiyatları çok ucuz değildi diye hatırlıyorum.Siemens e sağlam diyorlardı.Bir de acer ucuz ama teknik servisi rezalet.
Sosyal ağlarda paylaş

acerden koşarak kaçmalısın zaten
siemens hiç duymadım güzel diyolar
samsung pazara nispeten yeni girdiği için daha ucuz olabilir ama henüz uzun süreli kullanan olmadığı için sorunsuz gibi görünüyor herkese, ilerde ne olur bilemiyoruz.
sony pahalı
apple pahalı
lenovo eh tercih edilebilir ama asustan daha ucuz değil genel olarak
dell'den de kaçmak lazım
hp laptoplar imha edilmeli

kısaca asus almalısın :P
1500'ün biraz altında
1500'ün biraz üzerinde

şöyle iki seçenek de buldum. alttaki tabi ki daha iyi performans gösterir ama MW2'yi ikisi de oynatır o ekran kartıyla
Sosyal ağlarda paylaş

Warfare 2 yi pencere moduna alıp en düşük sistem gereksinimlerine getirip oynayabilirsin, ama mario gibi olur.

1 milyara alacagın laptoptan anca bu olur zira şöle anlatayım.

Adamlar artık öle oyunlar yapıyolar ki laptopta ki sistemler bu oyunları kaldırmaya yetmiyor neredeyse,

Yinede tavsiyelerde bulunayım.

Eviniz soğuksa siemens alabilirsin. başına geçer ısınırsınız

Zamanın varsa nefsini denemek istiyorsan hp alabilirsin. bir parça değişimi için 39 gün 23 saat bekleten bir servisi var, zira 1 saat dahadeğiştirmeseler yenisi yollamakla mükelliftiler.

Bell iyidir hoştur, fazla ısınmaz. 6.61c version gibidir stable'dir. Ancak bug çoktur, ancak performans açısından ııh.

Toshiba, alaskada yaşıyorsan alma küresel ısınmaya katkıda bulunma.

Compaq, takozun önde gideni freni bozuk araban varsa buyur. Tekerleğe koyi veririsin.

Ancak sana tavsiyem,

Hp Entertainment Pc almandır, model olarakta Dv6xxx serileri var gaming laptop diye.

1250 lira vs. olucaktı, kampanyaları takip edersen daha da ucuza bulabilirsin.

Özellikle Darty 3-4 günde bir bu ürünlerde %30-%40 indirim yapabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Başka birşey sormak için uplıyorum.

2 güne alıyorum yeni laptop. Eski laptop ımı da babam istedi ona vereceğim ama F klavye kullanıyor kendisi. Benimki de Q klavye tabii. Onu F'ye değiştirmek mümkün müdür herhangi bir şekilde?
Sosyal ağlarda paylaş

sesu said:

Başka birşey sormak için uplıyorum.

2 güne alıyorum yeni laptop. Eski laptop ımı da babam istedi ona vereceğim ama F klavye kullanıyor kendisi. Benimki de Q klavye tabii. Onu F'ye değiştirmek mümkün müdür herhangi bir şekilde?

evet mümkün. 2 şekilde yapılabilir, denetim masası/bölge ve dil seçenekleri/diller/ayrıntılar/ekle(çıkan listeden varsayılan giriş dilini türkçe f seç) yaptıktan sonra gitti gidiyor gibi yerlerde f klavye stickerları var onlardan alınıp yapılabilir.

bir başka yol ise klavyeyi komple değiştirebilirsiniz (ürün için yapılmış bşr f klavye varsa tabi), bunuda laptopun modeline göre yine sahibinden.com, gittigidiyor yada donanım haberde bulunabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

öyle bir şey olup olmadığını bilmiyorum da baban bence Q'ya alışsın artık :P

teknik servisini arayıp sorman lazım net cevap için.

Adam 40 yıldan fazla süredir f klavye kullanıyor ya, hayatta kabul etmez sdf.

Sticker değil de direk yeni klavye istiyorum, servise falan götürsem yaparlar herhalde? Ben yapamam kırarım şimdi kesin birşeylerini.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...