xaty Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 topikten çıkan sonuç: kermit çarpık ilişkiler içinde
Bella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 abi kefallikle ne alakası var şimdi? sen orda adamla muhabbet edıyosun,ben de en temizi girip değiştireyim de bi şekilde heklemesin dedim. d00m olduğu için bulamadım. live da hata verdi paso. gerçi heklenseydi de benım hatam yani bulamadım. slickers iyi yapmış ama helal.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 sana demedim ki sadece, 3-4 kisi birden sifre deistirmeye kalkmis. o komik. slickers güzel bi taktikle halletmis ama.
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Var olan şifresiyle d00mdan girilmiyodu livedan değiştirdi diye mi artık neden bilmiyorum.Ondan sıkıntı yaşadık. O sırada da slickers değiştirdi galiba ben msninden düştüm sorun çözüldü sonuçta aman neyse
xaty Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Var olan şifresiyle d00m'dan girip değiştirseniz bile msn değişmemiş olcaktı zaten. msn, hotmail adresleri dışında (google, yahoo vs.) kullanılan msn adresleri passport'a kayıtlı oluyorlar, diğer mail ile tek alakaları baştaki aktivasyon oluyor. sonrasında bağımsızlar tamamen, şifreleri de birbirinden ayrı oluyor bu yüzden.
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 lan msn orospu olmuş 2 dkda işten çıktım istiklalde bi nete girip maç sonuçlarına bakıcaktım baktım kuponum tutmuş kapattım zannettim bu arada msnide ama sanki kapattım kültür cafe falanda değildi neresiymiş orası merak ettim bi telefon geldi msnin açık diye şifremiverdim değiştisin diye sonra bi telefon diye patladın haberi zaa ilginçmiş ya
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 EN COK BEN EMEGE SAYGIYI HAKETTIM EN COK BEN!
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 bu arada kermitin msn i de halka ifşa oldu
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 vaniLLe said: EN COK BEN EMEGE SAYGIYI HAKETTIM EN COK BEN! Harbi en çok sen lan çocuğa yavşadın bile helal dostluk bu.
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 vaniLLe said: EN COK BEN EMEGE SAYGIYI HAKETTIM EN COK BEN! ahaha elemanla dialoglarınız baya iyi güldüm baya hahaha fede said: olm senin bu unutkanlığın nolacak lan bi bilsem anasını satayım
slickers Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 gizli sorularınızı alakasız yapmaya özen gösterin. yani köpeğimin ismi yazıp da gerçekten köpeğinizin ismini yazmayın oraya. ha bu sefer işe yaradı orası ayrı tabi (:
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 xaty said: Var olan şifresiyle d00m'dan girip değiştirseniz bile msn değişmemiş olcaktı zaten. msn, hotmail adresleri dışında (google, yahoo vs.) kullanılan msn adresleri passport'a kayıtlı oluyorlar, diğer mail ile tek alakaları baştaki aktivasyon oluyor. sonrasında bağımsızlar tamamen, şifreleri de birbirinden ayrı oluyor bu yüzden. ben didim http://www.passport.net didim
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 10 bastıydım fazla param yok diye 130 aldım lan
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ya o değilde şerefsizin birisi daha önce girip benim msnden birini silmiş şimdi mesaj atıyo bana ama kişi ekle diyorum ekleyemiyorum eklenmiyo ne yaptıysam olmadı
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 evet official msn topigi olmayi haketti. artik herkes msndeki sorunlarini burdan anlatsin.
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 msn deki sensen burdaki kim. Bİ DAKKAAA.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 EROOOL?!?!1 sen misin kalem kaslim?
Öne çıkan mesajlar