balon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ahah kanal olarak sormuştum,sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 trt1'deydi o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 trt 1 veriyor maçları bilgin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Kaç kaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 gökhan gönül'ün egosundan tiksindim. forvetsiz yendik yine iyidir. alex'e tapınmaya devam tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 bu alex e saygım sonsuz ya cidden bu adam olmasa kim bilir fb ne halde olurdu şimdi.özellikle geçen sezon olmasa kümeye felan oynardı heraldede fb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 http://www.ttfutbol.com/ burdan takip edebilirsiniz maçları. görüntü hız çok sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Maçın ikinci yarısını izledim,bir ara 2 yıl önceki gibi gg-deıvıd paslaşması oldu,gerçekten özlemişim deividin gg ile oynamasını.Alexin özere manyak ara pası bence ıkıncı yarının en güzel hareketıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 alex maçın bittiğine emin olup, tatmin olunca kontra atak yapamıyoruz o biraz rahatsız edici. garanti toplarla geriye dönüyor, topu ayağında tutabilen olursa garanti pozisyona giriyoruz da tat vermiyor. kontra atağa hasret bünyeler her sezon üç beş kontrayla bitiriyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 çok iyiyiz her zaman ki gibi. oynamadan kazanıyoruz daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar