Economics Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 tmm da koskoca erkeklik hayatında hiç mi tavla oynarken yakalanmadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Economics said: tmm da koskoca erkeklik hayatında hiç mi tavla oynarken yakalanmadın proydum hiç açık bile vermedim. yada ben öyle sanıyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 sizin tras takiminizi kullanmicaksa, biyik birakmicaksa,etrafa sac dokmicekse, okeye 4. olacaksa, sizle birlikte 2girls vidyosunu kusmadan izleyebilecekse, o yemekleri yapacak siz bulasiklari yikayacaksaniz, kiz guzelse arkadaslarinizla sirin gorunmek icin eziklik yarisina girmeyeceksiniz, aranizdaki yas farki 3 ten fazla degilse. neden olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 sen ne açıklar vermissindir de karşı taraf kırmamıştır taşını neyse efendim 3erkek 1kız olursa dendiği gibi illaki seks olur. 2kişi seks yapip ta diğerleri yapamadığı zaman güzel olmaz hem. insanın canı seks ister... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 slickers said: eğer ev arkadaşınız 5 6 senelik arkadaşısınızsa olabiliyor tabi yalan yok lan yurdum insanı ne oluyor size, niye böyle bi gerek var yaw ben evde tek ikende kız arkadaşımla yaşarkende hiç böyle bir eylemde bulunmadım duştan çıkmışımdır yatak odasına kadar filan ancak budur 5-6 aynı evde erkek erkeğe kalınca demekki işin boku çıkıyor yapmayın böyle üni ortamı karı kız ortamı yapın bi manita çıkın bi eve o pişirsin siz yiyin hem evlenmeden önce bi kadınla aynı evde yaşamak neye benziyor tatmış olursunuz bu açıklamayı bende yukardaki arkadaş gibi "ferdi bir açıklamadır, kurumumuzla alakası yoktur" şeklinde geçiştirmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Çıkarp göstermeler?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkman Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 3 erkek 1 kız güzel olur aslında. nolcak ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 banyonun durumuna bağlı hani kjimi insan geliyor banyosunu "insan" gibi bırakıyor kimisi geliyor.. ve fayasnları değiştirtmek zorunda kalıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 aynı şekilde insanlar ağır kokudan buzdolabı bile değiştirme gereksinimi duyaibliyor (bkz: 5 aylık çürmüş et kokusu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 slickers said: bende aynen fede gibi düşünüyorum. ayrıca donla gezme ayrıcalığından kurtulmak istiyor bazen insan kıllı kıllı bacaklar etrafta çıkarıp göstermeler falan hoş olmuyor. Üniverstedeyken bir süredir tanıdığım ama evine henüz gitmediğim bi arkadaşın (erkek) evine gitmem gerekti birşey almak için. Ev arkadaşının kız olduğunu falan da bilmiyodum. Kapıyı çaldım ve karşımda iç çamaşırlarıyla bir hatun.. Yani donla gezme ayrıcalığı erkeklere ait değilmiş. Onu o gün öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Abi herşeyin başı temizlik. Bi kız temiz olsun onunla aynı evde ömür boyu kalabilirim. Hiç te ellemem valla aklıma sex falanda gelmez. O istemediği sürece tabi. Yani temiz olsun akıllı olsun kız gibi kız olsun on numara yaşarım valla. He bide sağlam yemek yapmayı biliyosa temizlik falan iyi yapıyosa cok güzel olmasına bile gerek yok hemen evlenme teklifi bile edebilirim. Bana güzel yemek yapıcak, temiz olcak anlıyacağınız. Ama diyosan ben pisim oda pis olsun, hiç bulaşma derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 escape said: Abi herşeyin başı temizlik. Bi kız temiz olsun onunla aynı evde ömür boyu kalabilirim. Hiç te ellemem valla aklıma sex falanda gelmez. O istemediği sürece tabi. Yani temiz olsun akıllı olsun kız gibi kız olsun on numara yaşarım valla. He bide sağlam yemek yapmayı biliyosa temizlik falan iyi yapıyosa cok güzel olmasına bile gerek yok hemen evlenme teklifi bile edebilirim. Bana güzel yemek yapıcak, temiz olcak anlıyacağınız. Ama diyosan ben pisim oda pis olsun, hiç bulaşma derim. Dostum açık kapı bıraktığın iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 her zaman bir açık kapı bırakırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Geçen sene aynı olay yakın arkadasımda oldu. Adam sevgilisiyle beraber eve cıkmak istedi yanında 2 erkek 1 kız arkadası ile cıktılar. 1 ay her şey iyi hoş güzeldi. Olay 100 lük rakının 7. dublesinde koptu sabahı bi baktık cıkmayan hatunla eleman cıkmaya başlamışlar. Sabah sabah gülmekten yerlere yatmıştık. Bi de evet aynı evde kız ve erkek kalması cok cok sorun abi. En basiti evde boxer keyfin kalmıyor. Hatun muhabbeti yapamıyorsun / ki yapmıyorum diyen adama da buradan sevgilerimi yollarım. Cok karın ağrılı bi iş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkman Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 1 seneden fazla bir kaç farklı kızla ev arkadaşı oldum. benimkiler yabancı olduğu için şahsen herhangi bir sorun yaşamadım. ama başka bir arkadaş 2 kızla birlikte kaldı. temizlik anlayışı sıfır olan bu hatunlar iyi güzeldi aslında hey gidi günler hey diyorum.. ondan neden olmasın derim her daim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Letsgetthesunshine said: Hatun muhabbeti yapamıyorsun bu yalan işte hatun olan yerde hatun muhabetti daha bile zevkli yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 escape said: Abi herşeyin başı temizlik. Bi kız temiz olsun onunla aynı evde ömür boyu kalabilirim. Hiç te ellemem valla aklıma sex falanda gelmez. O istemediği sürece tabi. Yani temiz olsun akıllı olsun kız gibi kız olsun on numara yaşarım valla. He bide sağlam yemek yapmayı biliyosa temizlik falan iyi yapıyosa cok güzel olmasına bile gerek yok hemen evlenme teklifi bile edebilirim. Bana güzel yemek yapıcak, temiz olcak anlıyacağınız. Ama diyosan ben pisim oda pis olsun, hiç bulaşma derim. gel sana bizim köyden bi kız bakalım helal süt emmişinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 escape evlenme kriterlerin bi kızın temiz olması ve güzel yemek yapması mı, düşürme ne olur kriterlerini bu kadar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 abi güzellik 20 sene bilemedin 30 sene olsun hadi. ee sonra, buruşmıcak mı o? ne kaldı geriye. -hanım güzel bişiler yapta yiyelim -makarna var akşama -HÖH düzgün olsun işte abi anladınız siz dediğimi işte. zaten bende cok cirkin olsun yemek yapsın temiz olsun demiyorum. eline yüzüne bakılsın en azından. "ama cok güzel kızla evlencem lan" diyipte beceriksiz biriyle evlenmek ne kadar doğruki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Tatlı olsun,samimi olsun,e tabi güzel de olsun doğruya doğru, iyi niyetli olsun istediği kadar beceriksiz olsun gerekirse beraber mutfağı batırır bir bok beceremeyip birbirimizle ta.ak geçip çıkıp dışarda yiyelim. ha bir de kızla eve çıkmak : (td) ben olsam denemezdim bile 1vs1 bir derece olur çok yakın arkadaşınsa vs. ama 3 erkek 1 kzı kız da yüzüne bakılır birşeyse evdeki herkes salak salak triplere girecek.olmaz o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 benim tek kriterim benden çok kazansın, gerisi möhim değil, isterse ayşen gruda gibi olsun... yok lan o kadar da olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Genelleme yapmak istemiyorum ama bana anlatılan şeylerden çıkardığım şudur: 1 erkek ve 1 kız beraber aynı evde kalıyorlarsa, belli bi süre sonra ikisinin de aynı yatağa girmesiyle ev arkadaşlığı olayı son bulur. Kaç tane örneğini duydum ben bunun. 3 erkekle de 1 kız olmaz yani. Bi kere kız o kadar erkeği çekemez. Bi de kızın özeli falan kalmaz. Ne biliyim hoş diil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 napae said: Genelleme yapmak istemiyorum ama bana anlatılan şeylerden çıkardığım şudur: 1 erkek ve 1 kız beraber aynı evde kalıyorlarsa, belli bi süre sonra ikisinin de aynı yatağa girmesiyle ev arkadaşlığı olayı son bulur. Kaç tane örneğini duydum ben bunun. 3 erkekle de 1 kız olmaz yani. Bi kere kız o kadar erkeği çekemez. Bi de kızın özeli falan kalmaz. Ne biliyim hoş diil bence. kaç tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Sparkcaster said: napae said: Genelleme yapmak istemiyorum ama bana anlatılan şeylerden çıkardığım şudur: 1 erkek ve 1 kız beraber aynı evde kalıyorlarsa, belli bi süre sonra ikisinin de aynı yatağa girmesiyle ev arkadaşlığı olayı son bulur. Kaç tane örneğini duydum ben bunun. 3 erkekle de 1 kız olmaz yani. Bi kere kız o kadar erkeği çekemez. Bi de kızın özeli falan kalmaz. Ne biliyim hoş diil bence. kaç tane 5 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 5 tek sayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar