Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızdan ev arkadaşı

slickers

Öne çıkan mesajlar

sizin tras takiminizi kullanmicaksa,
biyik birakmicaksa,etrafa sac dokmicekse,
okeye 4. olacaksa,
sizle birlikte 2girls vidyosunu kusmadan izleyebilecekse,
o yemekleri yapacak siz bulasiklari yikayacaksaniz,
kiz guzelse arkadaslarinizla sirin gorunmek icin eziklik yarisina girmeyeceksiniz,
aranizdaki yas farki 3 ten fazla degilse.

neden olmasin?
Sosyal ağlarda paylaş

slickers said:

eğer ev arkadaşınız 5 6 senelik arkadaşısınızsa olabiliyor tabi yalan yok

lan yurdum insanı ne oluyor size, niye böyle bi gerek var yaw ben evde tek ikende kız arkadaşımla yaşarkende hiç böyle bir eylemde bulunmadım duştan çıkmışımdır yatak odasına kadar filan ancak budur

5-6 aynı evde erkek erkeğe kalınca demekki işin boku çıkıyor

yapmayın böyle üni ortamı karı kız ortamı yapın bi manita çıkın bi eve o pişirsin siz yiyin hem evlenmeden önce bi kadınla aynı evde yaşamak neye benziyor tatmış olursunuz

bu açıklamayı bende yukardaki arkadaş gibi "ferdi bir açıklamadır, kurumumuzla alakası yoktur" şeklinde geçiştirmek istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

slickers said:

bende aynen fede gibi düşünüyorum.
ayrıca donla gezme ayrıcalığından kurtulmak istiyor bazen insan kıllı kıllı bacaklar etrafta çıkarıp göstermeler falan hoş olmuyor.

Üniverstedeyken bir süredir tanıdığım ama evine henüz gitmediğim bi arkadaşın (erkek) evine gitmem gerekti birşey almak için. Ev arkadaşının kız olduğunu falan da bilmiyodum. Kapıyı çaldım ve karşımda iç çamaşırlarıyla bir hatun.. Yani donla gezme ayrıcalığı erkeklere ait değilmiş. Onu o gün öğrendim.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi herşeyin başı temizlik.
Bi kız temiz olsun onunla aynı evde ömür boyu kalabilirim. Hiç te ellemem valla aklıma sex falanda gelmez. O istemediği sürece tabi. Yani temiz olsun akıllı olsun kız gibi kız olsun on numara yaşarım valla.
He bide sağlam yemek yapmayı biliyosa temizlik falan iyi yapıyosa cok güzel olmasına bile gerek yok hemen evlenme teklifi bile edebilirim.
Bana güzel yemek yapıcak, temiz olcak anlıyacağınız.

Ama diyosan ben pisim oda pis olsun, hiç bulaşma derim.
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

Bi kız temiz olsun onunla aynı evde ömür boyu kalabilirim. Hiç te ellemem valla aklıma sex falanda gelmez.
O istemediği sürece tabi. Yani temiz olsun akıllı olsun kız gibi kız olsun on numara yaşarım valla.
He bide sağlam yemek yapmayı biliyosa temizlik falan iyi yapıyosa cok güzel olmasına bile gerek yok hemen evlenme teklifi bile edebilirim.

Dostum açık kapı bıraktığın iyi olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen sene aynı olay yakın arkadasımda oldu. Adam sevgilisiyle beraber eve cıkmak istedi yanında 2 erkek 1 kız arkadası ile cıktılar. 1 ay her şey iyi hoş güzeldi. Olay 100 lük rakının 7. dublesinde koptu sabahı bi baktık cıkmayan hatunla eleman cıkmaya başlamışlar. Sabah sabah gülmekten yerlere yatmıştık. Bi de evet aynı evde kız ve erkek kalması cok cok sorun abi. En basiti evde boxer keyfin kalmıyor. Hatun muhabbeti yapamıyorsun / ki yapmıyorum diyen adama da buradan sevgilerimi yollarım. Cok karın ağrılı bi iş yani.
Sosyal ağlarda paylaş

1 seneden fazla bir kaç farklı kızla ev arkadaşı oldum. benimkiler yabancı olduğu için şahsen herhangi bir sorun yaşamadım. ama başka bir arkadaş 2 kızla birlikte kaldı. temizlik anlayışı sıfır olan bu hatunlar iyi güzeldi aslında hey gidi günler hey diyorum..

ondan neden olmasın derim her daim.
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

Bi kız temiz olsun onunla aynı evde ömür boyu kalabilirim. Hiç te ellemem valla aklıma sex falanda gelmez. O istemediği sürece tabi. Yani temiz olsun akıllı olsun kız gibi kız olsun on numara yaşarım valla.

gel sana bizim köyden bi kız bakalım helal süt emmişinden
Sosyal ağlarda paylaş

abi güzellik 20 sene bilemedin 30 sene olsun hadi.
ee sonra, buruşmıcak mı o? ne kaldı geriye.

-hanım güzel bişiler yapta yiyelim
-makarna var akşama
-HÖH

düzgün olsun işte abi anladınız siz dediğimi işte.

zaten bende cok cirkin olsun yemek yapsın temiz olsun demiyorum.
eline yüzüne bakılsın en azından.
"ama cok güzel kızla evlencem lan" diyipte beceriksiz biriyle evlenmek ne kadar doğruki.
Sosyal ağlarda paylaş

Tatlı olsun,samimi olsun,e tabi güzel de olsun doğruya doğru, iyi niyetli olsun istediği kadar beceriksiz olsun gerekirse beraber mutfağı batırır bir bok beceremeyip birbirimizle ta.ak geçip çıkıp dışarda yiyelim.

ha bir de kızla eve çıkmak : (td)

ben olsam denemezdim bile 1vs1 bir derece olur çok yakın arkadaşınsa vs. ama 3 erkek 1 kzı kız da yüzüne bakılır birşeyse evdeki herkes salak salak triplere girecek.olmaz o iş.
Sosyal ağlarda paylaş

Genelleme yapmak istemiyorum ama bana anlatılan şeylerden çıkardığım şudur: 1 erkek ve 1 kız beraber aynı evde kalıyorlarsa, belli bi süre sonra ikisinin de aynı yatağa girmesiyle ev arkadaşlığı olayı son bulur.
Kaç tane örneğini duydum ben bunun.

3 erkekle de 1 kız olmaz yani. Bi kere kız o kadar erkeği çekemez. Bi de kızın özeli falan kalmaz. Ne biliyim hoş diil bence.
Sosyal ağlarda paylaş

napae said:

Genelleme yapmak istemiyorum ama bana anlatılan şeylerden çıkardığım şudur: 1 erkek ve 1 kız beraber aynı evde kalıyorlarsa, belli bi süre sonra ikisinin de aynı yatağa girmesiyle ev arkadaşlığı olayı son bulur.

3 erkekle de 1 kız olmaz yani. Bi kere kız o kadar erkeği çekemez. Bi de kızın özeli falan kalmaz. Ne biliyim hoş diil bence.

kaç tane
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

napae said:

kaç tane

5 tane.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...