razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Sözlüğün 11. yılı nedeniyle düzenleniyor. Bende boş durmadım ve bir kaç tasarım gönderdim. Oy verebilmek için basit bir üyelik gerektiriyor. Kısacası, oylarınıza ihtiyacım var patiler. Çok güzel düşünülmüş tasarımlar da var, onlara da ayrıyetten oy verebilirsiniz. Önemli olan 5 üzerinden alınan ortalama değeri. Site yoğunluktan dolayı yavaşlık gösterebiliyor. Gönderilen Tasarımlar Benimki 1 Benimki 2 Siteler üzerinden paylaşmak gayet legit.
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 seçilen tshirt basılacak ve satışa çıkartılacak. Ayrıyetten kazanana 250 lira ödül var. Aslında 250 lira için yapılmaz da milletin senin tshirt'ünü giymesi var bir de.
Economics Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 linkler meme yapmış dostum bişey görünmüyo sadece site açılıyo
Bella Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 2. güzelmiş baya. siyah üzerine gri olsa ya da siyah üzerine bordo falan daha hoş olurdu gerçi mavi saks.
xieon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Bella said: kazanınca ne oluyor? Herkesi Yendi Kupası verilecekmiş
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 resimleri başka bir yere de koysan keşke.. oylama vs her şey gözüktü de tişörtler gözükmüyor.
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ya o kadar sorunlu değil aslında resim çıkmayınca bi f5 sonrasında çıkıyor
toggie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ikincinin kenarlarını belli etmeyecek sekilde basabilirsen tshirte daha iyi olur. resimde gozuktugu gibi olursa ben giymem sahsen.
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 evet onun o kısmına özen göstermemiştim, elbette yüksek çözünürlüklüsünü istediklerinde düzenlerim.
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 3 ünede bastım 5 i. nazlı yı destekleyen paticik nerde. razz için voltranı oluşturalım!!11!11bir11!!
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 harbi lan deney7nazlı gibi hissettim kendimi ahah
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 abi ilgi gösterin plix. millet arkadaş çevresi sayesinde şöyle bir tişörte 148 oy kazandırmış. ayrıca bu da yetmediği gibi yine arkadaşlarına ekşi sözlüğün ilgili sayfasından rakiplerine fark atmıştır, şimdiden birinci belli oldu gibi yorumlar falan yaptırtmış. tabi bu dandik paint tasarımının 1. gelme çalışmalarını kınayanlar da var, düzgün şeylere oy verin de adam gibi bir şey seçilsin giyebilelim gibi.. diğer yandan benim masmavi isimli çalışmam da baya ilgi görüyor. iste oy vermenizi istediğim çalışma bu, tabi beğenirseniz yoksa cannız sağolsun :) üyelik çok kolay, mail onayı bile gerekmiyor küçük bir form doldurup üye oluyorsunuz ve oy verebiliyorsunuz. hll team durumu biraz.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 tasarımları beğenmedim pek ama raz in kiler iyiydi.
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 saol estel. http://inci.sozlukspot.com/w/12-01-2010-ek%C5%9Fi-tasar%C4%B1m-ziyareti/ abi adamlar ne kadar parazit ya offf sdf
clockwork Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 2.nin koyu yeşili olsa alırım. Güzelmiş (tu)
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 http://www.tasarti.com/tshirt/tasarim/1593/eksi.aspx Güzelmiş bu hoş.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Hiç bir şey ekşisi gibi olamaz tek rakibin. Tasarımı sözlük renklerine match color yap, bi de siyah üzerine beyaz falan falan öyle bak. İyi çünkü bayağı, iş yapabilin. //kitaplı kötü. aslında sadelik açısından dedim, hepsi müthiş kalabalık çünkü. sadelikte bu http://www.tasarti.com/tshirt/tasarim/1511/eksi_balon.aspx da iyi, fakat tüketim orospusunun tipografi anlayışından öteye gidemiyor. arkalı önlü yapabiliyorsan enseye bi yere sözlük markasını öküzcene gömebilirsin mesela, bayağı rakip elersin o şekilde.
Öne çıkan mesajlar