Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Torchwood

Farinal

Öne çıkan mesajlar

Virus said:

şu spoilerı kullanmak bukadarmı zor? 2. sezona yeni geçmiştim resmen bok ettiniz.

martha'nın 2 sezonda konuk olduğu dışında ne spoiler var ki o spoiler değil zaten? face of boe olayını diyorsan zaten o doktorda geçen ve geyik olan bir şey resmi açıklama olan bu geyik olması kesin diye bir şey yok ki zaten O KADAR UZUN bir zaman ki dizi de görmemiz diye bir şey yok. zaten face of boe hatırlamıyor olmalı diye biliyorum izlediğimiz kadarıyla hiç demiyor çünkü ben jack falan diye ki geyik bişi zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

ya aklıma takıldı. bu jack gelecekten geliyordu.
gelecekte face of boe var.
bu daha ölümsüz olmadığıı zamanlarda yani evrende hem boe hemde jack varken buna arkadşları face of boe diodu.
şimdi arkadaşları face of boe dediklerine göre bunu uydurmuş olmayıp o zamanda yaşayan face of boedan takmış olmaları lazım.

peki esas soru şu.
bunun arkadaşları buna face of boe dedikleri için mi ilerde ismi bu olucak yoksa ilerdeki ismi bu olduğu için mi arkadaşları böyle diyecek.
yani gelecekte boe olmasa kimse face of boe demezdi buna. ama gelecekte böyle isimde biri olması içinde arkadaşları buna bu lakabı takmalılar.
8-)8-)8-)
çok gereksiz bir soru dimi :D

veya bunun geldiği gelecekte 51. yy zamanlarında daha bu boelaşmamış mıydı?
yani boelaşması için milyar yıl mı geçmesi lazım.

bu tarz şeyler doctor whonun 1 2 bölümde daha aklıma takılmıştı.
hatta arkadaşlarla 2 saat felsefe yapmıştık bu konu üzerine. (zeka diyip yeterince gazlayınca herkes bişiler uydurabiliyor :D)
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi dediğim gibi geyik bir konu o ama şöyle heralde:

Jack'in doğum tarihi: 51. YY. yani 5100
Boe'nun ölüm tarihi: 5,000,000,053

Doktor'a göre Boe 5 milyardan yaşlı. Şimdi Jack'in 30 yaşında olduğunu varsayalım ölümsüzlüğe ulaştığında. Buradan en eski tahminle 1880'e gittiğini varsayalım (çünkü Torchwood 1879'da kuruluyor.) 2006 yılına kadar normal şekilde yaşadığını düşünelim. 156 yaşında oluyor. Bir de son sezona kadar 2 sene daha geçsin 158 yaşında olsun.

Şimdi hiç zamanda geri giderek bonus zaman yaşamadığını düşünürsek, ve eğer gerçekten Face of Boe diye bir şey olduğunu bilip ondan ilham alarak ona bu ismi taktıklarını düşünürsek Boe 5100 yılında var olmalı. Yani Jack 5200 yaşlarında Boe olmuş olmalı.

Eğer öyle bir ilhamı kabul etmezsek o zaman Boe ne zaman ilk ortaya çıktı tahmin edemeyiz.

Ama acaba Boe başka bir kişiydi ve ismide öylesine kasabanıun isim benzerliğinden mi koydular yoksa Jack gerçekten Boe ve o ismin ona isim benzerliğinden konulmasının sebebi de kendisi mi
yani bu bir daire şeklinde paradoks mu bilemiyorum.

Ama bence basit köylü bir kasabadaki insanlar bilemezler Face of Boe gibi bir "şeyi" ve tahminim Jack'in 5200'den çok çok sonra o hale geldiği.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
izlemeye başlıyacaklara önerim 1. sezonun ortalarına kadar sabredin, sonrası baya iyi oluyor.

s03e04

Bu kadar rahat karakter harcanan dizi izlememiştim :) 1. bölümdeki kadrodan gweni saymazsak bi jack kaldı.
Sadece 5 bölüm olmasına karşılık bence en iyi sezon 3.sü.

Sosyal ağlarda paylaş

ilk sezon finali sorunsalı

ilk sezon finalini izledim şimdi de. bu en son dev yaratık çıktı. şeytanın oğlu fln dediler.
bu doctor whoda karadeliğe düşen şeytanın oğlu mu? çok tipsiz yapmışlar. yani deliğe düşen über bişiydi.

ha birde jack gay mi? ikidir erkekleri öpüyor

Sosyal ağlarda paylaş

smarthan said:

ilk sezon finali sorunsalı

ilk sezon finalini izledim şimdi de. bu en son dev yaratık çıktı. şeytanın oğlu fln dediler.
bu doctor whoda karadeliğe düşen şeytanın oğlu mu? çok tipsiz yapmışlar. yani deliğe düşen über bişiydi.

ha birde jack gay mi? ikidir erkekleri öpüyor

jack omnisexuel
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...