Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efendi Metalciler

yav

Öne çıkan mesajlar

slipknot'a ziyan falan denmiş. ergen müziği falan denmiş. slipknot biraz duygu müziği malesef. yoksa içinde o sinir hayalkırıklığı falan yaptıkları çok anlaşılır gelmeyebilir evet.

o adamlar maskeyi çıkarsa maskesiz olsa şu ergen müziği olmaktan çıkacak sizin için komik kısmı o. yünik müzik direk slipknot benzeri tek grup gösterin. ha hardcore ergen metal diyorsanız tartışmayayım zaten.

slipknot'a ergen müziği diye bok atan adamın opeth'e laf edildiği an şahsuveran kesildiğini görmek için trolleyecektim vazgeçtim.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

şimdi metal bazen tolare edebiliyorum.ama gel gelelim heavy metal olsun death metal olsun vs bunları normal bir insanın kafası nasıl kaldırıyor aklım almıyor.Bana müzik gibi değil de direk gürültü gibi geliyor.

hislerim bunlar :(

heavy metal nireeee death metal nire. peh peh peh
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

slipknot'a ziyan falan denmiş. ergen müziği falan denmiş. slipknot biraz duygu müziği malesef. yoksa içinde o sinir hayalkırıklığı falan yaptıkları çok anlaşılır gelmeyebilir evet.

o adamlar maskeyi çıkarsa maskesiz olsa şu ergen müziği olmaktan çıkacak sizin için komik kısmı o. yünik müzik direk slipknot benzeri tek grup gösterin. ha hardcore ergen metal diyorsanız tartışmayayım zaten.

slipknot'a ergen müziği diye bok atan adamın opeth'e laf edildiği an şahsuveran kesildiğini görmek için trolleyecektim vazgeçtim.

abi hepsine tamam iyi hoş ama bu müzik için 8 kişi mi lazım? ona ziyan diyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

İşin şov kısmı o yahu, sadece Slipknot yapmıyor ki bu tür şeyler =P
Adamlar default 2 gitar, 1 bas, 1 davul, 1 vokal = 5 kişiler. 1-2 tane perküsyon var konserde bildiğim kadarıyla, bir tane de eleman var kalabalığı gazlamak için. O fazlalık babaların şarkılarda falan bir numarası yok yani onu söylemeye çalışıyorum.

Ha Vol. 3 güzel albümdür eyvallah ama ben de fanlarıyım diyemem. Ama o albümden açıkça anlaşılıyor yani heriflerin zannettiğim(iz) kadar da boş olmadıkları.
Önyargılarımı kırma çabasındayım iyice, Lamb of God'dan çok güzel ayar yedim çünkü Wrath'le sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Griswold said:

Adamlar default 2 gitar, 1 bas, 1 davul, 1 vokal = 5 kişiler.

benim bildiğim kadarıyla diğer 2 elemandan birisi turntable'ı kontrol ediyor diğeri de ek perküsyonla uğraşıyor. Zaten dinleyecek olursanız bu ne biçim davulcu lan 8 kolu mu var dersiniz sonradan anlarsınız ek perküsyonla uğraşan bi eleman daha olduğunu.

He tabi bu 8inin de aynı anda müzik yaptığı kısımlar olmayabiliyor, o arada sanırım boşta duranlar şebeleklik yapıyor seyirciyi gaza getiriyor falan.

Yukarda bi yerde dedim adamlar 8 kişi hep birlikte karınlarını doyurabiliyorsa birinin kalkıp gereksiz bu kadar kişi demesini saçma buluyorum :P 3 kişinin olduğu milyon tane grup var ki slipknot'dan çok daha kalitelidir denilebilir ama bu da çok apayrı bir mevzu.

Maske olayı da kâr maksimizasyonu adına yapılan bir şey. Kimisi kalkar samimi şekilde icra eder sanatını ona göre bir kitleye seslenir, kimisi de nitelik yerine niceliği hedefleyerek cebini daha çok doldurmak ister kalkar şebeleklik yapar bunda da anlamayacak bir şey yok. Yani sanmıyorum ki bu adamlar retired olduğu için böyleler ahah
Sosyal ağlarda paylaş

retarted mı demek istedin? ya o maske olayı şöleki grup çıkıyor piyasaya işte epdir demodur. çok gazlar. kimse sallamıyor bunları. öle çok küçük çaplı konserlerinden birinde bir şekilde denk geliyor ve protesto olarak maskeyle çıkıyolar.

her yeni gruba karşı önyargıyı kırmak için maske takarak dikkat çekiyolar. sonrada tutuyor o maskeler.

8 kişi olayına gelincede lütfen bir slipknot konser dvdsi edinip seyredin. türk milleti egosu böle birşey. metallica slipknotla turlamak için slipknot'a teklif veriyor james çıkıyor BEN METALİ YARATTIM falan egosuna girmeyip slipknot fanıyım evet diyor. siz çıkıp maske diyosunuz ergen diyosunuz. şu zamana kadar kiss'ten sonra en iyi sahne şovu seçilmiş herifler 8 kişi ziyan dendi ya.
Sosyal ağlarda paylaş

abi zaten son zamanlarda bütün gruplar yavaştan trash metale kaydı.. allah belalarını versin.. nerde o eski metal grupları:(

bkz: iron maiden,eski metallica, death.. bunlar önde gelir hep benim için.. hepsi kendine özgü..

slipknot gerçektende dendiğin gibi ergen metal bence de.. disturtion açıp gaini sonuna kadar veren gruplardan birisi benim için. ha karşı gelenler olacak.. bu benim görüşüm..
Sosyal ağlarda paylaş

slipknot popüler olduğu dönem bu insanların alayı ergendi. Muhtemelen dinliyolardı seviyolardı. Şimdi müzikal zevkleri doğal olarak farklı yönlere kaydı. Slipknot da bu kitle için ergen grubu olarak kaldı.
Ben de ergenliğimdeki kadar dinlemiyorum. Zira sadece ergen müziği değil kesinlikle. Gelse koşa koşa gideceğimdir konserine. Albümlerini de hala takip ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

slipknot dinlemek ile opeth dinlemek apayrı birşey zaten. ben opethe allah gibi baksam da eminim slipknot konserine gitsem, opeth konserinde eğlendiğimin 30 katı eğlenirim. müzikal açıdan karşılaştırmak zaten saçmalık olur. yani kısacası müzik dinlemek istersem açar opeth dinlerim, eğlenmek istiosam da slipknot açarım. ergen müziğiymiş falan diyeni de kaale almam zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

zeawee said:

abi zaten son zamanlarda bütün gruplar yavaştan trash metale kaydı.. allah belalarını versin.. nerde o eski metal grupları:(

bkz: iron maiden,eski metallica, death.. bunlar önde gelir hep benim için.. hepsi kendine özgü..

slipknot gerçektende dendiğin gibi ergen metal bence de.. disturtion açıp gaini sonuna kadar veren gruplardan birisi benim için. ha karşı gelenler olacak.. bu benim görüşüm..

thrash iyidir abi

baba gruplarda döndü zaten thrash patlaması var
Sosyal ağlarda paylaş

zeawee said:

eski metallica dediğin şey bildiğin thrash'tır yalnız
edit: gerçi bilmiyosun galiba sdfg, bildiğin thrash demeyeyim de thrash'tır diyeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

zeawee said:

abov sen ne demişsin ya:D

tıraşın allahı ztn o grupların ilk albümleri. tıraşta da gaini köklüyolar ayrıca. olay farklı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...