Economics Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 tolga naber ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 iyi abi senden naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 tolga naber ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Ders çalışcam köstek olmayın destek olun abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 işletmeye giriş ? onda ğrencek pek bişey yok ya işletme fonksyonlarını bil 50 alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 50 geçirmiyo ama beni bizim geçme notu 60 asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bize elif diye bi karı gelmişti zamanında o da 60 yapardı . Ne zevk alırlar 60 yapmaktan anlamam AA sı 95 di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Abi hocanın değil bütün dersler 60 :D 2.sınıfların 50 bizim 60 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ahaha kötüymüş la . ortalama kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 60a üzülüyor adam. Bizim geçme notu komple 70. Benim iletim hatlarında güç hesabi ya da adı buna benzer bişi olan dersimin vizesi 1 =) Finalden bikaç yüz alıp bütten geçmeyi planlıyorum bakalim sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 al iste, hanzo herif konuyu nereye cevirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 1 mi ahahahah ismine mi verdi 1puanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 dunno msnini pm ile bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Ben boş kağıt verip 6 aldım nelere puan veriyorlar bir bilsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bayan bir hocama yemek ısmarlamıştım 1 soru karşılığında arttıran varmı ama sallamak yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 aquila said: al iste, hanzo herif konuyu nereye cevirdi. Hiç sevmiyosun beni :( ben çevirmedim sadece ders çalışcam bırakın beni dedim sonra döndü konu :( Amerikada çürü emi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 iygecelerrrrs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Bella said: 1 mi ahahahah ismine mi verdi 1puanı. Yok ismime değildir "0" alan var çünkü baya. Ben bi sorunun yarısını yapmıştım ordan almışım heralde 1 puan sdfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ohoo sizin hocaların puanı kıt ismi yazana 5 puan veriyo bizimkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Ben gelsem sizin hocalardan rahat bi 10 puan alirim o zaman. Toplam 22 karakterlik bi isim+2.isim+soyisim topluluğum var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Ahahaha sende bendensin optik okuyuculara sığmadı adım hiç... :( Kadir Tolga benim adım bi de soy isim 8 harfli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 burtonesk said: hayattaki küçük şeylerden zevk alın yhææ. dayanamadım. rule #32: you gotta enjoy the little things. http://www.aceshowbiz.com/images/still/zombieland04.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 barbu said: cok hit almaz bu topik. eskidin artık ama 2. sık yuzunden gene 2-3 sayfa olabilir belki. baba ne iş 12 sayfa oldu daha da gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Aynen öyle ulan sanki 30 karakterlik boşlluk bıraksan ölürsün su optik okuyucu kağıtlarında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Dunno topiklerinin hep sonuna yetişen adam olmaktan sıkıldım. Verecek ayarlarım, yapılacak zekice tespitlerim vardı. İsyanım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar