peder zickler Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bu dunno tanıdığım birine çok benziyor hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 dunno said: hayalgücüme kimsenin karışamaması bu benim de olayım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bırakın 7 sayfada kalsın bari topik, bundan da mutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 dunno said: arkadaslarımın yanında da rol yapmıyorum ki. kimse herseyi herkesle paylaşmaz. hic biriniz gücsüz oldugunuz konuları, kararsızlıklarınızı, kendinizi sucladıgınız seyleri cok yansıtmak istemezsiniz dısarı. paticikle günah cıkarıyorum ben=) dert yanıyorum, icimi döküyorum. bizim günahımız ne peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 irin said: dunno said: arkadaslarımın yanında da rol yapmıyorum ki. kimse herseyi herkesle paylaşmaz. hic biriniz gücsüz oldugunuz konuları, kararsızlıklarınızı, kendinizi sucladıgınız seyleri cok yansıtmak istemezsiniz dısarı. paticikle günah cıkarıyorum ben=) dert yanıyorum, icimi döküyorum. bizim günahımız ne peki? o konuda haklısın aslında biraz=) ama kimse aglama modunda yazılarımı okuyup psikolojisini bozmuyo bence. genelde ciddiye bile alınmıyo yazdıklarım cok drama queen bulundugum icin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Sen bu çocuklarla bir iki dota oynasan açılırsın aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 oyunlardan anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 kaç yaşındasın sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ya bi pati bulusmasına falan gel bari,vallaha çok göresim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 d//nnO, lütfen msn en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 http://images.fanpop.com/images/image_uploads/i-ll-just-pretend-to-hug-you-pon-and-zi-azuzephre-cartoons-295761_370_467.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 dunno benim fakeim arkadaslar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bi zamanlar biri cok istemisti msn adresi almıstım onun icin özel ama sifresini fln unuttum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 hepimiz dunnoyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 dunno yeni bir msn alabilirsin bence. web cam açıp mor dağları söyleriz laptoplarımızı alıp yokuş aşağı sonra yukarı koşarız. MSN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ben de gerçekten çok istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 kızı patinin kızları parçalıyor yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 foto falan da mı yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 biri bi adres alsın, kendini eklesin ve sifreyi bana yollasın ben de giriyim. ama burdaki konusmadan ne farkı olucak ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 msn yoksa icq? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 cam aç cam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Buyse said: kızı patinin kızları parçalıyor yeminle.naturel seleksiyon oye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 dunno said: biri bi adres alsın, kendini eklesin ve sifreyi bana yollasın ben de giriyim. ama burdaki konusmadan ne farkı olucak ki? ama uşağın da yok ki dunnocuğum skjdhf. sadece bize konuş istiyoruz, sen al bir tane valla söylediklerini kimseye cp bile yapmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Tyrannus said: foto falan da mı yok ya 2008de bi cocukla cıkıyodum(bisuru siirler yazmıstım onun vesilesiyle hatta=) onun 2-3 fotografını koymustum albume o zamanlar o kadar. sildim ama o fotoları da sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ESRAR PERDESİ ARALANIYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar