Thaumiel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bu bişeyin kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 kaç senedir kokluyorsun ayaklarını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 devrik cümlene kurban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 haha +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 negzel aln dunnno nun nikini görünce sansür uyguluyor beynim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 dunno said: öpüşürken kendini sevgilinin dudaklarına bıkarmak ve onun seni öpüşünü hissetmek selam naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 lisede tm'ciymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 kokluya kokluya kafayı bulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Kızı özel mesajdan araştırıyo musunuz ben de öğrenmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bu kız dalga geçildiğini anlamıyor mu şimdi ? yoksa umarsız bir troll mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 evet nacho olayı bir gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 rokfor peyniri geliyo ayak kokusu denilince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 yokuş aşağı koşarken söylenen şarkı olarak gravedigger çok alakasız ya, bari bohemian like you filan dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 vay anasını kendi şeylerini yazmıs bende alıntı sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ne sandın, dunno şairi patinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 en sevdiğim şey yağmurdan sonraki toprak kokusudur... hani böyle herşeyin kötü olduğu karanlıktan sonra sanki yükselen güneşi müjdeler gibi o güzelim kokuyu ciğerlerime umarsızca ve sınırsızca çekmek isterim... bu sırada çıplak ayaklarımla çimlerin üzerinde yürürüm ve doğayla, tanrıyla, dünyayla bir olurum... aklıma o gelir... o ve onun o buruk gülümsemesi... sonra en sevdiğim şarkıyı açarım kulağımda kulaklıkla... yürürüm öyle hiçbir şey düşünmeden... çünkü bazen inanırım ki herkes ama herkes eğer isterse gökkuşağının altındaki altını bulabilir... tabii eğer gerçekten isterse... sonrada askerdeki sevgilimi düşünürüm tekrar... onu ne kadar özlediğimi... küçük bir kızken babamın bana söyledikleri gelir aklıma... asla aptallarla tartışma demişti... ama sonrasını hatırlamıyordu çünkü öyle şeyler olmuştu ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 burtonesk said: yokuş aşağı koşarken söylenen şarkı olarak gravedigger çok alakasız ya, bari bohemian like you filan dinle. niye ki? yokus assa kosarken kafayi kirsan, onceden gravediggera mesaj gondermissin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 birsey yaparken hayatınız donacak ve sonsuza kadar o birkac seniye ya da dakikayı tekrar ederek yasayacaksınız. ne yaparken donakalmak isterdiniz? ben hayat boyu yokus asagı muzik dinleyerek kosabilirdim hayat boyu öpüsebilirdim hayat boyu "sabah yanlıslıkla erkenden uyandıktan sonra uykuya geri dönme" anını yasayabilirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ilk önce ben de öyle düşündüm de sonra pozitif bişey yazayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 dunno said: ben yokus yukarı muzikle kosmayı ve o sırada birazcık da olsa sarkı soylemeyi o kadar cok seviyorum ki gidecegim yere acelem olmasa bile acelem varmıs gibi yapıp kosuyorum=) dunno said: en sevdigim ilk yazdıgım ama sanırım=) müzik dinleyerek yokus asagı kosmak gibisi yok karar ver mutlu olurken bile çelişkidesin. ya da önce aşağı sonra yukarı mı koşuyosun. oha hayat sana güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 dunno said: birsey yaparken hayatınız donacak ve sonsuza kadar o birkac seniye ya da dakikayı tekrar ederek yasayacaksınız. ne yaparken donakalmak isterdiniz? ben hayat boyu yokus asagı muzik dinleyerek kosabilirdim hayat boyu öpüsebilirdim hayat boyu "sabah yanlıslıkla erkenden uyandıktan sonra uykuya geri dönme" anını yasayabilirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 dunno said: birsey yaparken hayatınız donacak ve sonsuza kadar o birkac seniye ya da dakikayı tekrar ederek yasayacaksınız. ne yaparken donakalmak isterdiniz? EVET. bildinizB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 yanlız harbi şeker kokan ayak süper olurdu. böyle dilliycen parmak aralarını falan. vişneli çilekli falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 dunno said: hayat boyu "sabah yanlıslıkla erkenden uyandıktan sonra uykuya geri dönme" anını yasayabilirdim bunu tuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar