Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

7harikalardan bir 7 grubu

dunno

Öne çıkan mesajlar

en sevdiğim şey yağmurdan sonraki toprak kokusudur... hani böyle herşeyin kötü olduğu karanlıktan sonra sanki yükselen güneşi müjdeler gibi o güzelim kokuyu ciğerlerime umarsızca ve sınırsızca çekmek isterim... bu sırada çıplak ayaklarımla çimlerin üzerinde yürürüm ve doğayla, tanrıyla, dünyayla bir olurum... aklıma o gelir... o ve onun o buruk gülümsemesi... sonra en sevdiğim şarkıyı açarım kulağımda kulaklıkla... yürürüm öyle hiçbir şey düşünmeden... çünkü bazen inanırım ki herkes ama herkes eğer isterse gökkuşağının altındaki altını bulabilir... tabii eğer gerçekten isterse... sonrada askerdeki sevgilimi düşünürüm tekrar... onu ne kadar özlediğimi... küçük bir kızken babamın bana söyledikleri gelir aklıma... asla aptallarla tartışma demişti... ama sonrasını hatırlamıyordu çünkü öyle şeyler olmuştu ki...
Sosyal ağlarda paylaş

birsey yaparken hayatınız donacak ve sonsuza kadar o birkac seniye ya da dakikayı tekrar ederek yasayacaksınız. ne yaparken donakalmak isterdiniz?

ben hayat boyu yokus asagı muzik dinleyerek kosabilirdim
hayat boyu öpüsebilirdim
hayat boyu "sabah yanlıslıkla erkenden uyandıktan sonra uykuya geri dönme" anını yasayabilirdim
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:

ben yokus yukarı muzikle kosmayı ve o sırada birazcık da olsa sarkı soylemeyi o kadar cok seviyorum ki
gidecegim yere acelem olmasa bile acelem varmıs gibi yapıp kosuyorum=)

dunno said:

en sevdigim ilk yazdıgım ama sanırım=)

müzik dinleyerek yokus asagı kosmak gibisi yok

karar ver mutlu olurken bile çelişkidesin.
ya da önce aşağı sonra yukarı mı koşuyosun.
oha hayat sana güzelmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:

birsey yaparken hayatınız donacak ve sonsuza kadar o birkac seniye ya da dakikayı tekrar ederek yasayacaksınız. ne yaparken donakalmak isterdiniz?

ben hayat boyu yokus asagı muzik dinleyerek kosabilirdim
hayat boyu öpüsebilirdim
hayat boyu "sabah yanlıslıkla erkenden uyandıktan sonra uykuya geri dönme" anını yasayabilirdim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...