Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dehşetin Gözleri-Sakın bu filme gitmeyin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evimizden 5 dakikalik uzaklıkta olan sinemaya gidicektik başka şansimiz yoktu ve vizyondaki çoğu filmide görmüştük. Ben ısrarla Dehşetin Gözlerine gitmek istedim arkadaşimda bana uydu herneyse film hakkında tek birşey soyluyorum o da iğrenç olduğu hani korkuylada alakasi yok sadece iğrenç ama illa gidicem diyosaniz mideniz sağlamsa gidin benim midem baya bulanmıştı :)
Mesaj tarihi:
dehşetin gözlerine niye gitmicekmişiz, çok mu dehşetli?
diya aptal bir espri yapmaya çalışayım
yapamayıp kaçayım
*!geçen bir taksiye atlar kaçar*[signature][hline]iyi kötü çirkin
Mesaj tarihi:
Yakalayın kaçıyor!

Ne zamandan beri gösteriliyor bu film? Hiç görmedim reklamını falan.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin.
Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.
Mesaj tarihi:
midenizi bulandırmak,depresyona girmeyi,uykularınız kaçmasını,kısaca ruh sağlınızın bozulmasını mı istiyorsunuz o haldeyse öyle bi filmi toptan izlemenize gerek yoq özel msg atın ben size ufak bir video atayım yeterli.. :)[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!
Mesaj tarihi:
bol kandan başka bişey yok
kan midenizi bulandırırsa gitmeyin istemediginiz kadar kan var etrafta :)

ama öyle bagırsak deşme, mide çıkarma, beyin yeme gibi mide kaldıran şeyleri hatırlamıyorum filmde

bolca kan[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki:
ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi.
Mesaj tarihi:
şahsen ben gitmedim ama giden arkadaşlarımdan da pişmanlık tepkileri aldım

son çare olarak kalsa dahi gitmeyin pişman olursunuz(mesela ben ona gitmek yerine "Audition - Ölüm Provası na gittim, yine pişman oldum:([signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Bir daha Log Out Olmadan Cikarsam Top oluyim :)
Mesaj tarihi:
haha arkadaşım dediğide benim :D gayet güzel film 2damla kandan ne çıkar :horace: 2. izleyişim şahsen süper film.. görüntülerden değil seslerden korkuyorsunuz tavsiye ederim gidin..[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu..
di$iki$i: hmm anadımm..
çiptek: normal..
Mesaj tarihi:
eheh iyi ki gitmemişim.
ya bu aralar gidecek bişey bulmak çok zorlaştı.(son 2 haftadır)
zaten biliodum dandik olduğunu ama can sıkıntısı naaparsın.zaten 2 senelik film be yeni geldi utansınlar.[signature][hline]Kafalar m3 ile bahar gelmeden çiçek açıyorsa, o an Ayşeciğin headshota doyduğu andır...
SBGG!®
Mesaj tarihi:
said:
Catscratch, 17 Temmuz 2004 14:05 tarihinde demiş ki:
Bende bişi sandım yaw. Kan man dokunmaz bizim gibi vampir dizisi severlere :D

allah için izlediğimiz vampir dizilerinde de çok kan var! kaç bölümdür kan göremedik daha çok toz görüyoruz[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı?
  • Yeni Oluştur...