BloodGod Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Evimizden 5 dakikalik uzaklıkta olan sinemaya gidicektik başka şansimiz yoktu ve vizyondaki çoğu filmide görmüştük. Ben ısrarla Dehşetin Gözlerine gitmek istedim arkadaşimda bana uydu herneyse film hakkında tek birşey soyluyorum o da iğrenç olduğu hani korkuylada alakasi yok sadece iğrenç ama illa gidicem diyosaniz mideniz sağlamsa gidin benim midem baya bulanmıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Kötü anlamında mı iğrenç yoksa miğde bulandırıcı mı?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mide bulandırıcıysa gitmek lazım,belirteyim. Çabuk söyle ona göre gidicem bugün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Eğer filmde iğrenç sahneler varsa buna GORE diyoruz. Eğer genel olarak kötüyse ona da SUX dioruz :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Cabin Fever diye başlığı vardı bu filmin. ordan devam edin bence.[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bende filmlere bakıodum neler gelmiş die. bu threadi görmesem muhtemelen gidecektim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodGod Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Hem mide bulandirici hem iğrenç bu kadar kötü film görmedim hayatimda bi de oyle bir son varki hatirladikça gülüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 dehşetin gözlerine niye gitmicekmişiz, çok mu dehşetli? diya aptal bir espri yapmaya çalışayım yapamayıp kaçayım *!geçen bir taksiye atlar kaçar*[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Yakalayın kaçıyor! Ne zamandan beri gösteriliyor bu film? Hiç görmedim reklamını falan.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 midenizi bulandırmak,depresyona girmeyi,uykularınız kaçmasını,kısaca ruh sağlınızın bozulmasını mı istiyorsunuz o haldeyse öyle bi filmi toptan izlemenize gerek yoq özel msg atın ben size ufak bir video atayım yeterli.. :)[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Filmin konusu nedir (spoiler olarka değil) yani neyle ilgili?[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 bol kandan başka bişey yok kan midenizi bulandırırsa gitmeyin istemediginiz kadar kan var etrafta :) ama öyle bagırsak deşme, mide çıkarma, beyin yeme gibi mide kaldıran şeyleri hatırlamıyorum filmde bolca kan[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 şahsen ben gitmedim ama giden arkadaşlarımdan da pişmanlık tepkileri aldım son çare olarak kalsa dahi gitmeyin pişman olursunuz(mesela ben ona gitmek yerine "Audition - Ölüm Provası na gittim, yine pişman oldum:([signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Bir daha Log Out Olmadan Cikarsam Top oluyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Bende bişi sandım yaw. Kan man dokunmaz bizim gibi vampir dizisi severlere :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodGod Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 eheh sonu çok iyi di yalniz ona birşey diyemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 kı[hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 abi nası sux bi film hiç anlamıyorum sizi gayet güzel filmdi bence..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 haha arkadaşım dediğide benim :D gayet güzel film 2damla kandan ne çıkar :horace: 2. izleyişim şahsen süper film.. görüntülerden değil seslerden korkuyorsunuz tavsiye ederim gidin..[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 eheh iyi ki gitmemişim. ya bu aralar gidecek bişey bulmak çok zorlaştı.(son 2 haftadır) zaten biliodum dandik olduğunu ama can sıkıntısı naaparsın.zaten 2 senelik film be yeni geldi utansınlar.[signature][hline]Kafalar m3 ile bahar gelmeden çiçek açıyorsa, o an Ayşeciğin headshota doyduğu andır... SBGG!® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: Catscratch, 17 Temmuz 2004 14:05 tarihinde demiş ki: Bende bişi sandım yaw. Kan man dokunmaz bizim gibi vampir dizisi severlere :D allah için izlediğimiz vampir dizilerinde de çok kan var! kaç bölümdür kan göremedik daha çok toz görüyoruz[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Filmi izlemedim ama gördüğüm kadarıyla çoğunluk filmin kötü olduğunu söylüyor.Milletin bildiği bişi var demekki.. :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar