Economics Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 içler acısı bir durum yok . allah belalarını versin . niye bu devlet çalışanlarının geneli bu kadar iş güç halletmeyi bilmeyen işleri yavaşlatan hatta iş yapmayan insanlar anlamıyorum ki ben . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Dev let it go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 reyou said: Dev let it go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 aynen katılıyorum. aylardır uğraştığım bir mesele var. ağustostan beri çözemedik ve bugün gerçekten iyi bir adama denk geldim ve p.tesi olayı belki çözücez. gerçekten allah düşürmesin diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 O kadar işe yaramaz insanlar varki bütün kurumları sarıp sarmalamışlar nolcak bu iş bilmiyorum . Yok orayı yanlış yapmış arkadaşlar şunu yanlış girmiş bunu yanlış yapmış . Lan zaten yaptığın bilgisayara 2 yazı girmek onu da doğru yap be öküzün evladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 yukarda dediklerini sesli bi şekilde bi otobüste de ya, bi de. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Ülkede düşüncelerini dile getirme özgürlüğü olmadığı için malesef herkes sesini kesmek zorunda kalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 kamuda staj yapmışlığım var kimse çalışmıyo ki doğru dürüst abartısız sabahtan akşama yerinden kalkmayıp solitaire oynayan var,kalkınca şaşırmıştık falan. suratsız olmaları da cabası. kpss'den soğutuyolar adamı sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 devleti de özelleştirelim nolcak la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 keşke. en azından kâr motifiyle hareket eden bir işletmede boş durmak gibi bir şey pek imkanlı olmaz kovarlar adamı . Bi sekreterler kıyak o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Alıntı yapıcam diye güncelleye çok basmıştım da tersini ilk kez yaptım az önce sanırım sdf. Sondan bir önceki kısma alınanlar haklı olarak olabilir, son kısım da o olmadan garip duracaktı, kırptım oraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 saolasın gris haklısın düşünemedim . Çok sinirliydimde banyo yaptım geçti şimdi sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 sipeyskeyk said: reyou said: Dev let it go. Şunu her gördüğümde gülüyorum ya sjdklf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar