Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Settlers 7 (Spring 2010)

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Madenlerin bittiğinde bir süre Prestige Reward olan Geologist çalıştır. Geologist çalıştığında ya Stone bulur, kazdığın maden türünün kalan rezervine +1 verir, ya da normal miner gibi kazdığını çıkarır.

Forester, ağaç diker, yenilerinin çıkmasını ve yavaş yavaş hayvanların da yeniden çoğalmasını sağlar.

4 Novice, 2 Brother kullanarak yapacağın araştırmayla da, bitirmediğin Fishing Groundların tekrardan çoğalmasını sağlayabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Fancy Food kullanımı tamamen senin kontrolün altında, birden bire stokların düşmeye başlıyorsa, farklı birşey yapıyorsun demek.

Musketeer üretmek, Work Yard boostlamak, vb.

En mantıklısı, oyun başında bir bölgeye Hunter/Forester/Butcher; diğer bir tarafta ise Piggery/Butcher üretimini kurup, bir süre dokunmamak ve stoklamak.
Sosyal ağlarda paylaş

gleoddyn said:

Yalnız şu fancy food üretimi bir süre sonra sarpa sarıyor bende. İyi giden üretim hattı bir anda zayıflayıp çöküyor. Onu nasıl yapıyorsunuz?

başta güzel gidip sonra yetmiyorsa gelişen nüfusa yetmemeye başlıyordur fancy ya da normal food. artırıcaksın üretimi.

etrafta av yoksa, ben başta ağır farm/bakery varsa fish kasıp, normal food üretimini yüksek tutuyorum sonra pig farmları normal foodla 2x üretime getirip bolca et topluyorum. av varsa zaten hunterlara aynen 2x üretim ve foresterlarla hep ağaçlı tutarsan sorun olmuyor.

bir de campaign bölümleri sana empoze ediyor nasıl gelişmen gerektiğini. ne bilim etrafta av olmuyor, pig kasmak zorunda kalıyosun. balık olmaz, farm kasmak zorunda kalıyosun ki bunlar da çok boş alan istiyor. o yüzden bölüm başladığında etrafa iyice bak biraz ona göre nasıl gelişeceğini kararla.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen dediğiniz gibi yapıyorum. Bir tarafa hammadde üretim hattı, diğer kısıma (en gelişmiş store house olan yere) işleme hattını kuruyorum. Butcheryleri ve avcıları(domuz çiftliklerini) fancy food ile boostluyorum. Sanırım nüfus 60 üzerine çıktığında üretim hattı zayıflıyor. Ama yerler çok kısıtlı olduğundan dolayı, yeni üretim hatlarını kurmak çok zor oluyor merkez üste.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...