gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Yahu grafikler biraz tırt mı? full oğlu full detay oynuyorum. world texturelar böyle dandik gibi geldi. ekran kartım 5870.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Ustura1911 işi bitirdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Ben bu oyunu çözemedim ya, yol yapıyorum falan stone quarry için ama yine de ekonomi erişemiyor diyor, sinir etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Abi her sektör ve üretim hattı için ayrı storehouse yapacaksın. mesela food üreticeksen onların yakınına bir tane, madencilerin oraya bir tane. Oyunun esas önemli noktası üretim hattını iyi kurabilmek ve önemli yerlere food ile motive edip üretimi arttırmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 sistemimi hiç bir oyunun kasmadığı kadar kastırıyor nedense çok abartılı gibi görünüyor efektler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 biri min req. söyleyebilir mi?systemrequirementslab a giremiyorum da :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Aslında annoy'u çalıştıran bunu hali hali çalıştırması lazım. Çünkü daha kötü gibi grafikler. Benim çok hoşuma gitmedi böyle world texture flu gibi. Bütün ayarlar full de olmasına rağmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 min.i söyleselerde kanma sakın. ben başta min oynuodum. Atari oynasam daha iyi olur dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 oyun baya kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Kesinlikle 6'dan iyi olduğunu söyleyebilirim, Settlers 2'den beri en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Splintercell Conviction full detail oynayabiliyorum banamısın demiyor ama bu oyunda ormanda saçma sapan fps düşüklüğü yaşıyorum oyun tekliyor fln. Normalde keyifli gibi gözüküyor şuana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 abi razor'un oyuan yaptığı intro mükemmmmeeeeel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ben neden beceremedim bu oyunu. kaynaklar hemen tükeniyor dımdızlak kalıyorum sora. nedir taktiği esprisi bu oyunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Kayaları yenileyemiyorsun ama diğer madenleri geologist ile tekrardan çalışır hale döndürebilirsun, ayrıca ağaçlar içinde geçerli planter mı ne öyle bir şey var onunla ağaç dikebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Madenlerin bittiğinde bir süre Prestige Reward olan Geologist çalıştır. Geologist çalıştığında ya Stone bulur, kazdığın maden türünün kalan rezervine +1 verir, ya da normal miner gibi kazdığını çıkarır. Forester, ağaç diker, yenilerinin çıkmasını ve yavaş yavaş hayvanların da yeniden çoğalmasını sağlar. 4 Novice, 2 Brother kullanarak yapacağın araştırmayla da, bitirmediğin Fishing Groundların tekrardan çoğalmasını sağlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 bir marketplace'e yolu koruyun ve kilit bi bölgeyi de stone fortification yaparsanız her bölümü rahat geçiyorsunuz. elbise satıp gold almak easy mode yapıyor oyunu. eğer trade imkanı yoksa stone fort. def ve papazlarla da yayılırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Yalnız şu fancy food üretimi bir süre sonra sarpa sarıyor bende. İyi giden üretim hattı bir anda zayıflayıp çöküyor. Onu nasıl yapıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Fancy Food kullanımı tamamen senin kontrolün altında, birden bire stokların düşmeye başlıyorsa, farklı birşey yapıyorsun demek. Musketeer üretmek, Work Yard boostlamak, vb. En mantıklısı, oyun başında bir bölgeye Hunter/Forester/Butcher; diğer bir tarafta ise Piggery/Butcher üretimini kurup, bir süre dokunmamak ve stoklamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 gleoddyn said: Yalnız şu fancy food üretimi bir süre sonra sarpa sarıyor bende. İyi giden üretim hattı bir anda zayıflayıp çöküyor. Onu nasıl yapıyorsunuz? başta güzel gidip sonra yetmiyorsa gelişen nüfusa yetmemeye başlıyordur fancy ya da normal food. artırıcaksın üretimi. etrafta av yoksa, ben başta ağır farm/bakery varsa fish kasıp, normal food üretimini yüksek tutuyorum sonra pig farmları normal foodla 2x üretime getirip bolca et topluyorum. av varsa zaten hunterlara aynen 2x üretim ve foresterlarla hep ağaçlı tutarsan sorun olmuyor. bir de campaign bölümleri sana empoze ediyor nasıl gelişmen gerektiğini. ne bilim etrafta av olmuyor, pig kasmak zorunda kalıyosun. balık olmaz, farm kasmak zorunda kalıyosun ki bunlar da çok boş alan istiyor. o yüzden bölüm başladığında etrafa iyice bak biraz ona göre nasıl gelişeceğini kararla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Aynen dediğiniz gibi yapıyorum. Bir tarafa hammadde üretim hattı, diğer kısıma (en gelişmiş store house olan yere) işleme hattını kuruyorum. Butcheryleri ve avcıları(domuz çiftliklerini) fancy food ile boostluyorum. Sanırım nüfus 60 üzerine çıktığında üretim hattı zayıflıyor. Ama yerler çok kısıtlı olduğundan dolayı, yeni üretim hatlarını kurmak çok zor oluyor merkez üste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Cuce said: abi razor'un oyuan yaptığı intro mükemmmmeeeeel! Evet güzel yapmış.Oha dedim ubisoft presents silindikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Alttaki hintlere baktınız mı? Skidrow'la felaket dalga geçiyorlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Evet.Bir de torrent sitelerinde crackerlar release leri hakkında bilgi verirken diğerleriyle falan dalga geçiyorlar paso.Mesela skidrow bok atıyo razora, öteki ona bizim crackimize bakmamış bile belli falan diyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 razorun ubisoft a tesekkur etmesi muhtesemdi seneler sonra nihayet adam gibi kopya koruma yaptiniz, kirarken ugrasiyoruz beceriksizler kiramiyor, bebeleri crack scene den silicek bu yeni kopya koruma yontemleri isallah filan gibi icerigi vardi asdffads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Olay bomba ama. Settlers 7'nin Razor release oynarsan, Assassin's Creed 2 Skidrow release çalışmıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar