MacbetH Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 -Camelotherald'a girerken yanlışlıkla camelotHEALD yazmam sonucu bu siteyle karşılaştım. Bir göz atın isterseniz. Belki size uygun seçenekler vardır :) Not: Daha önceden bu konu açıldıysa pardon yani[signature][hline]P.Prensesler:Birimiz hepimiz, hepimiz o cüce için Somurtkan: Olmaz! [Bu mesaj MacbetH tarafından 14 Temmuz 2004 15:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 tıkla bana! böyle yazarsan kullanıcılar için daha kolay olur[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Buna benzer bir site daha vardi dolar karsiligi pL atiyorlardi hatta 1-50 pl 300 dolar miydi neydi ouch :)[signature][hline]L50 Cleric Chelir [Geçmişte Kaldı] L32 Skald Aapy [Geçmişte Kaldı] L30 Druid Aepy Qui dedit beneficium taceat; narret qui accepit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Levels 1 - 5 = $20 USD (this includes taxi service from your start location and to your trainer at lvl 5) hiç bi yardımı esirgememiş adamlar helal olsun :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 walla oyunu ogrenemedikten sonra pl atsalar kac yazar zaten is L50 olduktan sonra basliyor[signature][hline]L50 Cleric Chelir [Geçmişte Kaldı] L32 Skald Aapy [Geçmişte Kaldı] L30 Druid Aepy Qui dedit beneficium taceat; narret qui accepit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 rezalet[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)Hunter - you share a special connection with animals. Whether you rely on bows or firearms, you consider your weapons and pets to be your only true friends.Hunter - you share a special connection withanimals. Whether you rely on bows or firearms,you consider your weapons and pets to be youronly true friends. What WoW Character Are You?brought to you by Quizilla ">What Kind of WoW Character Are You?Leathas.com,Her turlu Yemek Servisi Yapilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 kılım zaten pl e pl ve /level yüzünden heal ı olduğunu bilmeyen cleric ler dolaşıyor etrafta. geçen scoutumla oynuyodum hp im %60 civarıydı cleric in birinden heal istedim adam bende heal yok dedi baseline specinde heal var dedim bi dahada cevap gelmedi :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 canım adamın healler düşük olduğu için öyle demiştir heal edebildiğini bilmeyen bir cleric olması imkansız gibi bişe eğer karakterinizi geliştirecek kadar zaman ayıramıyosanız ve amacınız sadece level 50 yapıp ve bir takım gerekli ekipmanları edinip rvr ye gitmekse bence gayet normal pl yapmak ya da yaptırmak zaten bir çok insan da daha önce bildiği oynadığı sınıf karakterleri genelde pl ile level atlatıyor, yoksa karakter hakkında hiçbir bilgisi olmadan level 50 olmak çok kötü bişe :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ben her$eye ragmen kar$iyim pl ye iyi bir$ey degil[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)Hunter - you share a special connection with animals. Whether you rely on bows or firearms, you consider your weapons and pets to be your only true friends.Hunter - you share a special connection withanimals. Whether you rely on bows or firearms,you consider your weapons and pets to be youronly true friends. What WoW Character Are You?brought to you by Quizilla ">What Kind of WoW Character Are You?Leathas.com,Her turlu Yemek Servisi Yapilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Leathas, 14 Temmuz 2004 19:26 tarihinde demiş ki: ben her$eye ragmen kar$iyim pl ye iyi bir$ey degil Öyle diosunda başka serverda başladığında çok zor oluyor işler. Çevre yok, tanıdık yok hiçbişi yok. Grup yaptığın adamların çoğu senin gibi serverda yeni olanlar. Hadi levelladın diyelim charı 50'ye kadar ondan sonra bence ebay'den para falan satın alıp charın tüm ihtiyaçlarını o parayla karşılamak en mantıklısı. Artık artifact vs. char kasmak çok zorlaştı kanımca.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ben 4 tane lvl 50 yaptiktan sora bidaha powersiz karakterle urascak ne cesaret nede derman bulabilidim kendimde power ordan sora ise yario, ben orendim artik en azindan savasa gittigimde yanimdaki elemanin yaptii buyuyu tanirim sudur diyebilirim dediin zaman bence power gerekli bisey, gerisi zaman kaybi bence.hayatimi curuttu su daoc gencligimin katili poeeeh[signature][hline]In The Name of Odin , With the Strenght of Thor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 guild denilen kavram ki$iye cokta guzel yardim ediyor bilindigi gibi,tabi alb guildlerini bilmem,exc/hib GENELLIKLE para konusunda yardimci oluyorlar.[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)Hunter - you share a special connection with animals. Whether you rely on bows or firearms, you consider your weapons and pets to be your only true friends.Hunter - you share a special connection withanimals. Whether you rely on bows or firearms,you consider your weapons and pets to be youronly true friends. What WoW Character Are You?brought to you by Quizilla ">What Kind of WoW Character Are You?Leathas.com,Her turlu Yemek Servisi Yapilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 guildin yardım etmesinin pl ile alakasını anlayamadım ben level 1 bir karaktere guild nasıl bir yardım yapabilir mesela, ki o adam pl değil de onu tercih etsin? sonuçta yapılabilecek en mantıklı şey belki guildden iyi bir gurup çıkarıp o karakterin gelişimini hızlandırmak olur, o da zaten = powerleveling[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 powerlevelingin kotu oldugunu soyluyorum ben,gidersin bi guilde girersin,birileri "ben yeniyim" dediginde inansa yada inanmasada bir miktar para yeter ki bu da o chari uzun bir sure idare eder,o $ekildede kendini geli$tirir o serverde yanli$ anla$ilma oldu sanirim :)[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)Hunter - you share a special connection with animals. Whether you rely on bows or firearms, you consider your weapons and pets to be your only true friends.Hunter - you share a special connection withanimals. Whether you rely on bows or firearms,you consider your weapons and pets to be youronly true friends. What WoW Character Are You?brought to you by Quizilla ">What Kind of WoW Character Are You?Leathas.com,Her turlu Yemek Servisi Yapilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Yeni baslayan ve sacacak parasi fazla olan insanlar boyle seylerle account alip 50 sahibi olduklarinda chari oynamayi ogrenmeleri mumkun olmuyor, bu da ortada 'noob' dedigimiz birsuru insanin dolasmasina sebep oluyor, ozellikle rvr gruplarinda belli oluyor boyle seyler. PL yapilacaksa oyunu (hatta mumkunse o chari) bilen ve sifirdan xp derdiyle ugrasmak istemeyen insanlara yapilmali, yeni baslayan ve birsey bilmeyenlere degil.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected] Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 lvl 49 dan 50 ye 8 saat yazmış adamlar.Avalon'da 3 ice wizzy'li grupla 3,5 saatte 50 olduğumu hatırlıyorum ben. ehehe ezik bunlar. :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 nedir bu powerleveling anlamadım tam olarak karakteri hızlı geliştirme yöntemi anladığım kadarıyla... neyse ben yabancıyım böyle işlere ama oyunu bilene yapılsın bilmeyene yapılmasın diyen kişilere şunsöylemek isterim birşeyden ya herkes faydalanmalı ya da hiçkimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 exc de 20 day playtimeli L50 eld i olan adamin gidip prydwende 0 dan eld acip zorla ugra$masinin hicbir anlami yok,yine ayni yollar,yine ayni i$leri yapacak ama yeni ba$layan birinin bunlardan gecmesi gerek[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)Hunter - you share a special connection with animals. Whether you rely on bows or firearms, you consider your weapons and pets to be your only true friends.Hunter - you share a special connection withanimals. Whether you rely on bows or firearms,you consider your weapons and pets to be youronly true friends. What WoW Character Are You?brought to you by Quizilla ">What Kind of WoW Character Are You?Leathas.com,Her turlu Yemek Servisi Yapilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 geçmesi gerek olabilir ama plw yapamaz diyemezsiniz o zaman çifte standart olur... neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Cifte standart ile alakasi yok, dediklerimi tamamen okursan ne dedigimi anlarsin.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected] Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ama kendine pl yaptiran bu adamlar olmasa biz nasil rp alicaz? :)[signature][hline]What does not kill,makes stronger. Qoiw - 50 paladin on Kay/alb ml9 5L3 Bloddy - 50 theurgist on Kay/alb Laraok - 50 necro on Kay/alb Edoardo - 50 spiritmaster Merlin/mid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Rp yi değilde biraz daha zevkli çatışmaları tercih ederim ben karşıdaki grup n00bsa ben hiçbişey yapmıyorum sadece /laugh /dance spam ediyorum :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 valla o da bana biraz uçuk geliyo çünkü ne kadar noob olursa olsun karşısına geçip (hele de bir gurubun) /dance /laugh yaptığını görmedim ben kimsenin :) yapsa gladric yapardı heh :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 18saatte 20-50 yapmislar kay/mid'de. midlerin feci bi spotu var mob bitmeyen. orda 2healer 3smle falan pbaoe pl gruplari kuruyolar. baska yerde gormedim o xpyi ben. :)[signature][hline]What does not kill,makes stronger. Qoiw - 50 paladin on Kay/alb ml9 5L3 Bloddy - 50 theurgist on Kay/alb Laraok - 50 necro on Kay/alb Edoardo - 50 spiritmaster Merlin/mid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Fazla uzaga gitmeyin, animist fin grubu ile 16 saatte 20-50 yaptim ben blademasterimi daha 2 hafta once.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected] Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar