Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

www.daocpowerleveling.com

MacbetH

Öne çıkan mesajlar

-Camelotherald'a girerken yanlışlıkla camelotHEALD yazmam sonucu bu siteyle karşılaştım. Bir göz atın isterseniz. Belki size uygun seçenekler vardır :)
Not: Daha önceden bu konu açıldıysa pardon yani[signature][hline]P.Prensesler:Birimiz hepimiz, hepimiz o cüce için
Somurtkan: Olmaz!

[Bu mesaj MacbetH tarafından 14 Temmuz 2004 15:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

rezalet[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)
Hunter - you share a special connection with animals. Whether you rely on bows or firearms, you consider your weapons and pets to be your only true friends.

Hunter - you share a special connection with
animals. Whether you rely on bows or firearms,
you consider your weapons and pets to be your
only true friends.

What WoW Character Are You?
brought to you by Quizilla
">What Kind of WoW Character Are You?
Leathas.com,Her turlu Yemek Servisi Yapilir

Sosyal ağlarda paylaş

kılım zaten pl e pl ve /level yüzünden heal ı olduğunu bilmeyen cleric ler dolaşıyor etrafta.
geçen scoutumla oynuyodum hp im %60 civarıydı cleric in birinden heal istedim adam bende heal yok dedi baseline specinde heal var dedim bi dahada cevap gelmedi :)[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

canım adamın healler düşük olduğu için öyle demiştir
heal edebildiğini bilmeyen bir cleric olması imkansız gibi bişe

eğer karakterinizi geliştirecek kadar zaman ayıramıyosanız ve amacınız sadece level 50 yapıp ve bir takım gerekli ekipmanları edinip rvr ye gitmekse bence gayet normal pl yapmak ya da yaptırmak

zaten bir çok insan da daha önce bildiği oynadığı sınıf karakterleri genelde pl ile level atlatıyor, yoksa karakter hakkında hiçbir bilgisi olmadan level 50 olmak çok kötü bişe :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

ben her$eye ragmen kar$iyim pl ye
iyi bir$ey degil[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)
Hunter - you share a special connection with animals. Whether you rely on bows or firearms, you consider your weapons and pets to be your only true friends.

only true friends.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Leathas, 14 Temmuz 2004 19:26 tarihinde demiş ki:
ben her$eye ragmen kar$iyim pl ye
iyi bir$ey degil

Öyle diosunda başka serverda başladığında çok zor oluyor işler. Çevre yok, tanıdık yok hiçbişi yok. Grup yaptığın adamların çoğu senin gibi serverda yeni olanlar. Hadi levelladın diyelim charı 50'ye kadar ondan sonra bence ebay'den para falan satın alıp charın tüm ihtiyaçlarını o parayla karşılamak en mantıklısı. Artık artifact vs. char kasmak çok zorlaştı kanımca.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Sosyal ağlarda paylaş

ben 4 tane lvl 50 yaptiktan sora bidaha powersiz karakterle urascak ne cesaret nede derman bulabilidim kendimde power ordan sora ise yario, ben orendim artik en azindan savasa gittigimde yanimdaki elemanin yaptii buyuyu tanirim sudur diyebilirim dediin zaman bence power gerekli bisey, gerisi zaman kaybi bence.hayatimi curuttu su daoc gencligimin katili poeeeh[signature][hline]In The Name of Odin , With the Strenght of Thor.
Sosyal ağlarda paylaş

guild denilen kavram ki$iye cokta guzel yardim ediyor bilindigi gibi,tabi alb guildlerini bilmem,exc/hib GENELLIKLE para konusunda yardimci oluyorlar.[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)

only true friends.

Sosyal ağlarda paylaş

guildin yardım etmesinin pl ile alakasını anlayamadım ben
level 1 bir karaktere guild nasıl bir yardım yapabilir mesela, ki o adam pl değil de onu tercih etsin?

sonuçta yapılabilecek en mantıklı şey belki guildden iyi bir gurup çıkarıp o karakterin gelişimini hızlandırmak olur, o da zaten = powerleveling[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

powerlevelingin kotu oldugunu soyluyorum ben,gidersin bi guilde girersin,birileri "ben yeniyim" dediginde inansa yada inanmasada bir miktar para yeter ki bu da o chari uzun bir sure idare eder,o $ekildede kendini geli$tirir o serverde
yanli$ anla$ilma oldu sanirim :)[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)

only true friends.

Sosyal ağlarda paylaş

Yeni baslayan ve sacacak parasi fazla olan insanlar boyle seylerle account alip 50 sahibi olduklarinda chari oynamayi ogrenmeleri mumkun olmuyor, bu da ortada 'noob' dedigimiz birsuru insanin dolasmasina sebep oluyor, ozellikle rvr gruplarinda belli oluyor boyle seyler. PL yapilacaksa oyunu (hatta mumkunse o chari) bilen ve sifirdan xp derdiyle ugrasmak istemeyen insanlara yapilmali, yeni baslayan ve birsey bilmeyenlere degil.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected]
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

exc de 20 day playtimeli L50 eld i olan adamin gidip prydwende 0 dan eld acip zorla ugra$masinin hicbir anlami yok,yine ayni yollar,yine ayni i$leri yapacak
ama yeni ba$layan birinin bunlardan gecmesi gerek[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)

only true friends.

Sosyal ağlarda paylaş

valla o da bana biraz uçuk geliyo
çünkü ne kadar noob olursa olsun karşısına geçip (hele de bir gurubun) /dance /laugh yaptığını görmedim ben kimsenin :)

yapsa gladric yapardı heh :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

18saatte 20-50 yapmislar kay/mid'de.
midlerin feci bi spotu var mob bitmeyen. orda 2healer 3smle falan pbaoe pl gruplari kuruyolar.
baska yerde gormedim o xpyi ben. :)[signature][hline]What does not kill,makes stronger.
Qoiw - 50 paladin on Kay/alb ml9 5L3
Bloddy - 50 theurgist on Kay/alb
Laraok - 50 necro on Kay/alb
Edoardo - 50 spiritmaster Merlin/mid

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...