Pyro Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Arda'nın noel baba gülüşüne baktım demin yine, Yarda 10 basar bu adama =/
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Alone she sleeps in the shirt of man With my three wishes clutched in her hand The first that she be spared the pain That comes from a dark and laughing rain When she finds love may it always stay true This I beg for the second wish I made too But wish no more My life you can take To have her please just one day wake To have her please just one day wake ah ulan.
Bella Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 sesi iddia ettiğin kadar iyiyse nil,kesinlikle dinlememeliyim.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 adamin tipinden banane, sesine bayildim ben. gideri var ayrica yine de. sdf ama biseksüelmis, olmaz. nesi fake ayrica?
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 diziyi sesi için izleyeceksen sadece 1 kere duyacağını söyliyim yani umutlanma çok =D
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 oynamışlardır sesiyle o kadar iyi olamaz onun sesi.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 diziyi adamin sesi icin izlemiyorum. zaten baslicaktim =) bu daha cok gaza getirdi. ertelemeyi kestim o kadar. miniseries i izledim zaten, gayet de sevdim. severim böle sci-fi. @barnacle: adam opera sanatcisiymis zaten normalde. fake degildir.
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 vaniLLe said: diziyi adamin sesi icin izlemiyorum. zaten baslicaktim =) bu daha cok gaza getirdi. ertelemeyi kestim o kadar. miniseries i izledim zaten, gayet de sevdim. severim böle sci-fi. @barnacle: adam opera sanatcisiymis zaten normalde. fake degildir. hadi ya onu bilmiodum. dizi güzel ama draması olsun, saylonu olsun filan.
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Opera sanatçısı olduğunu bilmiyordum bende. O sahnesi iyiydi bayağı. Dizide çok güzeldir.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 said: Alessandro Juliani is a Canadian actor and singer. He currently stars as Tactical Officer Lieutenant Felix Gaeta on the Sci Fi Channel television program Battlestar Galactica. He is a graduate of McGill University in Montreal, where he earned a Bachelor of Music in Vocal/Opera Performance. He is the son of producer, actor and writer John Juliani. During his time at McGill's Faculty of Music Juliani was known for his pleasant baritone voice, accurate intonation, and strong sight-reading skills, enabling him to find frequent work substituting in professional choirs, notably at Montreal's Christ Church Cathedral. kral adammis.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 eved var sanki bi uzak dogululuk. cirkin degil bence. cok yakisikli da degil ama o sesi yeter. karizmasi var.
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bsgde malın tekiydi geata o kadar süre onu yap bunu yap sensörlere bak iletişime bak şunu yap sonra alırlar aşşa
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 of. BEAR MCCREARY <3 yine battlestar galactica askim costu. ve su ne kadar harika bir sarkidir. ne zaman dinlesem huzur buluyorum, transa geciyorum. kedi gibi oluyorum bi anda adeta. http://www.youtube.com/watch?v=MUO-f-XApsI
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ben de katy perry'i istiyorum bugün. gelir mi ki ? gelmezse de getir bana
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ben o anlamda istemiyom be. alessandrodan vazgectim bear mccreary gelsin artik.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ilk posttaki sarki da buydu ayrica, kurbaa olmus. http://www.youtube.com/watch?v=NY3gY48pxjA
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 baslik da YANIYOOOM YANIYOOOOM edasinda atilmis sanki of. allah belami versin.
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ses dedin dinlemeye geldim. video açılmıyo ama.
Öne çıkan mesajlar