sinad Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 pide pasif ofsayt var. vardı en azından 90larda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 hucumda pas atılan kişi ofsaytsa ancak topa hareketlenmeyip pozisyona dahil olmuyorsa, ofsaytta olmayan başka arkadaşı topa koşabilir. topa hareketlenmeyen psif ofsaytta yani ofsayt olmuyor o pozisyonda hede hodo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ki pasif ofsayt hala var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 teşekkur ederim gençler, aydınlattınız beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Peki gerçekten anladın mı? Doğru söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 daha fazla üstüne gitmeyin, daha fazla soru soruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 escape said: daha fazla üstüne gitmeyin, daha fazla soru soruyo. aşkolsun ya cevap vermek zor geldiyse vermeseydin :( bu arada anladım cidden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ofsayt insanın kendine yakışanı giymesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 futbolla ilgisi olmayan birinin kız veya erkek ofsaytı bilip bilmemesini umursamak çok saçma . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 QueenofSpades said: escape said: daha fazla üstüne gitmeyin, daha fazla soru soruyo. aşkolsun ya cevap vermek zor geldiyse vermeseydin :( bu arada anladım cidden =) kıyamam lan. tamam tamam istediğini sor. gol nasıl olur onu da anlatabilirim sana. veya penaltı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 copry said: futbolla ilgisi olmayan birinin kız veya erkek ofsaytı bilip bilmemesini umursamak çok saçma .tamam da futbol bu ülkede ülke gündemini bile doğrudan etkileyen bir kavram olduğu için bu tip kurallar "genel kültür" olarak yer ediyor literatürde. sonra bilgi yarışmalarında "menemenin içinde aşağıdakilerden hangisi yoktur?" sorusunda yumurta cevabı verilirse gülüyosunuz ama ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 copry said: futbolla ilgisi olmayan birinin kız veya erkek ofsaytı bilip bilmemesini umursamak çok saçma . nedir bu tripki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 escape said: QueenofSpades said: escape said: daha fazla üstüne gitmeyin, daha fazla soru soruyo. aşkolsun ya cevap vermek zor geldiyse vermeseydin :( bu arada anladım cidden =) kıyamam lan. tamam tamam istediğini sor. gol nasıl olur onu da anlatabilirim sana. veya penaltı. o kadarını biliyorum canım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 saçma sapan şeyler sormadım aslında, anlattıgının dısında merak ettiklerimi sordum :) tşk ederim açıklaman için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bi de copry cim kızma ama futbolla ilgileniyorum, öğrenmek istediğim için sordum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Futbolun hayata en yakın kuralıdır ofsayt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 benim babam eski futbolcu, hepsini biliyorum. ofsaytı bile biliyorum. çok iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 /respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar