Cairne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Diye soran sevgilinize aynen sunu diyin muhtemelen anlar bir magazada %50 indirim var Kasadaki adam en guzel kiyafeti arkanizdan kasaya dogru atiyor ancak bir kadin sizden onde oldugu icin kiyafeti o kapiyor Boylece siz geride oldugunuz icin size haksizlik oluyor aha bu ofsayt Hee yine anlamazsa kacin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 olmamış cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Daha kolay anlatabilcenmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 hucum yönünde attıgın pas anında, kaleye en yakın 1. ya da 2. oyuncu takım arkadaşınsa ofsayt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Peki abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Fistan said: hucum yönünde attıgın pas anında, kaleye en yakın 1. ya da 2. oyuncu takım arkadaşınsa ofsayt. anlamadım kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=lZWRAZQDWhU Çalıntı tuto (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 orjinali (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Yeminle ilk defa gordum bunu Dizi izlemem pek o yuzdendir Edit: oha lan cidden calmis gibi olmusum halbuki bn sevgilimi maca goturmeden once 1.30 saat dusunmustum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 QueenofSpades said: Fistan said: hucum yönünde attıgın pas anında, kaleye en yakın 1. ya da 2. oyuncu takım arkadaşınsa ofsayt. anlamadım kaçın http://www.offside-ref.co.uk/laws/11-offside-rule/offside-rule-trap-success.gif hala anlamadıysan bir daha bak resme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bu tarifle ben bile anlamadim lan ofsayti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 11 numaralı uzay gemisi 10 numaralı gemiyi lazerle vurmaya çalışmış ama ıskalamış ofsayt böyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 mavi uzay gemileri (2,3,4,5) atak yiyen takım kırmızı uzay gemileri (8,7,10,11) atak yapan takım mavi uzay gemileri defansta çizgi halinde. bir offside taktiğidir bu.(kızlara anlatıyorum he) kırmızı uzay gemileri atak yapıp 10 numaralı uzay gemisine top atıp orda çakallık yapıp kaleciyle karşı karşıya kalıp gol atıcak. (amma -p li cümle oldu). amaç bunu önlemek. yoksa basket maçı gibi olur futbol maçları. off kafam karıştı benimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 uzay gemisi nasıl gol atsın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ofsayt öğrenilmez.ya bilirsin ya bilmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 kızlar bilmeli ki ofsayt diye bir şey yoktur. bu sadece, biz erkeklerin kendimizi kızlardan daha zeki gösterebilmemiz için uydurduğumuz bir yalandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 escape e teşekkur ederim. anladım =) ama bi sorum olacak, adam gol atmak için takım arkadasına pas atıyor sonuçta, öteki takımın defansını kendi adamından önde tutmak gerekiyorsa, defans a daha çok şans tanımış olmuyor musun? gol atmayı zorlaştırmak için mi böyle bi kural yapmışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 soruların cevabı; evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 hmm peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Biraz daha sorucam. Mesela bazen kalenin baya gerisinden, böle orta sahaya yakın yerlerden gol atıyor aşmış oyuncular. Orada kaleci ile karşı karşıyalar sadece, defanstan kimse olmuyor. O sayılmıyor mu ofsayt? Sadece arkadasına pas verirken mi geçerli bu kural? Sen atarsan olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 QueenofSpades said: escape e teşekkur ederim. anladım =) ama bi sorum olacak, adam gol atmak için takım arkadasına pas atıyor sonuçta, öteki takımın defansını kendi adamından önde tutmak gerekiyorsa, defans a daha çok şans tanımış olmuyor musun? gol atmayı zorlaştırmak için mi böyle bi kural yapmışlar? Yok sahadaki düzeni sağlamak amaç. Ofsayt kuralı olmazsa bir düşün neler olurdu. Forvetler ilerde volta atardı. Aslında hayal gücümde şimdi canlandırdım çok komik olurduda sana nasıl anlatsam bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavaliKorna Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 hakem diye bir şey var. bugüne kadar kimseye ofsayt anlatmak zorunda kalmadım. "hakeme güven" lütfen... *bu arada ofsayt ne lan? hiç sormamışım bunu kendi kendime... küçükken mahallede yaptığımız maçlarda "beleşte bekleme lan" derdik en uçta yatan oyuncuya.. öyle bir şey olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 QueenofSpades said: Biraz daha sorucam. Mesela bazen kalenin baya gerisinden, böle orta sahaya yakın yerlerden gol atıyor aşmış oyuncular. Orada kaleci ile karşı karşıyalar sadece, defanstan kimse olmuyor. O sayılmıyor mu ofsayt? Sadece arkadasına pas verirken mi geçerli bu kural? Sen atarsan olmaz mı? Sen şut çektiğinde ofsaytta değilsen sorun olmaz. Eğer ofsaytta olmayan sen şutu çektin kaleciden döndü dönen topa sen şutu çekerken ofsaytta olan adam vurursa gol sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar