Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gitar Tavsiyesi

Tralus

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar merak ettim de, katana nın tonu hangi tarz müzik(lere) uyar?

cort evl var bende. yavaş yavaş tonu çok sert gelmeye başladı, müzik zevkim değiştikçe tabi. tabi yine sert tonlar seviyorum fakat, çekiç gibi tonlar bayıyor :D metal değil de hard rock yane.

neyse benim tavsiyem, 0 gitar almaman. ben aldım, şimdi gitar değiştirmek istemiyorum, kıyamıyorum, zarara girmek istemiyorum ayrıca maymun iştahlılık olacak 0 ı bi iki sene kullanıp satmak.

ha akustik gitar da almak istersin belki bi gün, onda 0 ı tercih etmek sanırım daha mantıklı, çok daha hassas çünkü elektroya göre.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende x 11 var, çok iyi falan demişler mydukkan'da da başlangıç için önermem, kendime de önermezdim de 300 lira gibi efsane bir fiyata bulmuştum (kasasında hasar var)
Oradan hareketle söyleyebilirim ki clean ton bekleme, sert tonları gerçekten fena değil ama. Ama floyd rose falan çok yoruyor girizgahtaki adamı, komplike çünkü. Ha sıkıntısı yok akord falan atmaz kolay kolay ama tel takmak vesaire gerçekten zor yeni başlayan adam için x 11'de. Ama düşünülebilir gene de diye kısaca yazayım dedim alternatif olarak.
Mevcut 0 fiyatına göre fena değil kısacası. Ama metal gitarı yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...