Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

araç muayene azabı!

Logan

Öne çıkan mesajlar

abi ilk mesajları okursan çile çekmekten bahsediliyor.randevu olayı yokken veriyordum ben daha 9 ayı var bitmesine benimkinin.bilemiyorum randevu olayını.çile çekenlere söyledim ben. böyle böyle bi olay var diye.
1 saat bile sürse işi gücü olan adam mesai saatinde işinin başından kalkıp araçla ugrasmaktansa anahtarı verip yaptırtmak daha karlı olur cogu zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

şu yeni sistemde fenni muayene yaptıracağına arabayı sat, otobüsle ulaşımını sağla yemin ediyorum daha az eziyet çekersin. salak gibi sıra alıyorsun bankadaki gibi üstelik acayip yavaş işleyen bir sıra. hayır dersin ki arkadaşım gel şu gün şu saatte randevu ile iş görürsün mis gibi. sabahtan akşama kadar adamı orda asker etmenin mantığı nedir ki ? işi olan var gücü olan var. ayrıca bandırma gibi bir ilçe de 1 günümüzü feda ediyorsak istanbul ankara gibi şehirleri düşünmek dahi istemiyorum. muameleci abilerimiz de işin bonusu. 5-6 araba getirmiş muayene yaptırmaya. şimdi muameleci işin içine giriyorsa kesin rüşvette giriyordur. adamın getirdiği arabanın birisinin kapısı kapanmıyordu o bile geçti siz düşünün artık ahaha. neymiş ? çok sıkı denetim varmış dfg.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizide delirttiler ya önce gittik izmir-sarnıç a istatsyona , sızdırmazlık raporu gerekiomus (lpg) onun için karşıyaka muhendisler odasına gittim. Daha sonra geri döndüm fardan çevirdiler önce far ayarı yaptırdım 25 ytl verip sonra tekrar girdim ilk girdiimde kontrol etmemişler motor şasi numarası ruhsatta yanlış yazıyormuş Ek-1 belgesi onaylayıp verdiler bide ruhsatı değiştirdim 4. günün sonunda vize alabilmiştim walla cok cektim bide ilk gittiğim gün deli sıra vardı ama son gün yarım saatte hallettim bu olay ocak ayının sonunda olanlar tabi. Şimdi randevu falan diolar inş daha iyidir sistem.
Sosyal ağlarda paylaş

bu iş tüvtürk'e geçmeden öncesine denk getirebilmiştim allahtan. randevu sistemi doğru düzgün yerleşmeden baya sıkıntılı gözüküyo.
zamanla komple randevuya geçilecek diye bi olay var mı yoksa istasyonuna göre değişiyo mu bi de?

bi de bu topicte google reklamı gözüme çarptı demin tepede, illa ki bi muameleci sitesi çıkıyo. arayanlara duyurulur o da ayrıca :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 11 ay sonra ...
bu arabalarda ilkyardım çantası ve yangın tüpü olmayınca onay vermemeleri saçmaymış.
giderken on tane yangın tüpü, 20 tane ilkyardım çantası, 4 tane reflektör, 9 tane takoz, 15 tane zincir, 2-3 tane çekme halatı koyup gideceksin aslında. "her şey tamam bak arabaya doldurdum hepsini, oturacak yer kalmadı" diye onaylattırırsın artık :D

doktor ve itfaiyeci bulundurma zorunluluğu da olsun aslında şahane olur.

ha bu arada elbette ülkenin şöförleri de çok tuhaf "kardeşim emniyet kemeri takmam ben, zorla mı?" diye atarlanıyor mesela çok yanlış.

ama kullandığın arabalarda yangın tüpü, ilkyardım çantası koyacak yer olmadığı için arabanın içine bu tip şeyleri koyduğunda şebek gibi oluyorsun arabanın içinde.
hani bazı araçlarda özel bölmeler oluyor mesela, o tip sistemler çok güzel. ama her araba firması da arabayı üretirken o tip şeyler uygulamıyor ki.
Sosyal ağlarda paylaş

MeSh said:

aracı muayeneye götürcem şu günlerde de.. bu egzoz emisyon ölçümü muayene sırasında yapılabiliyor mu? randevu alcam netten, randevunun içine sıkıştırabiliyor muyuz? yoksa ayrıca mı gitmem gerek, nedir?

özel egsoz ölçüm istasyonunda yaptır. zira muaynedeki ölçümle bazen geçemeyebiliyo araba. toleransı daha düşük. ama özel servisten alacağın pulu her türlü alıyosun.

rahat ol.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...