Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 evet. iş bilen adamlar. hatta önceki senelerde arabayı bile götürmüyorlardı.elinde 10-15 ruhsat imzalatıp geliyolardı.şimdi biraz sıkı muayene işlemi.götürüyorlar.ondan alıp ona koyuyorlar eksik aletleri falan.hallediyolar her sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 arabamı elalemin adamına vericem? gider kendim yaptırırım. artık rezarvasyon yöntemi ile çalışıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 abi doğan slx falan mı var vermiyosun? adamlar X5ini, CLK'sını, M5 ini veriyoar sen niye vermeyesin.çile çekmekten iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ne gerek war ki muameleciye kendin gotursen randevuyla 1 saat suruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 abi ilk mesajları okursan çile çekmekten bahsediliyor.randevu olayı yokken veriyordum ben daha 9 ayı var bitmesine benimkinin.bilemiyorum randevu olayını.çile çekenlere söyledim ben. böyle böyle bi olay var diye. 1 saat bile sürse işi gücü olan adam mesai saatinde işinin başından kalkıp araçla ugrasmaktansa anahtarı verip yaptırtmak daha karlı olur cogu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ruhsat sahibi olması gerekmiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 3 sene önce kendim yaptırmıştım, babamın üstüne ruhsat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 konuyla alakalı; lpg de muayane-ruhsata işleme de, ruhsat sahibi gelsin yazmışlar hep ondan sordum, karakoldan yeni ruhsat alma muhabbeti varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 muayene icin ruhsat sahibi gerekmiyo. digerlerini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Şimdi biz de muayene yaptıracaz da, ruhsatın arkasındaki yer doldu. Ruhsat değişecek sanırım. İzmir'de oturuyorum. Tam olarak hangi işlemleri yapmam gerektiği konusunda bilgi verebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 EK-1 diye bir belge alıyorsun. önce onu onaylatıp muayeneyi yaptırıyorsun. sonra gidip ruhsatı değiştiriyorsun o belgeyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Önce ruhsatı değiştirsek de ek-1 filan belge almadan direk arkası boş yeni ruhsata işleseler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 şu yeni sistemde fenni muayene yaptıracağına arabayı sat, otobüsle ulaşımını sağla yemin ediyorum daha az eziyet çekersin. salak gibi sıra alıyorsun bankadaki gibi üstelik acayip yavaş işleyen bir sıra. hayır dersin ki arkadaşım gel şu gün şu saatte randevu ile iş görürsün mis gibi. sabahtan akşama kadar adamı orda asker etmenin mantığı nedir ki ? işi olan var gücü olan var. ayrıca bandırma gibi bir ilçe de 1 günümüzü feda ediyorsak istanbul ankara gibi şehirleri düşünmek dahi istemiyorum. muameleci abilerimiz de işin bonusu. 5-6 araba getirmiş muayene yaptırmaya. şimdi muameleci işin içine giriyorsa kesin rüşvette giriyordur. adamın getirdiği arabanın birisinin kapısı kapanmıyordu o bile geçti siz düşünün artık ahaha. neymiş ? çok sıkı denetim varmış dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Bizide delirttiler ya önce gittik izmir-sarnıç a istatsyona , sızdırmazlık raporu gerekiomus (lpg) onun için karşıyaka muhendisler odasına gittim. Daha sonra geri döndüm fardan çevirdiler önce far ayarı yaptırdım 25 ytl verip sonra tekrar girdim ilk girdiimde kontrol etmemişler motor şasi numarası ruhsatta yanlış yazıyormuş Ek-1 belgesi onaylayıp verdiler bide ruhsatı değiştirdim 4. günün sonunda vize alabilmiştim walla cok cektim bide ilk gittiğim gün deli sıra vardı ama son gün yarım saatte hallettim bu olay ocak ayının sonunda olanlar tabi. Şimdi randevu falan diolar inş daha iyidir sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Brigand said: Önce ruhsatı değiştirsek de ek-1 filan belge almadan direk arkası boş yeni ruhsata işleseler? daha temiz olur ama niye değiştiriyorsun diye sorabilirler, muayeneye yer kalmadı dersen o ek belgeyle yaptır gel diyebilirler.sormakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 bu iş tüvtürk'e geçmeden öncesine denk getirebilmiştim allahtan. randevu sistemi doğru düzgün yerleşmeden baya sıkıntılı gözüküyo. zamanla komple randevuya geçilecek diye bi olay var mı yoksa istasyonuna göre değişiyo mu bi de? bi de bu topicte google reklamı gözüme çarptı demin tepede, illa ki bi muameleci sitesi çıkıyo. arayanlara duyurulur o da ayrıca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 aracı muayeneye götürcem şu günlerde de.. bu egzoz emisyon ölçümü muayene sırasında yapılabiliyor mu? randevu alcam netten, randevunun içine sıkıştırabiliyor muyuz? yoksa ayrıca mı gitmem gerek, nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=AuA8pjU0-4c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 bu arabalarda ilkyardım çantası ve yangın tüpü olmayınca onay vermemeleri saçmaymış. giderken on tane yangın tüpü, 20 tane ilkyardım çantası, 4 tane reflektör, 9 tane takoz, 15 tane zincir, 2-3 tane çekme halatı koyup gideceksin aslında. "her şey tamam bak arabaya doldurdum hepsini, oturacak yer kalmadı" diye onaylattırırsın artık :D doktor ve itfaiyeci bulundurma zorunluluğu da olsun aslında şahane olur. ha bu arada elbette ülkenin şöförleri de çok tuhaf "kardeşim emniyet kemeri takmam ben, zorla mı?" diye atarlanıyor mesela çok yanlış. ama kullandığın arabalarda yangın tüpü, ilkyardım çantası koyacak yer olmadığı için arabanın içine bu tip şeyleri koyduğunda şebek gibi oluyorsun arabanın içinde. hani bazı araçlarda özel bölmeler oluyor mesela, o tip sistemler çok güzel. ama her araba firması da arabayı üretirken o tip şeyler uygulamıyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 @mesh Gidilen yer devlete bağlı olduğu için bir standardı tutturmuşlardır herhalde, Ankara`da vardı egzoz ölçümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 @bone, bagaj var arkada? ilkyardım çantası ve yangın söndürücü çok önemli şeyler gerçekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 videodaki adam haksız ama kendini çok iyi ifade ettiği için haklı gibi geldi bana abv bu muayenecilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Emniyet kemeri takmamayı savunan biri nasıl haklı olabilirki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 kaza maza olmaayn mükemmel bi dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 MeSh said: aracı muayeneye götürcem şu günlerde de.. bu egzoz emisyon ölçümü muayene sırasında yapılabiliyor mu? randevu alcam netten, randevunun içine sıkıştırabiliyor muyuz? yoksa ayrıca mı gitmem gerek, nedir? özel egsoz ölçüm istasyonunda yaptır. zira muaynedeki ölçümle bazen geçemeyebiliyo araba. toleransı daha düşük. ama özel servisten alacağın pulu her türlü alıyosun. rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar