vivavale Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 abi daha dün geceden benim bakkal dedi winston soft 5.50 olacak die.adam toplamıstı softları.bu ülkede hersey olur abi ayrıca malbus da 5.50 de kalmayacakmıs zam gelmis. devlet ezergecer zammı maliye acımaz abi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 oldu winston yarından itibaren 5.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 JTI falanda Phillip Morris in yaptığını yapıp indirsin fiyatları, devlet bi vergi daha çakar... Gidin kaçak temin edin sizde ya, böyle bi hükumete ne diye vergi geliri kazandırıyonuz daha... Kaçak puro falan için aynı paraya saf kalite tütün işte =) ya da gidin marlboro stoklayın, bi ötv artışı daha geldi mi kar edersiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 dayı vergi kazandırmıcam diye kaçak sigara almak da iyiymiş yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 İnsan gibi vergilendirsinler alalım... Tepkini boykot ederedek göstereceksin ne var ki bunda? Sigara almadan yaşayabilecek irade bende olmadığından kaçak alıyorum sigarayı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 abi kaçak sigara dediğimiz şey tütünü farklı fln olmuyo mu yaw . Eskiden kaçak bi marlboro içmiştim baya değişikti tadı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Devletin sigaraya vealkole bu kadar yüksek vergiler koyması ayıp. İnsanların bağımlılıklarından, zayıflıklarından para kırmaya çalışıyorlar. Gerçekten çok çirkin hareketler bunlar Yok abi kaçak sigara dediğin gümrük vergisi falan olmadan dışardan çk ucuza getirip aynı sigarayı burada belli bir karla ancak normal bakkalda satılan sigaradan az parayla satmaları oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 işte o kazancın da hangi amaca hizmet ettiği belli olmuyor o kaçak üründen adama giden kazanç bigün sana ya da dünyanın herhangi bi yerindeki bi insana değişik şekilde dönebiliyor. Kaçak işi masum birşey değil, devlet vergi koydu diye de meşrulaşmaz birazcık da olsa. devletin bu tarz ürünlere vergi bindirmesi güzel şey değil elbette, ama kaçak alacağıma devlete gitmesini yeğelerdim. bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 son zamndan sonra tır başına kar ikiye katlanmış kaçak sigarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 7 olmuş bugün yine galiba?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 winston 5.5 oldu bugün. marlboro da 7 lira olacakmış tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 SeaGle said: işte o kazancın da hangi amaca hizmet ettiği belli olmuyor o kaçak üründen adama giden kazanç bigün sana ya da dünyanın herhangi bi yerindeki bi insana değişik şekilde dönebiliyor. Kaçak işi masum birşey değil, devlet vergi koydu diye de meşrulaşmaz birazcık da olsa. devletin bu tarz ürünlere vergi bindirmesi güzel şey değil elbette, ama kaçak alacağıma devlete gitmesini yeğelerdim. bilmiyorum Filmlerde olur öyle kaçak maldan kazanılan parayla terörün beslenmesi falan... Amacım kaçak kullanımını meşrulaştırmak değil tabi, ancak şu anki hükumetin cebinde gideceğine teröristlerin cebine girsin para yeğelerim doğrusu o kadar nefret ediyorum başımızdaki insanlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 kaçak sigaranın terörle ne alakası var ya? ben edirnedeyim şu an, adamlar bulgaristandan yunanistandan alıyor sigarayı burda winstonu 3 liradan satıyor. yunan ve bulgar terör örgütleriyle anlaşmaları yoksa eğer paranın teröre gitmesi zaten olanaksız. sizin kaçak sigara zannettiğiniz ve kürtlerin tezgahlarda satmakta olduğu sigaralar sahtedir. tütünlerinin bile kurutulmuş çimen olduğunu iddia edenler vardır. zaten alıp bir tane yakarsanız pakedi kırar atarsınız. verdiğiniz para da pkkya gider işte o zaman. ama kaçak değildir sahtedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 sigara içmeyen bi insan olarak ben içene bu kadar ızdırap çektirilmesine kızıyorum lan. tamam işte, kapalı alanlarda içilmiyor artık, içenin içmeyenle teması kalmadı, daha ne zorluyosun. ötesinden sana ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 onların derdi başka ya siz sigara içilmesin diye mi zam yapıldığını sanıyorsunuz? devlet şu son bugün yaptığı zamla bir sigara pakedinden aldığı minimum ötvyi 3 liraya çıkardı. yılda 5.5 milyar paket sigara satıldığını düşünerek hareket ediyorlar ve elde ettikleri parayı hesaplamak zor olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Kent var Malbora var!! Selam, bugün itibariyle bakkallar çakkallar, sigaraları raftan indirmişler. Zam muhabbeti olana kadar birey başına 1 sigara veriyorlar. GoGo karaborsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flashPlayer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 biz sigarayı bıraktırmaya çalışıyoruz ayağında ne paralar kazanılıyor be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 İndirim geri alınmış diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 6 aydır içmiyorum. Şu yasaktan 3 gün önce bıraktım. Sonra tekrar başlamak için bahane ararkek bu zam geldi, oh iyiki bırakmışım dedim. Şimdi zammı geri aldılar. Bir karar verin artık, bendede kafa kalmadı. Şimdi tekrar başlamak için güzel bir bahanem var. Diğer bahanemde hazır yarım gün çalışmak zorunda olduğum iş yeri duman altı ve 100 kişi elinde sigarayla geziyor. Mantıkta şu yani bahane; "ulan zaten içsekte içmesekte ciğer kirleniyor, bari içeyimde şu krizler gelmesin"... Hayırlısı, kısmet, nasip, mukadderat, allah yazdı şeytan bozdu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Abi adamlar marlboro'ları zula yapmış ya. hepsi saklamış. gittim 2 bakkalda kalmadı dedi. ama şimdi bitane var ona gidicem oda aynı şeyi derse cok dehşet laflar hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 marlboro yok dedi demin büfeci bela okuyup terk ettim mekanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 dün gittim yapıştım malbuşlara 10 tane aldım geldim oohhhş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Zam geliyormuş tekrar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 "ben bunları 6.5 tl ye aldım benim suçum ne" dedi adam acıdım cıktım dükkandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Satmıyor ki adamlar zam gelse ne bu gün kızılaydan başladım sormaya demirtepeye kadar sordum en son marketin tekinde buldum kısa viceroy special... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar