Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HoN Changelogs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dynun said:

avatar uploaddan sonra avatarı gözüken var mı?

0.3.0.2 de kaldırdılar o avatar özelliğini. Nedendir bilmem betabetada çok güzel vardı filan :/
Mesaj tarihi:
Eski versiyonda oyuncu ve birkac oyun gorunmuyordu ama devamli baglanti sorunu oluyordu oyuna girmiyordu girip dusuyordu suan azmonun verdigi linktek versiyonu yukledim suan hc kimse gozukmuyor :)
Mesaj tarihi:
Bu 1.66 dan 3 bilmemkaça yükseltme patchini indirdi patchi kurarken daha baslarda crash report veriyor patchi apply etmiyor dolayısıyla oyuna giremiyorum help
Mesaj tarihi:
Yorumum şu bence yeni interface cok kötü olmuş karman çorman duruyo. Üstelik kısayol tuşlarıda çalışmıyo F6 gibi. Bunca zaman bekledik bug'lı ve kötü bir interface icinmiydi. Yeni hero meroda yok ortada
Mesaj tarihi:
Aceleye getirdiler sanki olayı, betabetada sağlam olan interface bozuk oldu :/
Ama asıl eski arayüz çok karışıktı. f6 hele çok saçma idi. 2 tane farklı chat penceresi flm... Şu an gayet sade ve herşey elinin altında duruyor olmuş :
Mesaj tarihi:
Chronosla ilk sınavımı verdim 13'e 3 oynadım ama itiraf etmem lazım çok güç kaybetmiş.

Yeni interface fena değil ancak daha iyi olabilirmiş, ayrıca eksik olduğu bariz belli daha düzenlenmesi gereken çok gui var.

Edit. Sitede düzelmiş ama forumlar haka aktif değil :S
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...