Oce4n Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Dynun said: avatar uploaddan sonra avatarı gözüken var mı? 0.3.0.2 de kaldırdılar o avatar özelliğini. Nedendir bilmem betabetada çok güzel vardı filan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ehah oynadığım ar oyunda bana blacksmith gelmiş ama avatar da bs olduğundan nerde lan benim hero diye kaldım 3-4 saniye sfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 geldi serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 oyun release olmadi mi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Tepede Players Online'a bakarsanız kaç kişi bağlı görürsünüz. Şuan sorun var o yüzden 0 gösteriyor. Hali ile de oyun yok henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Geliyo gidiyo herkes lag lag diyordu. 'de bir düşüp tekrar giriyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Şuan var oyunlar aktif halde. Bağlandım bir tanesine. İlginç bir bağlantı ekranı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 şu serverlar düzelene kadar oynamamak en mantıklısı gibi. durduk yere leaver olmak var ucunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Eski versiyonda oyuncu ve birkac oyun gorunmuyordu ama devamli baglanti sorunu oluyordu oyuna girmiyordu girip dusuyordu suan azmonun verdigi linktek versiyonu yukledim suan hc kimse gozukmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 axe fena olmus yardırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 azmo hackledi sizi. siz de saf gibi indirip, kurdunuz verdiği şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Patlamış girilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Giriyor bende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 basladı girmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Friend listte boşluklar var bende sürekli sadece bendemi herkesdemi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Bende de vardı, demin girince düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Azmo'nun linkle bir ilgisi yok server gidip geliyor. Hala çalışma var yarına kadar anca oturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Bu 1.66 dan 3 bilmemkaça yükseltme patchini indirdi patchi kurarken daha baslarda crash report veriyor patchi apply etmiyor dolayısıyla oyuna giremiyorum help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 oyunu sil, direk son çıkan clienti yükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Valla benim takır takır çalıştı o linki indirmeme gerenk kalmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Yorumum şu bence yeni interface cok kötü olmuş karman çorman duruyo. Üstelik kısayol tuşlarıda çalışmıyo F6 gibi. Bunca zaman bekledik bug'lı ve kötü bir interface icinmiydi. Yeni hero meroda yok ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Aceleye getirdiler sanki olayı, betabetada sağlam olan interface bozuk oldu :/ Ama asıl eski arayüz çok karışıktı. f6 hele çok saçma idi. 2 tane farklı chat penceresi flm... Şu an gayet sade ve herşey elinin altında duruyor olmuş : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Chronosla ilk sınavımı verdim 13'e 3 oynadım ama itiraf etmem lazım çok güç kaybetmiş. Yeni interface fena değil ancak daha iyi olabilirmiş, ayrıca eksik olduğu bariz belli daha düzenlenmesi gereken çok gui var. Edit. Sitede düzelmiş ama forumlar haka aktif değil :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Chronosun güç kaybetmesi lazımdı zaten yerinde olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar