lemuria Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 aydınlandım. hayatıma kattığınız artı için teşekkür ediyorum. abidik gubidik adamları ignorelayağım diye 5 dk basede işkence çektiğim oldu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 El-Barto said: iyiymiş, bu aklıma gelmemişti hiç :) yine de baya salakça bi dizayn. oyun içinden ignore yapılabilmeli. aynen emote kapama olayı eklenmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 hack kullanan adam sayısı acaip arttı ya, feci bayıyor bazıları :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 map hack filan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 maphack kdr degil ama baya etkili, fayde i invis görmek, mm i invis görmek, devo yakındaysa parlamak, chipperın roket lerini ya da valk ın okunu görmek gibi şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 skin değiştirerek falan mı oluyo onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 eminmisiniz buhack olaylarindan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 evet oldukça hem de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ilk defa duydum , hon'un kendi forumlarında hiç kimse böyle birşeyden bahsetmemiş.Günde yaklaşık 3-4 oyun atıyorum bir kere karşılaşmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 dota2 fag gelmis hon flameliyo sizde yiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 bak bu.. dota2 nin grafikleri gördüğüm gibi iğrendim, hon ftw ;) ayrıca dosya var bende, bilmesem yazmam ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 düzeltilmicek bişi değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 DeBuffAndHeal said: düzeltilmicek bişi değil gibi. ben tersini düşünüyorum eğer adamların sistemi bu şekildeyse yane invis olayı client sidesa sıfırdan yazmaları gerekicek herseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 invis olayları client side değildir büyük ihtimalle. nomad'in invisi bulutun modeli değiştirerek yapmışlar herhalde. madman ve fayde nasıl oluyo çözemedim ama herşey client side olsa assasin's shroudla gösterirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Catzee said: bak bu.. dota2 nin grafikleri gördüğüm gibi iğrendim, hon ftw ;) ayrıca dosya var bende, bilmesem yazmam ztn geri aldımsözümü vurma öldüm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 practice mod'da yapıyor galiba bunları. bana normal gibi geldi yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Gravekeepr'ın 2. skili tam olarak ne iş yapıyor? Ve ultisi? Hatta 3. skilide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 2. skill attıgın alanda ne kadar cok ceset varsa o kadar cok dmg koyuyo o alana. 3. skilli yerden ceset alip tutuyor. sonraki atisinda extra damage ile vuruyor. sanki puppetın 3. skill gibi dusun. ama yerden ceset almıssan daha once oyle extra damage koyuyor. bir de splash yok sanırım. ultisi ise atıyosun ortaya, ozellikle karambollerde filan. minik zombiler cıkıyor. bazıları patlıyor bazıları duz dalıyor filan. iyi damage o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 BonePART said: DeBuffAndHeal said: düzeltilmicek bişi değil gibi. ben tersini düşünüyorum eğer adamların sistemi bu şekildeyse yane invis olayı client sidesa sıfırdan yazmaları gerekicek herseyi işin kötü yanı bu tarz olaylarla uğraşan adamlarının dersleri yüzünden işi bıraktığı söyleniyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 barbu said: 2. skill attıgın alanda ne kadar cok ceset varsa o kadar cok dmg koyuyo o alana. 3. skilli yerden ceset alip tutuyor. sonraki atisinda extra damage ile vuruyor. sanki puppetın 3. skill gibi dusun. ama yerden ceset almıssan daha once oyle extra damage koyuyor. bir de splash yok sanırım. ultisi ise atıyosun ortaya, ozellikle karambollerde filan. minik zombiler cıkıyor. bazıları patlıyor bazıları duz dalıyor filan. iyi damage o da. 2. skili zor o zaman ya her yerde ölü creep yok ki. Creepte kasılmaz onla zaten. Heroda bekleki ölü creeplerin üstüne denk gelsin. Ama genel olarak eğlenceli hero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 eğlenceli ama işe yaramaz buldum açıkçası. 3. skill en iyi skilli aldığı cesedi adama fırlatıyor +dmg ve slowluyor aynı zamanda attığın cesedi tekrar alabiliyorsun yani adamı kovalıyorsan filan ağzına sıçabilirsin. 2.skill en son maxlanması gereken skill heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 3. atlı horseman famine (sand wraith) gelmiş gerçi bir kaç gün oluyor galiba http://www.youtube.com/watch?v=VqIGqS2am1M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Buddha said: barbu said: 2. skill attıgın alanda ne kadar cok ceset varsa o kadar cok dmg koyuyo o alana. 3. skilli yerden ceset alip tutuyor. sonraki atisinda extra damage ile vuruyor. sanki puppetın 3. skill gibi dusun. ama yerden ceset almıssan daha once oyle extra damage koyuyor. bir de splash yok sanırım. ultisi ise atıyosun ortaya, ozellikle karambollerde filan. minik zombiler cıkıyor. bazıları patlıyor bazıları duz dalıyor filan. iyi damage o da. 2. skili zor o zaman ya her yerde ölü creep yok ki. Creepte kasılmaz onla zaten. Heroda bekleki ölü creeplerin üstüne denk gelsin. Ama genel olarak eğlenceli hero. olay zaten stun ulti bi dfaha stun yapıp patlayan zombiler patlayınca 2inci skilli basmak onnarda ceset cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 valla 2. skillde 6 ceset sınırı mı ne var. olayı maximize etsen bile baya az damage koyuyo ya. ben pek sevemedim o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 yanlış hatırlamıyorsam maxx 480 filan oluyordu,az değil bence edit:540'mış daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar