Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 abi ben bişi buldm hero seçmiyosnu bak. Bİ ANDA KENDİ SEÇİYO LAN AHAHAHA İNANILMAZ vidyo hazırlıcam dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 S-H said: bildiğin creep block ne sana yararı var ne düşmana zararı var bu olayın. abi öncelikle karşı taraf kendi creeplerini deny yapamıyo, sonra senin creepler için kendi 2. kulesinin orda beklemek zorunda kalıyo, artısı yok mu sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 2 dakkada kulen yariya indi, adamlar arka kulede durup gene senin kreplerini kesicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 0ne said: @Azmo dostum burası herkese açık bi forum, çok istiyosan git kur bi tane, invite sistemli üyelik yap, topla arkadaşlarını hem benim postlarımı da görmemiş olursun. Forumdan kimse reelden arkadaşım değil o yüzden pek sallamıyorum dalga geçme amaçlı yazılan yazıları ki, gördüğün üzere baya baya eğleniyorum da. GG no re. o zaman forumda takılma amacın ne? tamam bende bir kişiyi bile tanımıyorum. belli bir amacım yokta, böyle garip şeyler yapmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 sende deny yapamıyorsun,2. kulede beklemenin bir zararı yok . ayrıca kendi kulen sürekli eriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 0ne said: S-H said: bildiğin creep block ne sana yararı var ne düşmana zararı var bu olayın. abi öncelikle karşı taraf kendi creeplerini deny yapamıyo, sonra senin creepler için kendi 2. kulesinin orda beklemek zorunda kalıyo, artısı yok mu sence? adam senin gibi 4 mana pot harcamak zorunda kalmıyor, ayrıca kulesine çekmesine de gerek yok. takar senin creeplerini götüne, wardlayamadığın neutral spawnını da çeker, sadece last hit kasarak 2 kat para ve xp alır.Çıkar karşına +2 level farkla, sen de kule arkasında yatmaya devam edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 0ne said: S-H said: bildiğin creep block ne sana yararı var ne düşmana zararı var bu olayın. abi öncelikle karşı taraf kendi creeplerini deny yapamıyo, sonra senin creepler için kendi 2. kulesinin orda beklemek zorunda kalıyo, artısı yok mu sence? kendi creeplerini deny yapamıyor güzel. ama 2. kulenin orda bekleyip exp alabiliyor.sen exp alamıyorsun. diyelimki takım arkadaşın exp alıyor sen almıyorsun. e yine sana zarar. anca arada fake yaparsın. bazen blocklarsın. bazen blocklamazsın. onunda verimliliği tartışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 yeni hero çok güçlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 bi hero wildsoul/legio olabilir, tanklıyıcak, 2 tane shield almış ws ayısı mesela, 2.kule yüzünden benim creeplerin hepsi ölürken, adamın belki 1 creep ölücek, sonra yine benim kulenin oraya gelicekler, xp/gold vericekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 vazgeçtim tartışılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 blocklamazsa düşman creeplerle ortada karşılaşırlar yine iki tarafa da yararı yok.ayrıca top rune'de ward senin creeplerinin blocklanıp blocklanmadığı rahat anlaşılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ölü taklidi yapın belki gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 abi yaşam enerjim çekildi topiği okurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 patetik ya çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 yazık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ya da vazgeçtim lan banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ya 100 defa anlatmışlar ama ben de anlatayim. şu yaptığın karşı takıma yarar sağlıyor. 1. kendi kulen çok erken yıkılır bu şekilde. karşı takıma early game ilaç gibi gelir o para. hani sadece kendi koridorunu kastırmıyorsun, bütün karşı takımı kastırıyorsun. 2. sen xp alamıyorsun. 3. takım arkadaşın xp alsa bile kule dibinde last hit yapması zorlaşacak, yapamayacak. 4. diyelim ki kulene gelmeden ayısına tanklattı diyelim ws ile. Boşuna ayısının canı azalacak, onun yerine nc girer en azından risk lane e göre daha az. 5. senin adamların 2. kulelerine yolladığın creepleri yolda alıp herhangi wardlanmamış ncye çeker. böylece hem senin creeplerini keser, hem nc keser. 2 kat beleş gold + 2 kat xp. 6. bu sırada sen xp alamıyorken lanedeki 2. adamları kendi creepleri ile senin tanklıyacak legi ya da ayıcığının yanına gelir, deny + harasliyabilir. ya da bu sırada hayvan gibi para ve xp kasan arkadaşının yanına uğrar o da azcık işin ucundan bakar tadına. 7. sen hala aynı levelda bütün paranı bu saçma işe yatırmış vaziyettesin. tabi bu sırada ward shopunun oradan gang yemezsen. 8. lütfen anla artık. herkes yazdı şunları nerdeyse. sonuç: bu eski bir şey, arada zor durumda kalırsan yapılabilinir. Ya da direk başka yere yollamak yerine hızlarını kesmek için atabilirsin. böylece lane i geriye çekersin. ama oyun başı sürekli şunu spamlemen sana zararlı ve adamlara yararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 gene anlamicak sanirim ama bi de ben deniyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 anlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 1- kule yıkılana kadar 2 lvl fark atarsın. adamsan zaten o farkla kill de alırsın 2-sen dediğin behe ise almasına çok gerek yok zaten 3-adamsa yapar 4-onlar ayının canını azaltmakla wsnin sakalnı keserler, ws ise aldığı exp ile kollarını. kesilen ko.. 5-şunu 1800 mmra kadar yapan çıkmaz. 1800de de 10 oyunun 2 sinide filan yaparlar 6-adamsa o ikinci adama ölmez 7-adamsa yemez 8-herkes yöntemin saçma olduğunu değil, adamın bunu ilk defa yapıyormuş gibi göstermesini yazdı sonuç:çok işsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 hocam tamam enfes bir taktik bulmuşsun behemot senin olsun, kur bi takım gel bi kan alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 mouse sensitivity degismiyor mu lan bu oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 oynıcak var mı bu saatte. yeni exploitler bulalım hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 oynanmıyoki oynıcak çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar