Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HoN Changelogs

Oce4n

Öne çıkan mesajlar

0ne, feci baydin kardes. oyle boyle degil. Bildigin creep block yapmissin, sonra bi de sorgulamadan arastirmadan yeni bisi oldugunu sanip konuyu gunlerce ilgi cekmek icin surdurdun. Diyorum yorum yazmiyim, diyorum gormezden geleyim ama gelinmeyecek deigl HER YERDESIN.

Herkes 30 kere acikladi sana creep blockun orjinal bisi olmadigini, snein bulmadigini ve hala israr ediyorsun. Bu kadar hayattan kopuk ve habersiz olmana imkan yok, ilgi sagmaya calisiyorsan dogru bir ilgi degil bu HERKES arkadandan ve yuzune dalga geciyor. Nasil bu halinle kendinle barisik post atabiliyorsun hala aklim ermiyor.

hala video linki falan, verme link mink ILGILENMIYORUZ. her yerde su garip israrci postlarini gormekten cildiracam. Hani changelog konusuna bile damlamissin bu konuyla.

ilginc degilsin, komik degil lutfen dur artik.
Sosyal ağlarda paylaş

@Azmo

dostum burası herkese açık bi forum, çok istiyosan git kur bi tane, invite sistemli üyelik yap, topla arkadaşlarını hem benim postlarımı da görmemiş olursun. Forumdan kimse reelden arkadaşım değil o yüzden pek sallamıyorum dalga geçme amaçlı yazılan yazıları ki, gördüğün üzere baya baya eğleniyorum da.

GG no re.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...