S-H Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ben wood herolarını sevmiyorum yav ama görünüşe göre ophelia direk gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 2 orman varda takip etmek çok zor değil hele bot'u tamamladınmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amenquiver Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Adam da sap anti ward almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 kendi ward diksin giriş noktalarına. 2. skillle miniounu base'e yollasın. Combatta yapacak bir şey yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 video tamam, youtube a koydum, şimdi buraya mı atayım yeni topic mi acayım söyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Dalga mı geçiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 yoo, gayet ciddi ciddi uğraştım, çünkü bahsedilen şeyi tam olarak anlamadığınızı düşünüyorum, ve video ile göstermeye çalıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 artizlik yapma koy linki lan o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 buraya koy merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 İnanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 alın ulan 2 gündür sony vegas - movie maker uğraşıp duruyom, ama oldu işte sonunda. Here we gohttp://www.youtube.com/watch?v=syMxRt9zCsU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 aha ingilizce var izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 DUDE THIS IS AMAZING, ITS THE FIRST TIME I SEE THIS EXPLOIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 0ne, feci baydin kardes. oyle boyle degil. Bildigin creep block yapmissin, sonra bi de sorgulamadan arastirmadan yeni bisi oldugunu sanip konuyu gunlerce ilgi cekmek icin surdurdun. Diyorum yorum yazmiyim, diyorum gormezden geleyim ama gelinmeyecek deigl HER YERDESIN. Herkes 30 kere acikladi sana creep blockun orjinal bisi olmadigini, snein bulmadigini ve hala israr ediyorsun. Bu kadar hayattan kopuk ve habersiz olmana imkan yok, ilgi sagmaya calisiyorsan dogru bir ilgi degil bu HERKES arkadandan ve yuzune dalga geciyor. Nasil bu halinle kendinle barisik post atabiliyorsun hala aklim ermiyor. hala video linki falan, verme link mink ILGILENMIYORUZ. her yerde su garip israrci postlarini gormekten cildiracam. Hani changelog konusuna bile damlamissin bu konuyla. ilginc degilsin, komik degil lutfen dur artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 olm video sadece size hitap etmiyoki, türkçe mi geçseydim altyazıları, aceleye geldiğinden sıçtığım noktalar olmuş, çok da önemli değil ama bence, asıl olay video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 sadece kotusun 0ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 reddit hon a mı kyosam millet dalga geçsin diye ne yapsam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 acıdım hem o videoyu hazırladıgın zamana hem de bir türlü anlamamana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 @Azmo dostum burası herkese açık bi forum, çok istiyosan git kur bi tane, invite sistemli üyelik yap, topla arkadaşlarını hem benim postlarımı da görmemiş olursun. Forumdan kimse reelden arkadaşım değil o yüzden pek sallamıyorum dalga geçme amaçlı yazılan yazıları ki, gördüğün üzere baya baya eğleniyorum da. GG no re. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 insanlik icin umudumu yitirdigim anlardan biridir bu. Ne diyim hala utanmadan yazabiliyorsun inanilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Now let's going to where we stay and wait for creeps. Get ready to see to see an insane fissure ever They blocked by fissure Abicim sen neden ingilizce konuşmaya çalışıyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 "dostum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 yoo inanılmaz değil, 2 click, 5-10 kelime, yetiyo yazabilmem için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 bildiğin creep block ne sana yararı var ne düşmana zararı var bu olayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 wardları da öle nutralin spawnına koymana gerek yok biraz önüne koy bari de biraz daha alanı görsün tam noob ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar