Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HoN Changelogs

Oce4n

Öne çıkan mesajlar

video'ya çekmeye çalıştım ama sony vegas ve movie maker sağolsun hata verip durdular.

şu facepalm gönderen ve klavyedeki tuşlara random basan

bkz: " afdsklghdsjdfngxdmögsnhgsşlvnk" arkadaşlara soruyorum, oyunun ilk 5dk sı creeplerden xp/gold almak icin 2. kulenin orda beklemek ve kendi creeplerinden hiçbirini deny yapamamak, sizce normal mi?

"Look at your tower bro" demişsiniz de, ben xp/gold dan gectim, oraya bi valk bi wildsoul koy, ayı gelen creepleri tanklasın, valk da creep goldları alsın bak bakalım noluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

5.84 den beri dota oynuyorum su hareketi oyunlarda tek bir kez bile yapan behe/earthshaker görmedim. Oyun bası ilk creepwave için yapıyodum,sonrakileri salıyodum, ama şimdi biraz daha farklı olucak.

Hiçbirinizde ben gösterene kadar o creeplerin ordan dönüp karsı base'e gideceğini de bilmiyordu, her türlü iddia ya da girerim.
Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:

5.84 den beri dota oynuyorum su hareketi oyunlarda tek bir kez bile yapan behe/earthshaker görmedim. Oyun bası ilk creepwave için yapıyodum,sonrakileri salıyodum, ama şimdi biraz daha farklı olucak.

Hiçbirinizde ben gösterene kadar o creeplerin ordan dönüp karsı base'e gideceğini de bilmiyordu, her türlü iddia ya da girerim.

ya yürü git. bi de 5.84ten beri oynuyormuş. bırak bu işleri.

ahahah hele o son paragrafa sesli güldüm.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

beyler bu arada bi bug da ben söyliyim. canı azalınca kendi creeplerinize attack verip öldürürseniz karşı taraf daha az xp alıyormuş. kullanın fix gelene kadar bug. ama heryere de yazmayın. size kıyak geçtim kendime saklamadım.

videoya çeksene abi
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...