Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HoN Changelogs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sawer said:

Çoğu hero mid de karşı takımın mid herosu tarafından ezilebilir sonuçta.

Budur. İyi bir BH farmın gözüne vurabilir. Gang yapmak da öyle kolay bir şey değil. Counter ward diyorsunuz da counter gang niye demiyorsunuz ? TP taşımayan top tier adam mı var oyunda ?
Mesaj tarihi:

bh nekadar iyi olursa olsun tek basina hicbir oyunu carryleyemez top tear oyunda. birak top teari karsinizda 5 kisilik takim olsun bhnin olayi bitiyor. hele 2 3 disable olsun yer bezi olur o bh.

dun hayvan gibi kasip oyunu goturemedim mesela. gerci herseyleriyle bana abanip obur carryi bos biraktilar ve kaybettiler ama elimizde sniper oldugundan sansliydik o olmasa kaybedebilirdik.
bh dusuk puanli oyunlarda tek gezen useless mallari kesmek icin birebir. 5 kisi gezen takima yapabilecegi cok sey yok ne item kasarsa kassin.

sukadar itemi baska bir heroya kassan peygamber olur.

Mesaj tarihi:
karsindaki takim isi biliyosa ne mid ne early.. 20 dakkada mock ciktik ama adamlar hic firsat vermediler gange. yeltenincede cronos ulti gerisi ne varsa bosaldi 3 4 kere oldum mid gamede. kesinlikle atak yapmadan lategame zorladilar.
Mesaj tarihi:
Noobluguma verinde flintte neden post haste var ? Yada söyle acayım soruyu earl gameden itibaren post haste mi vardı oyun sonunda mı degistiri ?
Mesaj tarihi:
Simdi midde gladiye karsi laneledim ilk item post haste cektim cidden iyiymis ama tabi güzel farm yaptıgın oyunlarda olur ancak olursa,her yere gank attım 2 dakikada bir nerdeyse cok ezici bir sekilde aldık oyunu nefes alamadi adamlar gankten :)
2-3 kere daha denicem post haste isini sevdim
Mesaj tarihi:
40-50. dakka filan degisti bot ghost m. vardi zaten. parayi harcayacak yer bulamayinca aldim :d
oyun sonu super mobility zaten post haste tpye yerin kalmiyor+ criplere portlanip line itme olanagi veriyor. baktin ters lineda itiyor karsi takim atla obur tarafa yakinsa raxa sur sonuna kadar creepleri gg :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...